• 09 nov 2016

  Gran Canaria: 5 dage på et fremragende 3* hotel til kun 1.389 kr. inkl. fly og transport

  rsz_shutterstock_82168171

  Hvis du er hurtig kan du nemlig få et mega godt tilbud på en vinterrejse til Gran Canaria! Øen er med rette velbesøgt af mange mennesker året rundt. Her er du så godt som sikker på solskin og varme, og de indbydende strande er altid et hit. Øerne har en smuk natur og spænder så vidt som frodige palmedale til en miniørken opstået fra de varme vinde fra Sahara. Skynd dig at pak tasken for Gran Canaria er en oplevelse for alle!

   

  Sunweb er der lige nu et super tilbud til Gran Canaria. Du kan komme på lækkert 3* hotel i 5 dage for kun 1.389 kr. Hotellet du kan bo på hedder Bungalows Club Maspalomas (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certifiate of Excellence") er som navnet hentyder til bestående af flotte bungalows spredt ud i en hyggelig have. Stranden ligger 1,5 kilometer væk og der er en shuttle du kan benytte imellem hotellet og stranden. Der er to pools og et børnebassin samt mulighed for tennis, basketball og volleyball. Det er billigst at booke en bungalow til 3 personer, hvor prisen kommer ned på de 1.389 kr. Hvis man er 2 personer koster turen 1.759 kr. pr. person. Jeg har fundet det til den her pris f.eks. d. 03.12. – 08.12. fra København. Men der findes også andre datoer i december til lignende priser. I prisen er der inkluderet både hotel, fly og transport fra/til lufthavnen. Som du kan se reklamerer de for en pris på 1.219 kr. men det har ikke været mulig for mig at finde den til den pris. Hvis du kan, så nup endelig det tilbud!

  skaermbillede-2016-11-09-kl-12-11-52SE TILBUD HER

   

  Alternativt, har jeg også fundet det dejlige lejlighedshotel Dolores (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her kan du få en 2 personers lejlighed til kun 1.389 kr. inkl. fly og transport – også i november!

  2016-11-09-13_54_27-captureSE TILBUD HER

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: december
  • Rejselængde: 5 dage
  • Flyselskab: Norwegian
  • Til: Gran Canaria, Spanien
  • Hotel: 3* Hotel Bungalows Club Maspalomas
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *