• 04 sep 2015

  Konkurrence: vind et luksuriøst ophold for to i din favoritby

  rsz_images-381937_1280

  Har du ikke lige pengene til din drømmerejse? Så har jeg fundet noget for dig. På den splinternye rejsehjemmeside nustay.com kan du lige nu vinde en rejse for to til din favoritby. Alt, du skal gøre, er at svare på et par spørgsmål (det tager mindre end 10 sekunder). Nustay er et sjovt nyt koncept hvor du kan spare store penge på luksushoteller.

  HER KAN DU VINDE DIN DRØMMEREJSE

   

  Nustay tilbyder en service, der drejer sig om at matche luksushoteller med gæsterne, som passer bedst sammen. Ved hjælp af en avanceret algoritme, der bedømmer gæster ud fra deres profil, interesser og tidligere hoteludgifter, tilbyder de hotellerne specifikke gæsteprofiler, der matcher deres præferencer. Hvad end dit budget er, giver de dig en lettilgængelig og nem måde at booke luksusværelser med rabat i en by efter dit valg.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Konkurrence: vind et luksuriøst ophold for to i din favoritby

  1. Morten Larsen says:

   Jeg kunne godt tænke mig at komme til Cuba og opleve, hvordan de lever der. Det er jo et helt andet samfundssystem. Kan vi lære noget af dem? Eller bliver det bare godt at komme hjem igen?

  2. Rasmus Jensen says:

   hej! 

   Jeg kunne godt tænke mig en drømmerejse med min kone til Mallorca 

   mvh rasmus

   • Rejsespejder says:

    Hej Rasmus,

    vi planlægger faktisk vores egen konkurrence lige nu. Så måske skulle Mallorca være rejsemålet, så hold øje med Rejsespejder, måske kommer der noget snart. Indtil da kunne det være jo lækkert med en luksus-storbyferie gennem nustay's konkurrence :).