• 09 mar 2020

  Hotelophold ved Øresund: med overnatning, 4-retters middag og morgenbuffet til kun 749 kr.

  Nordsjælland byder på mange naturskønne områder, og i dag har jeg fundet et tilbud til et af dem. På Hotel Rungstedgaard står den på ren afslapning og forkælelse i de dejlige danske omgivelser og med udsigt over Øresund. Du kan bl.a. leje en cykel og udforske området, tage en frisk dukkert på stranden, gå en tur på havnen eller bare slappe af og nyde en kop kaffe på hotellet.

  Weekendophold i dejlige Rungsted
  marts - juni
  749 kr.
  Ophold på Hotel Rungstedgaard
  inkl. 4-retters middag og morgenmad
  749 kr.

  Ophold på Hotel Rungstedgaard

  Jeg har fundet dette tilbud i Rungsted i Nordsjælland, der ligger helt ud til Øresund. Et rigtig dejligt område med rig mulighed for både udeliv og kulturoplevelser. Her kan du koble af og nyde et par afslappende dage.

   

  Tilbuddet er et ophold med 1 overnatning på det skønne 3* Hotel Rungstedgaard (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Her får du både kaffe ved ankomst, en lækker 4-retters middag og en dejlig morgenbuffet inden afrejse til kun 749 kr. pr. person ved et ophold for 2.

   

  Hotellet har desuden åbnet op for et nyt velvære-område, der bl.a. byder på en ny sauna, der åbner midt i april og et udendørs fitnesscenter, som åbner i løbet af maj. Herudover har du også mulighed for at tilkøbe lækre ansigtsbehandlinger eller massage, hvis du gerne vil gå all-in på forkælelse.

   

  Tilbuddet kan benyttes med ankomst på enten fredage eller lørdage mellem den 2. marts og den 30. juni.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Dejligt ophold på Hotel Rungstedgaard
  • 1 overnatning i standard-dobbeltværelse
  • Kaffe og sødt ved ankomst
  • Fantastisk 4-retters middag
  • Dejlig morgenbuffet med udsigt til Øresund
  • Gratis kaffe/te og kildevand fra hotellets kaffe/te-stationer
  • Gratis adgang til fitness
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

   

  OBS! Lukkede datoer: hele uge 15 (påsken) samt d. 9.-10. maj 2020.

   

   

  Transport til Rungstedgaard

  Hotel Rungstedgaard ligger ca. 3o minutters kørsel nord for København. Tilbuddet inkluderer gratis parkering, så du kan sagtens køre dertil. Hvis du ikke har mulighed for selv at køre, kan du tage toget fra Københavns Hovedbanegård mod Nivå St. og stå af på Rungsted Kyst St. Herfra kan du enten gå de sidste 1,6 km eller tage bus 388 mod Helsingør St. og stå af ved Rungstedgård (Rungsted Strandvej). Herfra har du kun ca. 3 minutters gang til hotellet.

   

   

  Hotel Rungstedgaard

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her