• 25 apr 2017

  1 uge på Kreta på et dejligt 4* resort til kun 2.172 kr. inkl. halvpension og fly – eller med all-inclusive til kun 2.751 kr.

  Hvis du har mistet alt håb om godt forårsvejr så har jeg i dag fundet noget til dig. Turen går til smukke Kreta i Grækenland, hvor der lige nu er 25 grader og fuld solskin! Og oveni det gode vejr her jeg fundet et lækkert 4* resort hvor du enten kan booke det med all-inclusive eller halvpension! Så hvad venter du på – hvis du er træt af fryse så skal du afsted nu!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* hotel Chrispy World (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Resortet byder på 3 swimmingpools og ligger ved stranden i Kolymbari i Vestkreta.  Der findes desuden et spa-område med saune, et fitnesscenter, tennis- og minigolffaciliteter. Lige nu kan du få en uge til kun 1.273 kr. pr. person inkl. halvpension ved en rejse for to. Man kan også booke opholdet med all-inklusive til kun 1.852 kr. pr. person ved en rejse for to! Du kan  få et enkeltværelse for 1.910 kr.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Kreta, og da flybilletterne er så billige, kan det måske være oplagt at prøve et mere luksuriøst hotel. Se listen igennem, og find det der passer allerbedst til dig. Vær opmærksom på, at du lander i Vestkreta og øen er ret stor. Så hvis du finder et hotel, som ligger på den anden side af øen skal du regne med ca. 3-5 timer transport. Derfor har jeg holdt mig til hoteller, som ligger på den vestlige del af øen.

  HOTELLER PÅ KRETA

   

   

  Fly

  Jeg har fundet nogle billige flybilletter til Kreta i slutningen af april.  F.eks.fra København fra 13 – 20 maj til kun 899 kr. Der findes også andre afgange og også fra Billund til kun lidt flere penge! F.eks. fra Billund med afrejse d. 17 juni til kun 1.199 kr.! Men kig selv datoerne igennem. Prisen varier mellem 900 – 1.200 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Men når du trykker ind på selve flyafgangen for at booke, så bliver prisen dobbelt, da det vises for 2 personer – hvilket du bare kan lave om alt efter, hvor mange personer, der rejser. Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. (for hele turen).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (Billund)

   

   

   Hotel m. halvpension

   1.273 kr.

   Fly

   899 kr.

   TOTAL (per person)

   2.172 kr.

   •  

    

   Hotel m. all-inclusive

   1.852 kr.

   Fly

   899 kr.

   TOTAL (per person)

   2.751 kr.

   •  

   Billeje

   Hvis du vil opleve øen på egen hånd, anbefaler jeg, at du lejer en bil. Dette kan du gøre på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

    

   Transport til/fra hotellet

   Hotellet ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen så du kan tage en taxa, men sørg dog for at aftale en pris med chaufføren inden afgang – prisen skal ligge mellem 30-40 Euro! Den billigste måde at komme til hotellet er med bussen. Fra lufthavnen tager du bussen KTEL til Chania og derfra videre til Kolymbari. Turen tager ca. 1 time og 30 minutter og koster 45 kr.

    

   Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

   ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til 1 uge på Kreta på et dejligt 4* resort til kun 2.172 kr. inkl. halvpension og fly – eller med all-inclusive til kun 2.751 kr.

  1. Martin r Andersen says:

   Kære rejseleder

   tak for gode informationer , god side

   kan du hjælpe med rejse fra 26 maj til 2 juni. 2 voksne og 2 børn all-inklusiv 

   håber du kan give et praj 

    

   martin

  2. thomas says:

   Halløj! Kan du stå inde for at hotelopia er et sikkert sted at bestille på? Syntes det virker lidt lusket.

   • Rejsespejder says:

    Hej Thomas,

    altså jeg har selv brugt dem før – uden problmer. De er selvfølgelig ikke lige så stor, som f.eks. Hotels.com eller Booking.com men har til gengæld et dansk service-nummer, som f.eks. Booking ikke har. 

    De er faktisk en del af det britiske rejseselskab First Choice Hotels, som så er en del af easyJet. Så efter min mening er de god nok. Men du kan også booke tilbuddet gennem Booking.com til omkring 200 kr. oveni :).