• 24 okt 2015

  Gran Canaria: 1 uge på et dejligt 3* lejlighedshotel til kun 2.111 kr. inkl. fly

  rsz_monte

  På Gran Canaria kan du det hele: slap af på strandene, oplev øens seværdigheder eller kast dig ud i aktiviteter som f.eks. surfing, dykning, dybhavsfiskeri, kamelridning og vandreture.

  Med en gennemsnitstemperatur på 24⁰ C er Gran Canaria det perfekte sted, hvis du vil væk fra kulden.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet et super tilbud på det dejlige 3* hotel ”Monte Feliz” (7.4 ud af 10 hos StarTour).Lejlighedshotellet Monte Feliz ligger højt oppe på en bakke med udsigt over Bahía Feliz. På nogle minutter kommer du ned til stranden via trapper. På hotellet er der et minimarked og moderne lejligheder, der kan rumme op til seks personer.

  Monte Feliz har et hyggeligt poolområde med opvarmet pool og kombineret pool- og snackbar samt restaurant. Den lille vandlegeplads er specielt udformet til de yngre børn med sprøjtende fontæner, brusere, der har form som blomster og en lavvandet børnepool.

  Desuden findes der et lille helsecenter med jacuzzi, sauna, dampbad, massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Til dig, der vil passe træningen i ferien, er der også et veludstyret fitnesslokale.

  Hotellet er et StarTour-hotel og normalpris på denne rejse er 4.548 kr. pr. person hos dem!

  0041

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Flyet

  På Spies.dk findes der lige nu masser af billige fly til Gran Canaria. Du kan flyve fra enten København, Billund eller Aalborg, og jeg har allerede fundet de billigste datoer frem til dig!

  Med mit rejseksempel flyver du fra København d. 20.11. og hjem igen d. 28.11. Andre datoer: se nedenfor.

  0042

  Rejsedatoer:

  Her er en liste med de billigste flybilletter. Husk, at du skal booke fly og hotel hver for sig. Priserne, jeg skriver nedenfor, er prisen samlet for hotel + fly! Du kan booke hotellet her (husk at skifte datoer!).

  Klik på datoen for at bestille fly.

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

  14.11. – 21.11. til 2.650 kr.

   

  Lejebil

   

  Hvis ud vil opleve hele øen anbefaler jeg at leje en bil. På momondo.dk kan du booke en bil til kun 436 kr. (218 kr. pr. person) for hele ugen!

  Book lejebilen her.

   

   

  Transport til hotellet

   

  Hotellet ligger ca. 5 km fra lufthavnen og derfor anbefaler jeg, at man bare tager en taxa. Turen koster ca. 10 Euro (75 kr.).

   

   

  All-inclusive

   

  Hvis du hellere vil tage på en all-inclusive rejse, så kan jeg anbefale det meget lækre 3* hotel Hotel Servatur Waikiki. På den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de kan du få 1 uge med all-inclusive til kun 3.632 kr (4.631 kr. inkl. fly).

  Book all-inclusive hotellet her.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Gran Canaria: 1 uge på et dejligt 3* lejlighedshotel til kun 2.111 kr. inkl. fly

  1. Palle Nielsen says:

   Hvad ville en rejse for en Pers med hotel og fly, d 4/11 koste til gran canaria,  på et uspecificeret hotel