• 26 maj 2017

  All-inclusive på Kos: 8 dage på et skønt 3,5* hotel til kun 2.809 kr. inkl. all-inclusive og fly

  Er du klar til at rejse til en lille græsk perle midt i det Ægæiske Hav? Så skal du en tur til smukke Kos. Her finder du skønne strande med turkisblåt hav, små hyggelige gader i den charmerende græske stil og her er noget for alle. Fest og farver kan du finde i Kos by og på resten af øen kan du dase på strandene eller ved poolen, hvor du bare kan nyde livet og komme helt ned i gear.

   

  Hotel

  Lad bare pungen blive i lommen og check in på det dejlige all-inclusive 3,5* Mitsis Family Village hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Beliggenheden er i top og du kan nå stranden på få minutter – der er desuden 2 skønne pools, tennisbaner, børnepool og gratis børneklub. Du kan bo på et dobbeltværelse med havudsigt til kun 4.619 kr. inkl. all-inclusive, dvs. 2.310 kr. pr. person ved en rejse for 2. Længere nede på bookingsiden kan du også vælge at bo på et superior-dobbeltværelse med direkte adgang til poolen til kun 4.852 kr., dvs. 2.426 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange skønne hoteller på Kos – lige fra skønne, simple lejlighedshoteller fra 170 kr. pr. nat til vilde luksushoteller. Dan dig et overblik på trivago.dk og find det hotel, der passer bedst til dig. Hoteller med enkeltværelser kan du finde her.

  HOTELLER PÅ KOS

   

  Fly

  Jeg har fundet billige afgange til Kos på spies.dk. Du rejser fra København og der findes 2 afgange – d. 09.06. – 16.06. til 499 kr. og d. 16.06. – 23.06. til kun 799 kr. inkl. håndbagage. Hvis du vil have mere bagage med koster det 250 kr. t/r.

  OBS: Prisen er vist for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel (all-inclusive) 2.310 kr.
  Fly 499 kr.
  TOTAL (per person) 2.809 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 12 km. til hotellet fra lufthavnen – så du kan enten tage en taxa eller booke transfer på skyscanner.dk til 62 kr. t/r (vær dog opmærksom på, at dette er en delt-shuttlebus og det derfor kan være op til 40 minutters transporttid). Hvis du har tænkt dig at leje bil, så kan du også selv køre.

   

  Lejebil

  Har du allerede planlagt, at du vil ud og se noget af øen på egen hånd? Så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan booke lejebil – måske hele ugen, eller bare nogle af dagene. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespø

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *