25 nov 2015

Lastminute: 1 uge i Gran Canaria på et dejligt lejlighedshotel til kun 1.908 kr. inkl. fly

rsz_monte

På Gran Canaria kan du det hele: slap af på strandene, oplev øens seværdigheder eller kast dig ud i aktiviteter som f.eks. surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture.

Med en gennemsnitstemperatur på 22⁰ C i december er Gran Canaria det perfekte sted, hvis du vil væk fra kulden.

 

Hotellet

trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* lejlighedshotel Monte Feliz () til kun 1.410 kr. pr. person ved en rejse for 2 (børn må bo gratis). Lejlighedshotellet Monte Feliz ligger højt oppe på en bakke med udsigt over Bahía Feliz. På nogle minutter kommer du ned til stranden via trapper. På hotellet er der et minimarked og moderne lejligheder, der kan rumme op til seks personer.

Monte Feliz har et hyggeligt poolområde med opvarmet pool og kombineret pool- og snackbar samt restaurant. Den lille vandlegeplads er specielt udformet til de yngre børn med sprøjtende fontæner, brusere, der har form som blomster og en lavvandet børnepool.

Desuden findes der et lille helsecenter med jacuzzi, sauna, dampbad, massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Til dig, der vil passe træningen i ferien, er der også et veludstyret fitnesslokale.

monte

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person

 

Flyet

StarTour.dk kan du lige nu få meget billige fly til Gran Canaria. Du flyver direkte med StarTours eget flyselskab fra enten Aalborg, Billund eller København.

Med mit rejseeksempel rejser du fra Aalborg fra d. 28. november til d. 5. december. Eller fra København fra d. 26. november. Men der findes masser af andre datoer. Bare følge linket nedenfor og vælge det dato, som passer dig bedst!

monte3

SE FLY-DATOER HER

 

Fly fra København

498 kr.

Hotel

1.410 kr.

TOTAL (per person)

1.908 kr.

 

  • Fra: København, Aalborg og Billund
  • Rejsedatoer: forskellige datoer fra november til december 2015 (husk at skifte datoer på hotel-siden!)
  • Rejselængde: 8 dage
  • Flyselskab: TUIfly
  • Til: San Augustin, Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: Monte Feliz
  • Vurdering: 3,5 ud af 5
  • Måltider: selvforplejning
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 22⁰ C

 

 

Lejebil

 

Hvis ud vil opleve hele øen anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du booke en bil til kun 326 kr. (163 kr. pr. person) for hele ugen!

Book lejebilen her.

 

 

Transport til hotellet

 

Hotellet ligger ca. 5 km fra lufthavnen og derfor anbefaler jeg, at man bare tager en taxa. Turen koster ca. 10 Euro (75 kr.).

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *