• 17 jun 2017

  Lastminute til Montenegro: 1 uge med hotel og fly til kun 1.245 kr. inkl. bagage

  Montenegro bliver en mere og mere populær feriedestination, og det kan jeg egentlig godt forstå! Landet er relativt lille (en tredjedel af Danmarks størrelse arealmæssigt) – men som bekendt er det jo ikke størrelsen, der tæller. Montenegros landskab og natur er så smuk, fyldt med bjerge, meget varierende og har en skøn kyststrækning med Adriaterhavets længste strand. Du får en ferie med sol, strand, smuk natur, en gæstfri befolkning og billige priser – så skynd dig at pakke tasken og sæt kursen mod Montenegro.

   

  Hotel

  I Montenegro findes der mange skønne hoteller, men alt det spændende sker udenfor hotelværelset, så derfor har jeg fundet et skønt og simpelt lejlighedshotel. Her bor du i Budva med 2 km til stranden og får et 3-personers værelse med balkon til 1.093 kr., dvs. 547 kr. pr. person ved en rejse for 2 eller 364 kr. ved en rejse for 3.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Du kan se en hel liste over hoteller i Montregro her, og her kan du danne dig et overblik over hoteller med enkeltværelser. Hvis du vil bo lidt anderledes, så kan du også kigge forbi airbnb.dk, hvor du blandt andet kan bo i et gammel møllehus.

  HOTELLER I MONTENEGRO

  Fly

  apollo.dk har jeg fundet en afgang til skønne Montenegro – du rejser fra København d. 23.06. – 30-06. til kun 698 kr. inkl. 23 kg. bagage. Det er også muligt at rejse på andre datoer, men her stiger prisen til 2.498 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  Obs! Du skal sel vælge Montenegro som destination inde på Apollo.

   

  Ved en rejse for 2

  Lejlighedshotel 547 kr.
  Fly 698 kr.
  TOTAL (per person) 1.245 kr.

   

  Ved en rejse for 3

  Lejlighedshotel 364 kr.
  Fly 698 kr.
  TOTAL (per person) 1.062 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Podgorica lufthavn er der ca. 60 km. kørsel. Det er muligt at tage bussen – her skal du fra lufthavnen med taxa indtil ”Barutana” og derfra kan du tage en bus til ”Budva” – busturen tager 1 time og 10 min. og koster omkring 25 kr. – bare vær opmærksom på, at du lander ret sent i Podgorica. Du kan også vælge at tage en taxa – dette burde koste ca. 330-350 kr.

  Hvis du alligevel har tænkt dig at opleve noget af Montenegros skønne natur, så kan du vælge at leje en bil. Dette kan du f.eks. gøre via rentalcars.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute til Montenegro: 1 uge med hotel og fly til kun 1.245 kr. inkl. bagage

  1. Frank Dammand Nielsen says:

   Kære rejsespejder!

   Hold dog op hvor er det en lækker side, man bliver næsten helt afhængig af at læse om alle de mange muligheder du finder og lægger på siden. Jeg så for noget tid siden et godt tilbud til Makedonien, godt nok ved en sø, men det så spændende ud og lidt anderledes, kan du huske rejsemålet??? Nu når alle rejser sydpå i sommerferien, må det vel være billigere at rejse nord på i selve sommerferien (uge 29+30+31) – jeg påtænker Tromsø i Norge, også fordi jeg kan kombinere det med friluftsliv – har du noget der – gerne med ophold arbn eller en hytte til 4 personer i Tromsø eller tæt ved byen. Vh. Frank

    

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Frank,
    Tak for de rosende ord,
    Rejsemålet var Ohrid Søen, du kan se artikelen her 🙂
    Altså jeg kunne forestille mig at Norge er en del dyrere end Makedonien, men ang. Tromsø ville jeg anbefale at kigge på Airbnb -fx. har jeg fundet denne hyggelige hytte, klik her