• 23 mar 2021

  Miniferie ved Vesterhavet: 4 dage i en moderne husbåd med spa og sauna fra kun 383 kr.

  Hvad med et ophold ved Vestjyllands største fjord? Med sine 300 km2 er Ringkøbing Fjord stedet, du skal hen! Det er et fantastisk naturskønt område, hvor du kan opleve et rigt dyreliv. Herudover er der også masser af plads til oplevelser og afslapning. Men hvor skal du overnatte, tænker du sikkert? Du skal da overnatte på en husbåd! Jeg har i dag fundet et tilbud på en moderne husbåd, der tilmed byder på lækre faciliteter. Så tag familien eller vennerne med, og nyd nogle skønne dage på fjorden!

  Husbåd ved Ringkøbing Fjord
  November - juni 2021
  fra383 kr.
  6-personers husbåd ved Ringkøbing Fjord
  inkl. spa og sauna
  OBS! hvis du ændrer på opholdslængden kan du finde flere ledige datoer! Derudover er der to identiske husbåde med forskellige ledige datoer - dem kan du se ved at klikke på Husbåd 1 og Husbåd 2 nedenfor

  Husbåd ved Bork Havn

  De moderne og flotte husbåde i Bork Havn ved Ringkøbing Fjord blev bygget i 2007. Og de tilbyder altså en noget anderledes “sommerhusoplevelse”, end du er vant til! Her kan du nemlig nyde et hyggeligt ophold fjorden og ikke ved fjorden. Og selvfølgelig med den skønneste udsigt over Ringkøbing Fjord. De flotte husbåde kan rumme op til 6 personer, og det er som regel en perfekt størrelse til en hyggelig familietur – eller en tur med vennerne.

   

  Husbådene har som sagt også virkelig fine faciliteter. F.eks. har hver husbåd hele tre terrasser! Du har med andre ord glimrende muligheder for at nyde både solopgange og -nedgange eller observere fiskerne, der sejler hjem efter en lang dag på fjorden. Fra terrassen på første sal kan du endda spotte fuglereservatet Tipperne og sandklitterne ved Vesterhavet. Alt i alt en fantastisk udsigt!

   

  Foruden tre terrasser byder husbådene også på andre fede faciliteter. Indenfor finder du bl.a. både spabad, sauna og brændeovn – tre virkeligt dejlige faciliteter til de kolde vintermåneder! Herudover er du kun 100 meter fra diverse indkøbsmuligheder og restaurant. Samtidig kommer der næsten dagligt små fiskerbåde ind fra fjorden, så på havnen kan du ofte købe friskfangede fisk.

   

  Sidst, men ikke mindst, skal du vide, at lokalområdet også gemmer på nogle interessante attraktioner. Du kan f.eks. få et adrenalinsus i Fun & Action, besøge fiskeri- og søfartsmuseet eller arrangere en udflugt til Givskud Zoo.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddene på husbådene på dancenter.dk. Du kan vælge mellem to husbåde på siden (se knapperne “Husbåd 1” og “Husbåd 2” i tilbudsboksen ovenfor). Selve bådene er fuldstændig ens og har de samme faciliteter. Dog kan de to tilbud variere lidt ift. priser og ledige datoer. Så hvis den ene båd er optaget på dine ønskede rejsedatoer, kan du tjekke den anden – og omvendt. Er begge både ledige, kan du også se, om den ene eventuelt skulle være billigere end den anden.

   

  Jeg har f.eks. fundet et 4-dages ophold for 6 personer fra d. 17. til d. 21. april . På disse datoer kan du få et ophold til sølle 2.299 kr. i alt – dvs. 383 kr. pr. person ved en tur til 6 personer! Det er virkelig en vild pris!

  HUSK! Brug rabatkoden VR15, som giver 20% rabat på din ordre!

   

  Det vrimler desværre ikke med masser af ledige datoer (tak corona!) – men du kan godt finde enkelte datoer (især hvis du er fleksibel ift. længe af dit ophold) fra april og frem.

   

   

   

   

  Billeder af husbådene

  Husbåd

  Husbåd

  Husbåd

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Miniferie ved Vesterhavet: 4 dage i en moderne husbåd med spa og sauna fra kun 383 kr.

  1. Kamilla says:

   Nevermind.. Jeg har fundet ud af min fejl.. God dag til jer derude

  2. Kamilla says:

   Jeg har prøvet at klikke på mange varianter nu og det tilbud der bliver reklameret med kommer ikke frem.. Det er da lidt ærgerligt, det gør at det lidt føles som falsk reklame

  Se tilbud her