• 20 apr 2017

  Last-minute: 1 uge på Kreta på et skønt 3* hotel for kun 1.245 kr. inkl. fly

  Kreta er og bliver et ferieparadis uden lige! Ikke kun på grund af de fremragende strande, men ligeledes pga. den stemning, atmosfære og ikke mindst temperatur der hersker på øen. Gå heller ikke glip af de charmerende byer Chania, Rethymnon, Heraklion og Agios Nikolaos, hvor stræder og middelalderborge blandes med et moderne ferieliv. Du kan blandt andet besøge Kong Minos 3.700 år gamle palads i Knossos, vandre i den naturskønne Samariakløft eller slappe af på den berømte strand Elafonissi, hvor sandet er farvet rosa af knuste snegle og koraller. Denne charmerende græske ø har det hele!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel Nicolas Studios & Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger kun to minutters gang fra stranden. Hotellet ligger i byen Agia Marina, som er mindre end 9 km fra Chania, og ligger i sammenhæng med den livlige by Platanias. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool og børnepool, og indenfor gåafstand finder du diverse supermarkeder og traditionelle tavernaer. Du får syv overnatninger på dette hotel for kun 1.394 kr., altså kun 697 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser findes her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Kreta, og da flybilletterne er så billige, kan det måske være oplagt at prøve et mere luksuriøst hotel. Se listen igennem, og find det der passer allerbedst til dig. Vær opmærksom på, at du lander i Vestkreta og øen er ret stor. Så hvis du finder et hotel, som ligger på den anden side af øen skal du regne med ca. 3-5 timer transport. Derfor har jeg holdt mig til hoteller, som ligger på den vestlige del af øen.

  HOTELLER PÅ KRETA

   

   

  Fly

  TUI.dk har jeg fundet nogle virkelig billige last-minute billetter til Kreta i slutningen af april.  F.eks.fra København fra den 27.04. – 04.05. til kun 548 kr. Der findes også andre afgange og også fra Billund til kun lidt flere penge! F.eks. fra Billund med afrejse d. 29. april til kun 748 kr.!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hos Tui er der håndabgage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 kr. oveni (for hele turen).

  Se oversigten over billige rejsedatoer her.

   

  Hotel

  697 kr.

  Fly

  548 kr.

  TOTAL (per person)

  1.245 kr.

  •  

   

  Billeje

  Hvis du vil opleve øen på egen hånd, anbefaler jeg, at du lejer en bil. Dette kan du gøre på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen så du kan tage en taxa, men sørg dog for at aftale en pris med chaufføren inden afgang – prisen skal ligge mellem 30-40 Euro! Du kan også booke lufthavnstransport på skyscanner.dk til ca. 120 kr. pr. person t/r. Den billigste måde at komme til hotellet er med bussen. Fra lufthavnen tager du bussen KTEL til Chania og derfra videre til Agia Marina. Turen tager ca. 40 minutter og koster 2,50 Euro (19 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *