• 13 jun 2018

  Gratis interrail-rejse for unge der fylder 18 år!

  Interrail er normalt ikke noget, jeg skriver om. Men i dag er jeg alligevel faldet over et ret unikt interrail-“tilbud” fra EU. For hvis du er en ung dreng eller pige, der er født mellem den 2. juli 1999 og den 1. juli 2000, så kan du ansøge om en gratis 30-dages interrail-rejse i Europa denne sommer! Interrail er i forvejen en ret billig rejseform, men her når vi da helt nye højder! 

  Ansøg om gratis interrail-rejse i EU
  ansøgningsfrist den 26.06.

  Denne sommer uddeler EU i alt 15.000 travel passes til heldige unge mennesker i hele Europa. Og hvis du får fingrene i sådan et travel pass, får du lov til at lave din egen interrail-rejse i EU!

  De 15.000 travel passes fordeles mellem EU’s 28 medlemslande, og her tildeles de efter landenes befolkningstal. Danmark modtager derfor 1,12 % af alle travel passes, hvilket konkret udmønter sig i 168 travel passes.

  Selve rejsen må vare mellem 1 og 30 dage, skal finde sted mellem den 9. juli og 30. september og må inkludere mellem 1 og 4 lande i EU.

  Så hvis du opfylder alderskravet – eller kender én, der gør – hvorfor så ikke give det et skud?

  Du kan læse meget mere om initiativet og hvordan du ansøger på linket ovenfor. Der er ansøgningsfrist den 26. juni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *