• 16 jun 2017

  ALL-INCLUSIVE på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 2.938 kr. inkl. fly og all-inclusive

  Mallorca er og bliver den perfekte destination for total afslapning og strandferie, især når du har all-inclusive! Når du rejser til Mallorca kan du glæde dig til azur-blåt hav, skøn spansk mad, god service, smuk natur og noget for enhver om du er til afslapning, action, aktiviteter eller fest. I dag har jeg fundet den perfekte rejse til dig, der gerne vil rejse i sommerferien!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* hotel Gavirmar Cala Gran Costa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger i det fantastiske område Cala D’or. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra stranden og har et super hyggeligt pool-område, restaurant og ikke mindst god service. Du kan bo på dette skønne hotel til kun 2.538 kr. inkl. all-inclusive pr. person ved en rejse for 2. Det er også muligt at booke familieværelser på dette hotel.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er super mange skønne hotel på Mallorca, du kan se hele listen her. Hvis du er interesseret i enkeltværelse, så kan du se listen her. Er du mere til lidt anderledes overnatningsmuligheder eller søger du væk fra de store hoteller og turistmasser, så kan du prøve at kigge lidt på airbnb.dk, hvor du finder en oversigt over indkvarteringsmuligheder på den skønne ø.

  HOTELLER PÅ MALLORCA

   

  Fly

  Lige nu har spies.dk virkelig billige billetter til Mallorca. F.eks. kan du rejse fra Billund til kun 399 kr. eller fra Aalborg til 499 kr. med afgang d. 27.06. – 04.07. inkl. håndbagage. Hvis du er interesseret i at tilkøbe bagage koster det 250 kr. tur/retur. Der er også et par enkelte afgange fra Aalborg.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 27.06. – 04.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Hotel (all-inclusive) 2.538 kr.
  Fly (Billund) 399 kr.
  TOTAL (pr. person) 2.937 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger omkring 60 km fra lufthavnen. Enten kan du tage bussen A51 fra lufthavnen til C/ s’Espalmador og så gå de sidste 230 meter til hotellet. Dette koster 60-90 kr. pr. person og tager 1,5 time. Alternativt kan du booke transfer via skyscanner.dk, hvor du kan køre med shuttle-bus til kun 127 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du synes det er fedt med lidt større frihed og har mod på at udforske øen på egen hånd, så kan du leje en bil f.eks. via rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til ALL-INCLUSIVE på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 2.938 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Lone sørensen says:

   Hejsa

   jeg vil super gerne være hurtigt og bestille fly billetterne fra billund den 27.6-4.7

   Men hotellet du nævner er udsolgt 

   vi er 2 voksne og et barn på 3 ( et værelse ) og vil rigtig gerne finde sådan et tilbud som du har fundet. Og med overkommelig afstand til lufthavn 

   håber du vil skrive hurtigt så jeg tør købe fly billetter 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lone,

    Hvis du kigger under “hoteller på Mallorca” oppe i artiklen, så kan du se en hel liste over hoteller på Mallorca. I toppen kan du selv indstille søgningen til at finde et familieværelse istedet for et dobbeltværelse, så viser søgningen kun hoteller, der tilbyder dette. Hvis du er ude efter all-inclusive, så kan du inde på trivago under “flere filtre” i venstre side af bookingsiden vælge “mad og drikke” og under denne kan du vælge “tilbyder all-inclusive tilbud”, så får du kun de hoteller frem, der tilbyder dette. Så kan I finde præcis det hotel, der passer bedst til jer 🙂