• 30 maj 2016

  Last-minute til Kos: 1 uge på lækkert 3* hotel tæt ved strand til kun 964 kr. inkl. morgenmad og fly (4* all-inclusive til kun 1.820 kr.)

  rsz_shutterstock_300023957

  Kos er en lille græsk perle midt i det Ægæiske Hav og kan kun prale af en længde på 54 km og en bredde på 11 km. Her mødes du af dejlige strande med turkisblåt vand, små hyggelige og pittoreske gader i bedste græske stil, med et twist af de 40 år øen har været under italiensk styre. Her er noget for alle, både unge mennesker og børnefamilier. Er du til fest og farver er Kos by det oplagte sted og vil du bare have en dejlig badeferie med familien eller din bedre halvdel, så er der rig mulighed for dette. Tag på sejltur og besøg Kalymnos eller en af de andre nærtliggende øer, eller tag på tur til øens absolutte bedste strand ved den lille hyggeligt by, Tigaki, 10 km vest for Kos by. Så er der dømt afslapningsferie!

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Kos!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Iris (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 466 kr. pr. person inkl. morgenmad, ved en rejse for 2 i en uge. Hotellet som ligger i den lille hyggelige by Psalidi, kun 2 km fra Kos by centrum og marinaen, har en ideel beliggenhed, da du er tæt på alt det pulserende liv i øens største by, men samtidig i rolige omgivelser, tæt på strand og vand. Det hyggelige hotel har morgenmadsbuffet og udendørs pool og poolbar, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Tidligere gæster roser især stedet for sin hyggelige atmosfære, enkeltheden og den gode valuta for pengene.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelkoskos

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  BEMÆRK: Tryk i feltet "Flere tilbud", så får du den bedste pris, som er illustreret ovenfor.

   

  All-inclusive på Kos

  Er du til all-inclusive, kan du lige nu finde det super lækre 4* Princess Of Kos (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.322 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2 i en uge. Det dejlige hotel ligger på en smuk strand på nordsiden af Kos, nær den lille landsby Mastihari. Det er et all-inclusive hotel som har 2 restauranter, samt en strandbar og 2 poolbars. Der er 4 swimmingpools (2 af dem til børn), samt spabad og fitnessfaciliteter. Hotellet ligger i smukke omgivelser, omkranset af palmehave med farverige blomster og med den flotteste udsigt over det Ægæiske hav.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelkos

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Startour.dk og Spies.dk kan du lige nu finde to afgange fra København til Kos, med afrejse hhv. d. 2 – 9. juni eller d. 3 – 10. juni.

   

  2 – 9. juni til 498 kr.

  kosfly

   

  3 – 10. juni til 598 kr.

  kosfly1

  OBS: Hos Spies vises prisen for 2 personer.

   

  Hotel

  466 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (pr. person)

  964 kr.

   

  Eller all-inclusive opholdet til kun 1.820 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: 02.06. – 09.06. eller 03.06 – 10.06.
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Jet Time / Thomas Cook Airlines
  • Til: Psalidi, Kos
  • Hotel: 3* Iris Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Kos kan du kigge forbi Rentalcars.dk, hvor du kan leje en bil til kun 955 kr. for hele ugen!

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *