• 26 jun 2017

  Last-minute til Rhodos: 1 uge på et skønt hotel til kun 2.440 kr. inkl. fly

  Er du også mere end træt af det danske sommervejr og trænger du bare til at slappe af i sol og varme? Så skal du helt sikkert afsted til Rhodos! Her venter 32 grader, smukke strande med det dejligste badevand og muligheder for både afslapning og en aktiv ferie på dig.

  1 uge på Rhodos
  29.06. - 06.07.
  2.440 kr.
  Billund og København
  Rhodos
  Tivoli Hotel & Apartments
  1.242 kr.
  prisen vises pr. nat
  Fly til Rhodos
  inkl. håndbagage
  1.198 kr.
  Hotel
  1.242 kr.
  Fly
  1.198 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.440 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne Tivoli hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du tæt på Faliraki by og hotellet har det skønneste poolområde, hvor du kan nyde sommeren med en god bog og en kold drink eller is. En studiolejlighed i 7 nætter koster 2.483 kr., dvs. 1.242 kr. pr. person ved en rejse for 2. Leder du efter enkeltværelser, så kan du se mere her.

  Der er mange dejlige hoteller at vælge mellem på Rhodos – du kan se det store udvalg her.

   

  Fly

  Jeg har fundet en enkelt billig afgang til Rhodos. Du rejser enten fra Billund eller fra København d. 29.06. – 06.07. til 1.198 kr. inkl. håndbagage (hvis du skal have ekstra bagage med, så koster det 400 kr. t/r).

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lige under 15 km. fra lufthavnen til hotellet, så du kan selvfølgelig vælge at tage en taxa eller køre selv. Du kan også tage bussen – dette tager dog 1 time og 45 minutter (fra lufthavnen til ”Rhodes” og derfra til ”Faliraki” – derfra har du 2 km til hotellet. Turen koster mellem 30-40 kr.). Du kan også vælge at booke transfer, f.eks. igennem skyscanner.dk – her kan du blive kørt lige til døren til 80 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du har lyst til at opleve lidt af den smukke græske ø på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel