• 14 sep 2019

  Solferie i Miami & krydstogt i Caribien: 8 dage til kun 5.182 kr. inkl. fly, hoteller og 5-nætter cruise til Mexico og Bahamas med helpension

  I dag har jeg fundet den perfekte rejse til dig der elsker sol, varme og caribiske krydstogter. Turen går nemlig til Miami, Bahamas og Mexico! Med denne tur kommer du til at opleve USA’s fabelagtige ”Sunshine State” kombineret med et cruise til Mexico og Bahamas – lyder det ikke fantastisk? Så hvis du er klar til en uge væk fra vinterens kulde og klar til solferie og krydstogt i Caribien, så er det altså denne tur, du skal på!

  Sol og cruise i Miami og Caribien
  november - marts
  5.182 kr.
  København og Billund
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. håndbagage
  2.224 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Krydstogt til Mexico og Bahamas
  inkl. helpension og underholdning
  2.068 kr.
  Første hotelovernatning i Miami
  f.eks. det 4* InterContinental at Doral Miami
  437 kr.
  Sidste hotelovernatning i Miami
  f.eks. det 3* Aloft Miami Doral
  453 kr.
  Hotel
  890 kr.
  Fly
  2.224 kr.
  Krydstogt
  2.068 kr.
  Total (pr.person)
  5.182 kr.

  Krydstogt i Caribien – Mexico og Bahamas

  Denne rejses væsentligste bestanddel er uden tvivl krydstogtet fra Miami. Så det tilbud vil jeg starte med at præsentere. Med afgang fra Miami, der er et af verdens største cruise-hotspots, har jeg fundet et 5-nætters krydstogt til Mexico og Bahamas.

   

  Krydstogtrundrejsen har afrejse fra Miami søndag den 12. januar kl. 19.00. Herfra sætter du først kursen sydpå mod Costa Maya i Mexico. Der er et stykke derned, og derfor tilbringer du hele mandagen (den 13. januar) til havs. Tirsdag den 14. januar lægger skibet an i Mexico om morgenen kl. 08.00. Her tilbringer du stort set hele dagen, før du sejler videre om aftenen kl. 18.00. Hele onsdagen (den 15. januar) foregår igen til havs, før du torsdag morgen (den 16. januar) rammer Ocean Cay i Bahamas kl. 08.00.

   

  Og Ocean Cay er altså en ret speciel destination! Der er nemlig tale om en privatø, som rederiet MSC købte for 4 år siden til den nette sum af 200 millioner dollars. Og siden har de været i gang med at forvandle den til deres eget lille caribiske paradis! Når øen står færdig, vil den være verdens største private cruise-resort! Ocean Cay Marine Reserve, som stedet officielt hedder, åbner for første gang den 9. november, så du har virkelig noget nyt og spændende at se frem til! Om aftenen kl. 18.00 sejler du så atter tilbage mod Miami, hvor du ankommer den efterfølgende morgen kl. 07.00 (fredag den 17. januar). Sikke en fed femdages rundrejse i Caribien!

   

  Hvis man kan stole på de her billeder, så bliver Ocean Cay en sindssyg vild destination!

   

   

   

  I forhold til de dage du tilbringer til havs, kommer du i øvrigt på ingen måde til at kede dig. Skibet MSC Divina er nemlig et af de nyeste skibe i MSC-flåden (bygget i 2012) og indeholder derfor alverdens faciliteter! Alt lige fra swimmingpools og vandrutsjebaner til casino, shoppingområder, 4D-biograf, tennisbane, bowling og meget, meget mere! Så du skal bare slå dig løs i alle herlighederne!

   

  Krydstogtet inkluderer herudover både helpension, kaffe, the, vand, fri adgang til swimmingpools, jacuzzis og fitnesscentre samt alle gebyrer, skatter og afgifter. Du skal dog være opmærksom på, at drikkepenge ikke er inkluderet i prisen (som regel ligger drikkepengene omkring 80–100 kr. pr. person pr. dag). Prisen for en indvendig kahyt på dette cruise er kun 2.068 kr. pr. person.

   

  Udover tilbuddet ovenfor findes et hav af andre krydstogter med afrejse fra Miami. Cruise-skibene sejler nærmest i pendulfart, så der er rig mulighed for at finde et cruise, der passer til dine rejsedatoer. Du kan selv undersøge udvalget nærmere herunder.

   

  Frapriser for Miami-krydstogter

  (forskellige rejselængder)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly til Miami

  Krydstogtet varer som sagt fra den 12. til den 17. januar, og jeg har i dette eksempel blot valgt at finde flybilletter fra den 11. til den 18. januar. På disse datoer kan du nemlig flyve fra København til Miami til kun 2.224 kr. og fra Billund til 2.796 kr. Vil du hellere tilbringe længere tid i Florida og Miami, kan du også sagtens finde afgange, hvor du har mere tid på hver side af krydstogtet – det styrer du fuldstændig selv 😉

   

  Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, får du gratis håndbagage inkluderet i prisen, mens indchecket bagage skal tilkøbes. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilføje bagagen direkte hos flyselskabet, efter du har købt billetten via travelmarket.

   

   

  Hoteller i Miami

  Som du kan regne ud på baggrund af flybilletterne ovenfor, skal du i dette eksempel bruge en enkelt nat i Miami i hver ende af rejsen. Miami er uundgåeligt en rigtig dyr destination, hvad hoteller angår. Især hvis du vil bo på Miami Beach. Jeg har derfor til denne tur fundet to anmelderroste og ret budgetvenlige hoteller, der ligger relativt tæt på lufthavnen.

   

  Til den første nat kan du f.eks. bo på det 4* InterContinental At Doral Miami. Her får du et rigtig fint hotel med udendørs pool, fitnesscenter og store, flotte værelser med aircondition og wi-fi. Prisen for en enkelt nat fra den 11. januar til den 12. januar er kun 874 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 437 kr. pr. person.

   

  InterContinental At Miami Doral

   

  Til den sidste nat har jeg fundet det 3* Aloft Miami Doral. På mange måder minder dette hotel om InterContinental-hotellet, da det ligger i samme område, har en udendørs pool, fitnesscenter og fine værelser med wi-fi og aircondition. Fra den 17. til 18. januar koster et værelse 905  kr. – dvs. 453 kr. pr. person.

   

  Aloft Miami Doral

   

  Vil du hellere selv finde andre hoteller i Miami, skal du naturligvis også være velkommen til det.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport fra/til lufthavnen

  InterContinental-hotellet ligger kun 11 minutters kørsel fra lufthavnen, så en taxi behøver ikke være specielt dyr. Og ellers kan du altid forhøre dig hos hotellet, hvad deres lufthavnstransport koster. I hverdagene kan du også hoppe på bus 238 fra lufthavnsstationen til Nw 25 St & 87 Av.

   

   

  Rejsen i billeder

  Miami skyline – med lidt palmer i forgrunden

   

  Miami Beach er lige så lang, som den er skøn!

   

  I Costa Maya, Mexico, kan du både nyde områdets lækre strande …

   

  eller f.eks. besøge Maya-ruinen Chacchoben (ca. 1 times kørsel fra Costa Maya Cruise Port)

   

  Ocean Cay, Bahamas, er endnu ikke færdigbygget, men du kan få et lille sneak peek i videoen her!

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Solferie i Miami & krydstogt i Caribien: 8 dage til kun 5.182 kr. inkl. fly, hoteller og 5-nætter cruise til Mexico og Bahamas med helpension

  1. Christina says:

   Hej
   Det er jo et fantastisk tilbud, men kommer der ikke en del oveni prisen i form af taxes og port fees? Det plejer ikke at være med i prisen på de amerikanske sites?
   Mvh Christina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Du har helt ret – der kommer taxes og fees oveni. Jeg beklager meget, at jeg ikke opdagede disse ekstragebyrer, da jeg skrev artiklen. Men selvom rejsen bliver godt 1.000 kr. dyrere, er der stadig tale om et rigtigt fint tilbud. Især når man sammenligner med diverse rejsebureauer, hvor priserne normalt ligger omkring 10.000 kr. Men jeg beklager meget fejlen!

  2. Pia albrecht says:

   Hej med jer

   Jeg ville gi min mand et krydstogt i julegave. Men ville meget gerne ha samlet pris fra D 12/3 til D 19/3 2019. Men fly krydstogt og hotel.
   Jeg kan ikke engelsk men kun dansk
   Kan jeg evt be om tlf nr til en dansk konsulent

   Mvh
   Pia

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Det lyder bare som en fantastisk gave 😉

    Rejsespejder er jo en rejseblog – og ikke et rejsebureau – så jeg kan ikke lave en skræddersyet pakkeløsning til dig. Men jeg vil gerne hjælpe dig så vidt som muligt 🙂

    Først skal du have styr på flybilletterne, og jeg kan se, at du kan finde de billige Norwegian-billetter på dine datoer fra den 12.03. – 19.03. til ca. 2.400 kr. (du skal blot klikke på fly-linket og ændre datoerne).

    Herefter skal du booke hotel og cruise. Hvis ikke du kan engelsk, kan du i stedet besøge mycruise.dk (de har også et dansk telefonnummer på deres hjemmeside, som du kan ringe til). Når cruiset er på plads, mangler du kun at booke hoteller til de overskydende nætter 🙂

    Jeg håber, at dette hjalp dig på vej – du må endelig sige til, hvis du har spørgsmål 🙂

  3. Martin says:

   Hej! Det lyder som et rigtig godt tilbud. Har du kendskab til det at bestille via cruisedirect? Fungerer det ligeså fint som f.eks. de danske selskaber? Mvh Martin

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jeg har kun gode erfaringer med cruisedirect, og det fungerer efter min mening mindst lige så godt som danske selskaber. De får desuden rigtig flotte anmeldelser på truspilot – hvilket er ret sjældent inden for rejsebranchen 😉

  4. Lars says:

   Hvad kommer turen til at koste med fly fra Kbh og retur igen plus hotel samt på,skibet balkon og drikke pakke ???

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lars,
    Prisen for rejsen er med fly fra København t/r, hotel og for krydstogtet. Hvis du vil have et værelse med balkon, så kan du vælge det når du booker dit cruise (se screenshot her). Prisen for et værelse med balkon er 2.286 kr. pr. person. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad prisen bliver for en drikkepakke – men hvis du prøver at kontakte CruiseDirect, så er jeg sikker på, at de kan hjælpe dig 🙂