• 29 aug 2017

  Last-minute til Mallorca: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 2.842 kr. inkl. morgenmad og fly – eller med all-inclusive til 3.784 kr.

  Så er det nu du skal slå til, hvis du trænger til lidt sol og varme sydpå! I dag går turen til Mallorca, hvor jeg har fundet nogle billige last-minute fly. På Mallorca kan du bare nyde tilværelsen med sol, 26 grader og fantastiske strande med krystalklart vand. Om du foretrækker strand eller pool, afslapning eller fart over feltet, så får du altså den hele med denne destination. Og så er der tilmed et lækkert spansk køkken, der kalder på dig og muligheden for at få tanket lidt D-vitaminer op inden efterårsvejret rammer Danmark.

  Last minute til Mallorca
  september
  2.842 kr.
  Billund og København
  Mallorca
  Hoteller på Mallorca
  f.eks. 3* Ferrer Isabel
  2.444 kr.
  Fly til Mallorca
  inkl. håndbagage
  398 kr.
  Hotel
  2.444 kr.
  Fly
  398 kr.
  Total (pr.person)
  2.842 kr.

  Hotel

  booking.com har jeg fundet det super dejlige 3* Aparthotel Ferrer Isabel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i Cala Bona og har det skønneste poolområde – har du børn med, så kan de hygge sig med både børnepool og legeplads. Der er døgnåben reception og hvis du er til golf, så ligger der en golfbane kun 2,6 km væk. En studiolejlighed i 7 nætter koster 4.887 kr. inkl. morgenmad, dvs. 2.444 kr. pr. person ved en rejse for 2. Rejser I flere afsted, så er det også muligt at booke større lejligheder. Vil du bare gerne nyde ferien uden at tænke på mad og drikke, så er all-inclusive måske løsningen for dig. Dette tilbyder Aparthotel Ferrer Isabel også – en studiolejlighed inkl. all-inclusive i 7 nætter koster 6.771 kr., dvs. 3.386 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Vil du selv kigge lidt efter hoteller på den skønne ø, så kan du se en liste her, så du kan danne dig et overblik og finde det bedste hotel for dig. Hvis du leder efter enkeltværelser, så stiller du blot søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  Jeg har fundet lidt forskellige fly til Mallorca, alle med afgang i start september. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Billund på momondo.dk d. 01.09. – 08.09. til kun 398 kr. inkl. håndbagage.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 01.09. – 08.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 70 km, så du kan sagtens køre selv, hvis du har tænkt dig at leje en bil. Det er også muligt at tage bussen (linje A42) fra lufthavnen til ”Apmt. Sunwing” og derfra har du 3 minutters gang til hotellet. Busturen tager 1 time og 40 minutter og koster ca. mellem 70 – 100 kr. Hvis du hellere vil booke transfer hjemmefra, så kan du f.eks. gøre det via skyscanner.dk – her kan du komme afsted til 126 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Vil du have lidt større frihed til at opleve Mallorca på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel