• 30 jul 2015

  Oplev Israel: 1 uge på et lækkert 4* strandhotel inkl. fly til kun 2.800 kr.

  rsz_jaffa-220071_1280

  Der er altid meget fokus på Israels politik – positiv eller negativ – det er næsten det eneste, man hører om dette land. Det er en skam, for Israel er meget mere end det: et utrolig smukt og spændende land. Israel har vidunderligt smukke strande, fantastiske nationalparker, masser af museer og en multikulturel befolkning.

  Israel er også hjemsted for nogle af de helligste områder i de tre monoteistiske trosretninger: jødedom, kristendom og islam gør landet til noget helt specielt.

  Som du kan høre, findes der masser af gode grund til at opleve Israel og at skabe sit eget indtryk af dette land.

  Lige nu findes der super billige fly til Israel på Skyscanner.dk. Du flyver med Norwegian fra København direkte til Israels største by, Tel Aviv. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 11. til d. 18. november.

  telav

  Du kan finde billetterne til denne pris fra slutningen af oktober 2015 til slutningen af februar 2016. Før og efter bliver det lidt dyrere. I Tel Aviv er der gennemsnitligt 22 grader i november måned og det er derfor det perfekte sted, hvis man vil flygte fra den kolde danske vinter.

  Tel Aviv er Israels midtpunkt for handel og moderne kultur, og med kælenavnet ”Mellemøstens Miami” lover byen rig mulighed for masser af spændende og udfordrende oplevelser for alle.

  Solrige Tel Aviv er en pulserende moderne by, som er mest kendt for sine gyldne sandstrande, sit pulserende natteliv, designershopping, markeder med madvarer og krydderier fra hele regionen, lækre restauranter og masser af kultur og historie. Der findes et stort udvalg af museer, gallerier, teatre og koncertsale.

   

  rsz_tel-aviv-714052_1280

   

  I Tel Aviv har jeg fundet det meget lækre 4* lejlighedshotel ”Geula Apartments” (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger på Tel Avivs strandpromenade, blot 20 m. fra stranden, og byder på moderne, individuelt indrettede studiolejligheder. Gæsterne kan slappe af på den store terrasse med liggestole. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet.

  geula

  Geula Apartments ligger centralt i Tel Aviv og kun 600 m. fra Carmel-markedet, som er Tel Avivs største udendørsmarked. Gæsterne kan besøge butikkerne og nattelivstilbuddene langs gaden Allenby, blot 5 minutters gang derfra.

   

  rsz_geula

   

  Fly med Norwegian

  1.117 kr.

  Geula Butique Beach Apartments

  1.683 kr.

  TOTAL (per person)

  2.800 kr.

   

  BOOK FLYET HER

  BOOK HOTELLET HER

   

  Men selvom Tel Aviv er en super spændende by med masser af ting at se og opleve, tænker jeg, at det er oplagt at se lidt mere af Israel. Derfor har jeg fundet et super tilbud til nogle guidede ture. Og fordi Israel er et meget lille land (2/3 af størrelsen af Jylland), er det også nemt at komme rundt.

  F.eks. kan du tage en tur til både Jerusalem og Betlehem med engelske guider til kun 105 Euro (784 kr.). Der findes også masser af andre ture på viator.com.

  Hvis du vil opleve Israel på egen hånd, kan jeg anbefale at tage bus rundt i landet. Det er Israels primære offentlige transportmiddel og er både sikkert, pålideligt og meget billigt. Turen fra Tel Aviv til Jerusalem (1 times kørsel) koster blot 32 kr. Du kan købe billeterne direkte i Tel Aviv.

  Fordi Tel Aviv er meget centralt beliggende, kan du komme til næsten alle israelske attraktioner på få timer. Selv det enormt smukke Døde Hav ligger kun 3 timers kørsel herfra.

  Et andet godt tilbud har jeg fundet på Skyscanner.dk. Her kan du booke en lejebil for hele ugen til kun 470 kr. Israels veje er meget sikre og de fleste skilte er skrevet på både hebraisk og engelsk.

  telav2

   

  BOOK LEJEBIL HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *