Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Aktiv ferie 🤸 fra 425 kr.
Rebild-bakker
Weekendophold

Hotelophold i naturskønne Rebild Bakker: Overnatning på 4* Comwell-hotel fra kun 425 kr. p.p. inkl. morgenmad og pool-adgang

Weekendophold |

Hotelophold i naturskønne Rebild Bakker: Overnatning på 4* Comwell-hotel fra kun 425 kr. p.p. inkl. morgenmad og pool-adgang

Hvis du går og mangler en getaway, hvor der godt må være lidt gang i den, så er det måske på tide at vende næsen nordpå. Blot 20 minutter fra Aalborg i Himmerland finder du nemlig Comwell Rebild Bakker, som ligger lige ved nationalparken Rebild Bakker. Med en nationalpark i baghaven er der rig mulighed for at tage på gode vandreture og nyde den smukke, nordjyske natur. Og er du mere til indendørs motion, så tilbyder hotellet også masser af fysiske aktiviteter.

Hotelophold i Rebild Bakker

januar – august

fra

425 kr.

Ophold på det 4* Comwell Rebild Bakker

fra

425 kr.

Hotelophold på Comwell Rebild Bakker

Som sagt ligger hotellet få minutters gang fra nationalparken Rebild Bakker, hvilket giver dig perfekte forhold, hvis du gerne vil ud at nyde naturen – og hvis du har den rette påklædning på, så kan området nydes hele året rundt.

Comwell Rebild Bakker har endda skræddersyet tre forskellige ruter, som både passer til dem, der blot ønsker en “hyggegåtur”, og til dem, der vil have lidt mere fart på. Ruterne finder du i appen RunGo. 🏃

Hvis du gerne vil have pudset cyklen af, så byder Rebild Bakker også på en af Danmarks bedste mountainbike-tracks. (Du kan leje mountainbikes i receptionen). Det er desuden også muligt at køre på mountainbike (og tage en gåtur) i Rold Skov, som ligger cirka 15 minutters kørsel fra hotellet.

Ved Rold Skov finder du i øvrigt også koldkrigsmuseet REGAN Vest, som står til at åbne i 2022.

Comwell Rebild Bakker har desuden også et 2-etagers fitnesscenter, outdoor fitness, tennisbane, multibane og beachvolleybane. Så hvis du ikke er til gåture eller løb, så er der nok muligheder for at pulsen op. Hotellet har også en indendørs pool, sauna og dampbad.

Hvis du er mere til hygge uden at pulsen stiger, så kan du låne brætspil i receptionen eller tage en omgang pool, dart eller bordtennis ved hotellets bar.

Hotellets værelser er alle indrettet i lyse farver og har eget badeværelse, balkon, fjernsyn og gratis wi-fi.

Comwell-hotellet har også egen restaurant, som har udsigt til skoven. I restauranten serveres der moderne danske/nordiske retter og gerne af lokale råvarer.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Hotelspecials. Der kan du booke et topersoners standardværelse fra kun 849 kr. inkl. morgenmad – dvs. kun 425 kr. pr. person.

Du kan finde tilbuddet til denne pris på en lang række datoer fra januar til august. Der findes også datoer i november og december (2021), dog til 934 kr. for et ophold for 2 personer.

Hotelophold i naturskønne Rebild Bakker: Overnatning på 4* Comwell-hotel fra kun 425 kr. p.p. inkl. morgenmad og pool-adgang

Billeder fra Comwell Rebild Bakker

Rebild BakkerRebild BakkerRebild BakkerRebild Bakker

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hotelophold i naturskønne Rebild Bakker: Overnatning på 4* Comwell-hotel fra kun 425 kr. p.p. inkl. morgenmad og pool-adgangHotelophold i naturskønne Rebild Bakker: Overnatning på 4* Comwell-hotel fra kun 425 kr. p.p. inkl. morgenmad og pool-adgang

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud