• 04 nov 2018

  Krydstogt til Bahamas OG solferie i Miami til kun 4.885 kr. inkl. fly, hotel og 5-dages-krydstogt

  I dag har jeg fundet den perfekte rejse til dig der elsker sol, varme og komfort – turen går nemlig til Miami OG Bahamas! Med denne tur kommer du til at opleve USA’s dejlige ”Sunshine State” kombineret med et cruise til Bahamas – lyder det ikke fantastisk? På dit cruise sejler du fra Miami til Key West og derfra videre til solrige Bahamas, hvorefter du ender i Miami igen, hvor du lige har et par dage til at shoppe, solbade og udforske området inden turen igen går hjemad mod kolde Danmark. Så hvis du er klar til en uge væk fra vinterens kulde og klar til solferie og krydstogt, så er det altså denne tur du skal på!

  Sol og cruise i Miami og Bahamas
  november - marts 2019
  4.885 kr.
  København
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. håndbagage
  2.438 kr.
  Krydstogt
  inkl. mad, drikke og underholdning
  1.166 kr.
  Hotel i Miami
  f.eks. 3* Clevelander South Beach
  1.281 kr.
  Husk at booke hotellet de sidste 2 nætter (25.01. - 27.01.) også
  Hotel
  1.281 kr.
  Fly
  2.098 kr.
  Cruise
  1.166 kr.
  Total (pr.person)
  4.545 kr.

  Fly til Miami

  Norwegian har lige nu et udsalg (slutter d. 05.11. kl. 23:59), hvor du kan komme billigt til Miami fra kun 2.098 kr. De billige billetter finder du fra november – marts 2019. Jeg har f.eks. fundet en direkte afgang fra København d. 20.01. – 27.01. til kun 2.098 kr. inkl. håndbagage. Med den afgang jeg har fundet her er du væk i en uge, men det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre med et længere ophold i Miami og Florida – det er helt op til dig. Der findes desværre ingen direkte fly til lignende priser fra Jylland eller Hamborg, så turen til København kan godt betale sig.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 11.12.
  • 02.12. – 11.12.
  • 09.12. – 16.12.
  • 09.12. – 18.12.
  • 13.01. – 22.01.
  • 15.01. – 29.01.
  • 27.01. – 05.02.
  • 26.02. – 12.03.
  • 05.03. – 17.03.
  • 12.03. – 19.03.
  • 19.03. – 26.03.
  • Og flere

   

  Krydstogt fra Miami

  Der findes et hav af krydstogtskibe og de sejler nærmest i pendulfart, så der er rig mulighed for at finde et cruise, der passer til dine rejsedatoer. I det her tilbud har jeg taget udgangspunkt i et cruise fra d. 21.01. – 25.01., hvor du sejler fra Miami – Key West – Great Stirrup Cay (Bahamas) – Nassau (Bahamas) – Miami, men igen, så er det selvfølgelig helt op til dig, hvad du har lyst til at se. Der er igen rigelig med muligheder når det handler om destinationer.

   

  Med dette krydstogt sejler du med Norwegian Cruise Line. Skibet du skal med har 10 restauranter, 10 barområder, natklub, casino, pools, børnebassin, spa, teater, fitnesscenter, tennisbane og meget mere. En ting er helt sikker, du kommer ikke til at kede dig under opholdet på skibet Norwegian Jade.

   

  4 nætter på dette dejlige skib koster 1.166 kr. (179 USD) og med i prisen er overnatning, det meste af underholdningsprogrammet, mad og nogle drikkevarer (vand, iste, te, kaffe osv.) ombord.

  Det der ikke er inkluderet i prisen er f.eks. alkoholiske drikkevarer og drikkepenge (lige som på langt de fleste andre krydstogtskibe). Udgiften til drikkepenge ligger på 14,5 USD (ca. 95 kr.) pr. dag og betales i slutningen af krydstogtet (og medmindre du har været meget utilfreds med servicen er den obligatorisk). Desuden kan du også tilkøbe drikkepakker, hvor du så også får sodavand og alkoholiske drikkevarer.

   

  **OPDATERING** Der kommer fees og taxes oveni prisen, så det endelige beløb bliver ca. 1.000 kr. højere. Samlet set er det dog stadig et rigtig godt tilbud – især hvis man sammenligner med diverse rejsebureauer, hvor priserne er markant højere.

   

  Hotel i Miami

  Du har nok allerede bemærket, at du kommer til at have et par dage i Miami og der får du selvfølgelig brug for et hotel. Det kan godt være en dyr affære at bo i Miami – især hvis man gerne vil bo midt i det hele. Men i dag er det alligevel lykkedes mig at finde et godt centralt hotel. Du kommer til at bo på det 3* Clevelander South Beach Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”).

   

  Hotellet ligger midt i Miami Beach med natteliv, shopping og restauranter lige i nærheden. Hotellet er kun for voksne og der er barer, natklub og pool samt to tagterrasser med udsigt over South Beach.

   

  Her kommer du både til at bo på din første nat inden du skal på krydstogt og på de 2 sidste nætter inden turen går mod Danmark igen. Den første nat på hotellet (20.01. – 21.01.) koster 920 kr., dvs. 460 kr. pr. person ved en rejse for 2. De sidste 2 nætter (25.01. – 27.01.) koster 1.641 kr., dvs. 821 kr. pr. person ved en rejse for 2. Så du har hoteludgifter for i alt 1.281 kr.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Krydstogt til Bahamas OG solferie i Miami til kun 4.885 kr. inkl. fly, hotel og 5-dages-krydstogt

  1. Christina says:

   Hej
   Det er jo et fantastisk tilbud, men kommer der ikke en del oveni prisen i form af taxes og port fees? Det plejer ikke at være med i prisen på de amerikanske sites?
   Mvh Christina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Du har helt ret – der kommer taxes og fees oveni. Jeg beklager meget, at jeg ikke opdagede disse ekstragebyrer, da jeg skrev artiklen. Men selvom rejsen bliver godt 1.000 kr. dyrere, er der stadig tale om et rigtigt fint tilbud. Især når man sammenligner med diverse rejsebureauer, hvor priserne normalt ligger omkring 10.000 kr. Men jeg beklager meget fejlen!

  2. Pia albrecht says:

   Hej med jer

   Jeg ville gi min mand et krydstogt i julegave. Men ville meget gerne ha samlet pris fra D 12/3 til D 19/3 2019. Men fly krydstogt og hotel.
   Jeg kan ikke engelsk men kun dansk
   Kan jeg evt be om tlf nr til en dansk konsulent

   Mvh
   Pia

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Det lyder bare som en fantastisk gave 😉

    Rejsespejder er jo en rejseblog – og ikke et rejsebureau – så jeg kan ikke lave en skræddersyet pakkeløsning til dig. Men jeg vil gerne hjælpe dig så vidt som muligt 🙂

    Først skal du have styr på flybilletterne, og jeg kan se, at du kan finde de billige Norwegian-billetter på dine datoer fra den 12.03. – 19.03. til ca. 2.400 kr. (du skal blot klikke på fly-linket og ændre datoerne).

    Herefter skal du booke hotel og cruise. Hvis ikke du kan engelsk, kan du i stedet besøge mycruise.dk (de har også et dansk telefonnummer på deres hjemmeside, som du kan ringe til). Når cruiset er på plads, mangler du kun at booke hoteller til de overskydende nætter 🙂

    Jeg håber, at dette hjalp dig på vej – du må endelig sige til, hvis du har spørgsmål 🙂

  3. Martin says:

   Hej! Det lyder som et rigtig godt tilbud. Har du kendskab til det at bestille via cruisedirect? Fungerer det ligeså fint som f.eks. de danske selskaber? Mvh Martin

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jeg har kun gode erfaringer med cruisedirect, og det fungerer efter min mening mindst lige så godt som danske selskaber. De får desuden rigtig flotte anmeldelser på truspilot – hvilket er ret sjældent inden for rejsebranchen 😉

  4. Lars says:

   Hvad kommer turen til at koste med fly fra Kbh og retur igen plus hotel samt på,skibet balkon og drikke pakke ???

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lars,
    Prisen for rejsen er med fly fra København t/r, hotel og for krydstogtet. Hvis du vil have et værelse med balkon, så kan du vælge det når du booker dit cruise (se screenshot her). Prisen for et værelse med balkon er 2.286 kr. pr. person. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad prisen bliver for en drikkepakke – men hvis du prøver at kontakte CruiseDirect, så er jeg sikker på, at de kan hjælpe dig 🙂