• 04 jun 2017

  Kreta: 1 uge på et fremragende 3* hotel til kun 1.588 kr. inkl. fly

  Trænger du til en lille pause fra hverdagen? Så har jeg i dag fundet en rejse til Grækenlands største ø! På Kreta finder du smukke strande, turkisblåt vand og ikke mindt lækker græsk mad! Så pak dine tasker og nyd en uge med 25 grader ved stranden.

   

  Hotel

  I dag jeg har fundet et super tilbud på det fremragende 3* Ledra Maleme Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger lige ved stranden og der er swimmingpool, poolbar og restaurant. Der udsigt over have eller havet. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 989 kr. pr. person ved en rejse for to.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Der er mange andre gode hoteller på Kreta, så kig listen igennem her.

  HOTELLER PÅ KRETA

  Fly

  Spies.dk findes der lige nu meget billige fly til Kreta i juni. F.eks. fra d. 17. til d. 24. juni til kun 599 kr. med afrejse fra Billund Men der findes mange andre datoer til lignende priser (se nedenfor) – også med afrejse fra København og Aalborg.

  Obs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 250 kr. (for hele turen).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.06. – 24.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  Fra København

  Fra Aalborg

   

  Hotel

  989 kr.

  Fly

  599 kr.

  TOTAL (per person)

  1.588 kr.

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Kreta kan du kigge forbi rentalcars.com.

  Transport til/fra hotellet

  Der kører lokale busser fra lufthavn til Maleme (Stoppestedet ligger kun 200m fra hotellet). Turen koster 3,60 Euro (ca. 28 kr.) og du finder tidsplanen her.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Kreta: 1 uge på et fremragende 3* hotel til kun 1.588 kr. inkl. fly

  1. Karin Meyer says:

   Hej rejsespejder 🙂

   Vi er to pensionister der gerne vil afsted, men frygter lidt det med at komme fra lufthavnen til hotellet og omvendt når man skal hjem.

   Vi plejer normalt altid at have guide på, så der holder der altid en bus klar og venter både når man kommer derned og når man skal hjem.

   hvordan foregår det når man selv sammensætter sin rejse, bestiller man så taxa eller hvordan ? og i såfald hvis det er med taxa bliver det så dyrt ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Karin,

    Hvis du gerne vil booke transfer hjemmefra, så kan jeg anbefale skyscanner.dk – her kan I begge komme frem og tilbage til 282 kr. i alt (t/r). Du kan også sagtens tage en taxa – turen tager omkring 30 min. og burde koster ca. 300 kr. pr. vej. Men en god idé ville være at aftale prisen med chaufføren inden I sætter jer ind i bilen 🙂 Hvis I har mod på at tage offentlig transport, så kan I også tage en bus (det står beskrevet oppe i artiklen). Ellers er du meget velkommen til at skrive, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål 🙂

  2. Daniel says:

   Hej

   Jeg kan ikke finde de priser som du har fundet med hotel på 4* m. all inclusive. Både fly og hotel osv. 2 personer. Finder nolge helt andre priser end hvad du har fundet. Har kigget på dagene 17/6-24/6

   Mvh
   Daniel

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Daniel,

    Eksemplet ovenfor er lavet ud fra d. 13.05. – 20.05. – hotelpriserne kan variere alt efter hvornår du vil rejse osv. 🙂 Her har du en oversigt over hoteller i den periode – så kan du finde lige præcis det hotel, der passer bedst til dine behov 🙂

  3. Anders says:

   Hejsa!

   Synes ovennævnte tilbud virker meget interessant – dog kan jeg ikke finde tilbuddet, hvis jeg ønsker at komme afsted med min familie (2 voksne og 3 børn på 0, 9 og 11 år) med all inclusive i samme periode.

   Har du nogle forslag? (Fly kan både være fra Billund og Kbh.

   På forhånd tak for hjælpen.

   Anders

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    tak for din besked! Det kan man godt. Du skal blot ændre på antal personer inde på trivago.

    Se her: https://rejsespejder.dk/v447

    Når du så vælger hotellet (gennem DTF-Rejser) skal endnu en gang vælge antal børn osv (se her hvordan: https://ibb.co/kjaBO5).

    Så viser de en totalpris på 7.448 kr. for et familieværelse og med all-inclusive.

    Se her: https://ibb.co/c21ki5

    Så kommer der selvfølgelig fly oveni prisen, som ser ud til at være 3.896 kr. Der er kun håndbagage inkluderet i prisen men det koster kun omkring 250 kr. at få 20 kg. Og barnet på 0 år får 10 kg baggage plus man må tage barnevognen og autostolen med! Er faktisk fløjet med dem her for nogle uger siden med vores 0 årige datter og det gik så fint!