Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 393 kr.
last-minute-sommerhus-tilbud
Andet

Tilbud på last-minute sommerhuse: f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 393 kr. p.p.

Andet |

Tilbud på last-minute sommerhuse: f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 393 kr. p.p.

Et sommerhusophold i dejlige Danmark er altså bare hyggeligt! Der er nu bare et eller andet over at suse afsted i sommerhus, spille kort om aftenen, gå lange ture og slænge sig foran brændeovnen med en god bog. Tanken er dejlig, men alt for ofte bliver det bare ved tanken, fordi planlægningen glipper. Pludselig har den ene dag taget den anden, og før man har set sig om, er de datoer, man havde udset sig til en hyggelig sommerhustur, kommet uhyggeligt tæt på. Men ingen grund til bekymring, for jeg har her fundet nogle skønne last-minute sommerhuse fra Sol og Strand. Her er noget for enhver smag, så det er bare at lægge et sommerhus i din virtuelle indkøbskurv, og så er du topklar til en hyggelig ferie! 

Last-minute sommerhuse

september – oktober

fra

393 kr.

OBS: I alle eksemplerne herunder har jeg taget udgangspunkt i ophold på en hel uge. På den måde er det dejligt nemt at sammenligne priserne. Alle sommerhusene kan selvfølgelig bookes i færre eller flere dage. Så uanset hvornår og hvor længe du planlægger at være afsted, skal du være velkommen til at lege med datoerne selv .

Vær i øvrigt opmærksom på, at både priser og ledighed for de enkelte sommerhuse varierer alt efter rejsedatoer og -længde.

Last-minute sommerhuse – oversigt

10-personers sommerhus ved Løkken

fra

642 kr.

Listen over last-minute sommerhuse starter i det nordjyske! Lidt nord for Løkken finder du dette skønne sommerhus.

Sommerhuset er indrettet lyst og lækkert, og her er god plads til hele familien. Slap af foran den hyggelige brændeovn, eller snup et varmt bad i den boblende spa. Du kan faktisk helt selv vælge, om du vil i den indendørs eller den udendørs spa. Derudover kan du også blive varmet godt igennem i husets sauna.

Kunne du fristes til en gåtur, er der kun 400 meter til det brusende Vesterhav. Du kan også snuppe en tur til den velkendte ferieby Løkken, som også ligger en kort gåtur væk.

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum, et anneks og en hyggelig hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 16. september til lørdag den 23. september. På disse datoer kan du komme afsted for kun 642 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 6.416 kr.).

Last-minute sommerhuse

Last-minute sommerhuse

10-personers sommerhus i Spøttrup

fra

448 kr.

Ved det næste sommerhus på listen skal vi til Spøttrup, som ligger ved Limfjorden.

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund 500 meter fra vandet. Så der er perfekte betingelser for at gå nogle gode ture og udforske området.

En anden måde, hvorpå du kan nyde området, er i den udendørs spa og tilhørende udendørs sauna, hvor du kan slappe af og nyde den flotte natur.

Idendørs kan du se frem til et lyst og lækkert træsommerhus med god plads til hele familien. Her er blandt andet et stort køkkenalrum, der danner rammerne omkring hygge og nærvær.

Der er plads til 10 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 4 soverum og en hyggelig hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 23. september til lørdag den 30. september. På disse datoer kan du komme afsted for kun 448 kr. pr. person ved en tur for 10 personer (i alt 4.473 kr.).

Last-minute sommerhuse

Last-minute sommerhuse

8-personers sommerhus ved Hesselbjerg Strand

fra

393 kr.

Ved det næste sommerhus skal vi til Hesselbjerg Strand på skønne Langeland.

Dette sommerhus er et charmerende bekendtskab med mange sjove detaljer.

Hvis vi starter udendørs, er der indbygget et vildmarkskar i den store terrasse, hvilket jo bare er toplækkert. Indendørs er der tale om et charmerende og finurligt sommerhus med en fin og farverig indretning. En sjov detalje er de gymnastikringe, der hænger i stuen, som indbyder til leg og grin blandt legebørn i alle aldre.

Sommerhuset ligger desuden kun 700 meter fra havet, så der er også her mulighed for en smuttur – måske en lille, frisk dukkert?

Der er plads til 8 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 3 soverum.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra søndag den 1. oktober til søndag den 8. oktober. På disse datoer kan du komme afsted for kun 393 kr. pr. person ved en tur for 8 personer (i alt 3.137 kr.).

Last-minute sommerhuse

Last-minute sommerhuse

13-personers sommerhus ved Marielyst

fra

822 kr.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal vi til Marielyst. Her finder vi nemlig et lækkert, stort sommerhus, som har det hele!

Sommerhuset er beliggende på en stor lukket grund for enden af en blind vej – kun 250 meter fra havet.

Huset er netop blevet totalrenoveret, så her får du både det charmerende stråtag og nye, lækre faciliteter hele vejen rundt.

Huset har desuden spa, sauna og pool! Hvor lækkert er det ikke lige? Her kan I ligge og plaske rundt hele ugen!

Der er plads til intet mindre end 13 overnattende gæster i sommerhuset fordelt på 5 soverum og en hyggelig hems.

Jeg har taget udgangspunkt i et 7-nætters ophold fra lørdag den 7. oktober til lørdag den 14. oktober. På disse datoer kan du komme afsted for kun 822 kr. pr. person ved en tur for 13 personer (i alt 10.835 kr.).

Last-minute sommerhuse

Last-minute sommerhuse

Andre last-minute tilbud på sommerhuse

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Tilbud på last-minute sommerhuse: f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 393 kr. p.p.Tilbud på last-minute sommerhuse: f.eks. 1 uge i et 8-personers sommerhus fra kun 393 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud