Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

placeholder
Andet

Spar 25 % på gavekort til Truestory: F.eks. til Marienlyst Strandhotel, Hotel Skansen, Fjordgaarden, Ystad Saltsjöbad m.fl.!

Andet |

Spar 25 % på gavekort til Truestory: F.eks. til Marienlyst Strandhotel, Hotel Skansen, Fjordgaarden, Ystad Saltsjöbad m.fl.!

Okay, det her er ikke et decideret rejsetilbud. Men det er altså et virkelig godt tilbud – og det kan bruges til en række forskellige rejseoplevelser. Som titlen afslører, kører Truestory lige nu en kampagne, hvor du kan bestille et gavekort med 25 % rabat. Kender du ikke Truestory, så kan jeg fortælle dig, at de bl.a. tilbyder spaophold til en række af Nordens allerlækreste spahoteller! Og nu hvor julen nærmer sig, kan det her hurtigt blive en kandidat til årets julegave. Så hvis du tænker, at din mor, far, ven og/eller veninde fortjener et afslappende hotel-/spaophold i julegave, så er dette gavekort til Truestory helt perfekt! 🎁✨

Det kan selvfølgelig også være, at du selv fortjener et spaophold – men at du bare endnu ikke helt ved hvor eller hvornår 😜

**OPDATERING** Tilbuddet er desværre udløbet.

25 % rabat på Truestory-gavekort

Gyldigt i 2 år fra købsdato

Gavekort til Truestory

Rabat på gavekort til Truestory

Har du altid svært ved at finde ud af, hvad du skal give i fødselsdags- og julegave? Jeg kender det selv. The struggle is real.

Heldigvis er gavekortet et temmelig smart koncept. Især til en side som Truestory. For der kan du altså finde et fornemt udvalg af førsteklasses spaophold – blandt meget andet.

Med et gavekort til Truestory vil den heldige kartoffel (aka gavekortsmodtageren) bl.a. kunne booke ophold til følgende spahoteller:

  • Ystad Saltsjöbad
  • Marienlyst Strandhotel
  • Fjordgaarden (vinder af årets spa 2022)
  • Hotel Skansen
  • HimmerLand Spa (nyrenoveret spa-afdeling)
  • Hotel Thinggaard/Sydthy Kurbad

Herudover finder du også en masse andre ophold og oplevelser. Nu går jeg her på bloggen mest op i rejserelaterede tilbud, så derfor har jeg størst fokus på Truestorys spaophold. Men jeg vil gerne understrege, at gavekortet kan bruges til ALT på siden 😉

Og så skal det også siges, at modtageren sagtens kan bestille ophold/oplevelser, der er dyrere end gavekortets værdi, og så selv betale differencen. Så du er på ingen måde tvunget til at give et stort beløb, selv hvis modtageren drømmer om det helt store spaophold med middag osv.

Nu er spørgsmålet så bare, hvem der fortjener sådan et lækkert gavekort?

Fjordgaarden

Gavekort til Truestory

Marienlyst Strandhotel

Gavekort til Truestory

Skansen

Gavekort til Truestory

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spar 25 % på gavekort til Truestory: F.eks. til Marienlyst Strandhotel, Hotel Skansen, Fjordgaarden, Ystad Saltsjöbad m.fl.!Spar 25 % på gavekort til Truestory: F.eks. til Marienlyst Strandhotel, Hotel Skansen, Fjordgaarden, Ystad Saltsjöbad m.fl.!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud