• 28 dec 2015

  Las Palmas: 1 uge på et dejligt hotel tæt ved stranden og fly til kun 1.799 kr.

  rsz_canteras

  Igennem de seneste år har Las Palmas gennemgået en sand forvandling og fremstår nu dejligere end nogensinde før. Her får du en skøn blanding af storby, strand og charmerende kanarisk hverdagsliv.

  Spaniens syvende største by lader ikke noget tilbage at ønske – her finder du et spændende aften- og natteliv, lækre restauranter og ikke mindst en af verdens smukkeste bystrande. Eller tag en tur ud på øen til storslåede bjerglandskaber med idylliske småbyer i en afslappet stemning under vejende palmer. Og med en gennemsnitstemperatur på 23 grader er Las Palmas det perfekte vinterrejsemål.

   

  Hotellet

  trivago.dk findes der lige nu det 2* ”Hotel Olympia” (3 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.200 kr. pr. person ved en rejse for 2. Til kun 183 kr. pr. person oveni kan du tilkøbe morgenmad for hele ugen! Olympia er et enkelt og hyggeligt hotel med en central beliggenhed. På 5. etage har hotellet en lille terrasse med liggestole. På Olympia bor du kun 200 m. fra stranden og i bekvem gåafstand til Las Palmas' butikker, restauranter og forlystelsesliv.

  car

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Spies.dk findes der lige nu meget billige fly til Gran Canaria. Jeg har f.eks. fundet tur/retur-billetter fra d. 13. til d. 20. januar til kun 599 kr. Der findes også andre datoer, også fra Billund til kun lidt flere penge (se nedenfor).

  2015-12-28 16_21_18-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.200 kr.

  Fly fra København

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  1.699 kr.

   

  • Fra: København og Billund
  • Rejsedatoer: 13.01. – 20.01.2016 (og andre datoer i januar til kun lidt flere penge)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Spies (Thomas Cook)
  • Til: Las Palmas, Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: 2* Olympia
  • Vurdering: 3 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen (morgenmad kan tilkøbes til kun 183 kr.)
  • Gennemsnitstemperatur: 23⁰ C
  • Vandtemperatur: 22⁰ C

   

  Her er en liste med forskellige datoer. Husk, at du skal booke fly og hotel hver for sig. Priserne, jeg skriver nedenfor, er prisen samlet for hotel + fly! Du kan booke hotellet her (husk at skifte datoer, så de passer med dine fly!). 

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Bus 91 kører fra lufthavnen direkte fra lufthavnen ind til byen. Turen tager ca. 45 minutter og koster 4 Euro (ca. 32 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *