Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 899 kr.
Design-uden-navn-2-1
Weekendophold

Hyggetur til Slesvig: 2-nætters hotelophold fra kun 899 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Weekendophold |

Hyggetur til Slesvig: 2-nætters hotelophold fra kun 899 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Måske du trænger til at komme lidt hjemmefra uden at skulle alt for langt væk. 40 km fra den danske grænse ligger den historiske og hyggelige by Slesvig. Byen er ikke ligefrem en storby, men du kan se frem til en hyggelig atmosfære i byens brostensbelagte gader og stræder – f.eks. ved gågaden Stadtweg. Hvis du er mere til oplevelser i naturen, kan du tage en lang gåtur langs stranden eller tage på en sejltur på Slien. Som en ægte viking bliver du selvfølgelig også nødt til at besøge Hedeby, som du måske har hørt om et par gange, hvis du har set Vikings 😉

Hotelophold i Slesvig

22. oktober – 28. marts

899 kr.

Hotel Strandleben i Slesvig

899 kr.

Hotelophold i Slesvig

Hvis du alligevel skal en tur over grænse for at få fyldt depotet op, hvorfor så ikke lige tage et par overnatninger med i købet 😉

På det anmelderroste Hotel Strandleben (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i Slesvig kan du se frem til en fantastisk udsigt udover Slien Fjord.

Værelserne er moderne indrettet i lyse farver og har bl.a. fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Hotellets restaurant er også blevet rost i diverse anmeldelser. Og det er meget heldigt, da dette ophold inkluderer en 3-retters middag og morgenmad.

Opholdet køber du på Takeoffer i form af et gavebevis. Gavebeviset kan du så indløse, lige når du har lyst i perioden fra 22. oktober 2023 til 28. marts 2024.

Hvad er inkluderet

  • Ophold på det lækre Hotel Strandleben i Slesvig
  • 2 overnatninger i et lækkert dobbeltværelse
  • 3-retters middag den ene aften
  • Morgenmad hver morgen
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Ankomst er muligt alle ugens dage fra d. 22. oktober 2023 – 28. marts 2024

OBS: Der skal betales et weekendtillæg ved overnatning torsdag, fredag og lørdag på 25€ pr. værelse pr. nat.

Transport til Slesvig

Hotellet ligger i Slesvig (40 km fra den danske grænse), og der er gratis parkering ved hotellet – så en kør-selv-tur ligger lige til højrebenet.

Det er også muligt at tage offentlig transport, dog kræver et en del skift undervejs. Du kan også tage en Flixbus til Flensborg og så offentlig transport den sidste del af vejen.

Strandleben

SlesvigSlesvigSlesvig

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hyggetur til Slesvig: 2-nætters hotelophold fra kun 899 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmadHyggetur til Slesvig: 2-nætters hotelophold fra kun 899 kr. p.p. inkl. 3-retters middag og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud