Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

refunderes frem til 9. jan. fra 548 kr.
Design-uden-navn-76
Weekendophold

Hyggeligt hotelophold i Bogense: Overnatning fra kun 548 kr. p.p. inkl. 4-retters middag, kaffe og kage, morgenmadsbuffet m.m.

Weekendophold |

Hyggeligt hotelophold i Bogense: Overnatning fra kun 548 kr. p.p. inkl. 4-retters middag, kaffe og kage, morgenmadsbuffet m.m.

Har du brug for en afstikker fra hverdagen uden at skulle for langt væk hjemmefra? Så har jeg fundet et godt tilbud på et skønt hotelophold på Nordfyn. Ved marinakøbstaden Bogense finder du nemlig Bogense Hotel, som har skruet ekstra godt op for forkælelsen. Bogense er en charmerende havneby, hvor du kan udforske de gamle gader og stræder eller bare smække benene op og få genopladet batterierne.

Hotelophold i Bogense

frem til 31. oktober 2022

fra

548 kr.

Bogense Hotel

Hotelophold i Bogense

Der er ikke noget bedre end at blive forkælet med lækker mad uden at skulle røre en finger. Med tilbuddet ovenfor får du rig mulighed for at smække benene op og bare slappe godt og grundigt af i det nordfynske.

Udover en overnatning på Bogense Hotel får du også en 4-retters menu (rost af tidligere gæster), en tilhørende vinmenu, velkomstdrink, kaffe og kage og selvfølgelig en skøn morgenmadsbuffet.

Bogense Hotel har et meget traditionelt og nærmest royalt udtryk, hvilket nok skyldes, at hotellet næsten er 200 år gammel. Men frygt ej, der er gratis wi-fi på alle værelserne, så du skal ikke helt tilbage til 1800-tallet.

Hotellet har fået blandede anmeldelser, men til en prisen synes jeg, at man får meget for pengene (du betaler 548 kr. pr. person for overnatning, 4-retters middag med vinmenu, morgenmad og kaffe/kage).

Opholdet køber du på Takeoffer i form af et gavebevis. Gavebeviset kan du så indløse, lige når du har lyst i perioden helt frem til 31. oktober 2022.

Hvad er inkluderet

  • Ophold på Bogense Hotel
  • En overnatning i hyggeligt dobbeltværelse med enkeltsenge
  • Kaffe med kage på ankomstdagen (kl. 15:00-16:30)
  • Velkomstdrink før middagen
  • Lækker 4-retters middag
  • Vinmenu bestående af 1/2 flaske hvidvin til forretten (til deling), 1/1 rødvin til hovedretten (til deling) samt et glas dessertvin (pr. person)
  • Dejlig morgenbuffet næste dag
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
  • Opholdet kan benyttes alle åbningsdage frem til d. 31. oktober 2022

Transport

Hotellet ligger på Nordfyn, og der er gratis parkering ved hotellet – så en kør-selv-tur ligger lige til højrebenet. Hvis du vil dertil med offentlig transport, kan du tage toget til stationen Bogense Rtb. Herfra er der godt og vel 5 minutters gang til hotellet.

Bogense Hotel

BogenseBogense

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hyggeligt hotelophold i Bogense: Overnatning fra kun 548 kr. p.p. inkl. 4-retters middag, kaffe og kage, morgenmadsbuffet m.m.Hyggeligt hotelophold i Bogense: Overnatning fra kun 548 kr. p.p. inkl. 4-retters middag, kaffe og kage, morgenmadsbuffet m.m.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud