• 05 jul 2017

  Italien i sommerferien: 1 uge i Napoli på et skønt 4* hotel til kun 2.224 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvad siger du til en uges ferie i det italienske midt i skolernes sommerferie? Turen går til Napoli, hvor du blandt andet kan opleve en af de smukkeste kyststrækninger (Amalfikysten), vulkanbyen Pompei, øhoppe lidt rundt til f.eks. Procida, Capri og Ischia og så har du selvfølgelig også mulighed for at opleve pizzaens hjemby, Napoli. Dette er en virkelig skøn storby med mange muligheder for shopping, lækre madoplevelser og god stemning med mange fine områder, hvor du blandt andet kan nyde den smukke udsigt over Middelhavet. Så hvad venter du egentlig på?

  1 uge i Italien
  juli - august
  2.224 kr.
  Hamborg
  Napoli
  4* Hotel Giulia
  inkl. morgenmad
  1.350 kr.
  Billige fly til Napoli
  inkl. håndbagage
  874 kr.
  Hotel
  1.350 kr.
  Fly
  874 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.224 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et skønt hotel lidt uden for Napoli – det 4* Hotel Giulia (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i Qualiano, 5 km fra Patria-søen og 25 km til Napoli centrum. Der er et dejligt poolområde og spa & wellness. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.699 kr. inkl. morgenmad, dvs. 1.350 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der findes rigtig mange andre skønne hoteller, både i og omkring Napoli. Du kan se det store udvalg her, hvor du kan danne dig et overblik og finde det bedste hotel for dig. Hvis du er interesseret i hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige afgange til Napoli på momondo.dk. Du rejser fra Hamborg og der findes flere forskellige afgange i skolernes sommerferie i prislejet 874 – 1.413 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 13.07. – 20.07. til kun 874 kr. inkl. håndbagage.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 13.07. – 20.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.07. – 18.07.
  • 20.07. – 27.07.
  • 27.07. – 03.08.
  • 01.08. – 08.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • 05.08. – 12.08.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 22 km fra lufthavnen. Hvis du har tænkt dig at leje bil, så kan du selv køre hertil. Ellers er det muligt at tage en taxi eller tage med offentlig transport. Vil du med offentlig transport kan du tage en bus fra lufthavnen til ”Napoli Piazza Garibaldi” og derfra med et tog til ”Napoli Campi Flegrei”, hvorfra du tager et nyt tog til ”Giugliano-Qualiano”, hvor du har 750 meter til hotellet – hele turen tager 1 time og 15 minutter og koster mellem 20 – 150 kr.

  Hvis du ikke lejer bil, så kan du sagtens komme fra hotellet og ind til Napoli alligevel. Der er ca. 750 meter til nærmeste togstation (Giugliano-Qualiano), hvor du kan tage et tog til “Mostra” og derfra videre med et nyt tog til “Montesanto” – turen tager lidt under 1 time i alt og koster mellem 15-70 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du ønsker at se lidt af området på egen hånd, så kunne løsningen være at leje en bil – måske hele ugen, eller bare i noget af perioden. På rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Rejsetips

  Pompei

  Du kan både tage bussen og toget til Pompei og prisen og rejsetiden er ca. den samme. Det er klart billigst selv at stå for at arrangere turen, men ellers er der også pakketilbud ledige. Busturen tager 35 minutter og koster 2.80 Euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA busterminal og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2.10 Euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompei er ‘Pompei S. Villa Misteri’ og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli, men fordi man skal køre gennem et bjergrigt terræn tager turen ca. 1,5 timer i bilen, der tilgengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter du nogensinde har set! Alternativt kan du tage toget (samme tog som til Pompei) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 Euro (75 kr.).

   

  Ischia, Procida og Capri

  Umiddelbart udenfor Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som du kan sagtens komme til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan kigge på færger OKferry.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel