Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Tidsbegrænset kampagne ⏰
rsz_europa
Andet

Interrail: Book et Interrail Global Pass med 25 % rabat

Andet |

Interrail: Book et Interrail Global Pass med 25 % rabat

Interrail er en vildt fed (og miljøvenlig) måde at opleve Europa på! Og i dag er jeg faldet over et interrail-tilbud fra DSB. Til og med den 28. november kan du nemlig spare 25 % på udvalgte Interrail Global Pass! Jeg har selv prøvet den miljøvenlige rejseform, og det er en helt fantastisk og anderledes måde at komme rundt og opleve Europa på. Interrail får i hvert fald mine varmeste anbefalinger 

Spar 25 % på interrail

Interrail-rejse i EU

DSB er i gavehumør.

Og det betyder, at du lige nu kan booke et billigt Interrail Global Pass!

Helt præcist kan du spare 25 procent.

Hvis du ikke er helt klar over, hvad et Interrail Global Pass er, så tillader et globalt interrailpas dig kort sagt at tage på alletiders togrundrejse i Europa.

For at være helt præcis giver et Interrail Global Pass dig muligheden for at rejse i op til 33 europæiske lande til en fast, lav pris. Du kan desuden selv vælge, om du vil rejse i en afgrænset periode eller uden bagkant i op til 3 måneder.

Fordi der er så mange forskellige muligheder – og fordi der er forskellige rabatter for både unge og ældre – kan et Interrail Global Pass koste alt fra ganske lidt til temmeligt meget.

Det var måske ikke den mest konkrete prisbeskrivelse fra min side. Men du kan du få det forkromede overblik på DSB’s prisoversigt.

DSB oplyser, at tilbuddet gælder ved afrejse senest 1. juni 2024 og kun for globale interrailpas med 10 rejsedage eller mere.

OBS: Tilbuddet er tidsbegrænset. Book senest tirsdag den 28. november.

Interrail

Interrail

Interrail

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Interrail: Book et Interrail Global Pass med 25 % rabatInterrail: Book et Interrail Global Pass med 25 % rabat

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud