• 21 Mar 2023

  Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et nyt 4* hotel fra kun 1.264 kr. p.p. inkl. fly

  En gang imellem drømmer vi alle om sol og strand. Men der må egentligt også gerne være mulighed for lidt storby-action. Og naturligvis skal hotellet også helst være lidt luksuriøst. Men det skal selvfølgelig også være billigt. Ak ve, vi må nok bare erkende, at den perfekte rejse ikke eksiste—! Eller gør den?? Jeg har i hvert fald fundet en ualmindelig lækker rejse til Costa Brava! Her kan du kombinere sol- og strandferie ved Spaniens måske mest naturskønne solkyst med udflugter til storbyparadiset Barcelona! Samtidig har jeg fundet et superlækkert firstjernet spahotel i Lloret de Mar – små 800 meter fra stranden. Og jeg har tilmed fundet rejsen som en forlænget weekend fra lige omkring 1.200 kr. pr. person! ☀️

  Forlænget weekend ved Costa Brava
  april - oktober
  fra1.264 kr.
  Billund og København
  Barcelona
  Fly til Barcelona
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel ved Costa Brava
  f.eks. det nye 4* Hotel l'Azure
  777 kr.
  Totalprisen for 2 personer (3 nætter)
  Hotel
  777 kr.
  Fly
  487 kr.
  Total (pr.person)
  1.264 kr.

  Fly til Barcelona

  First things first. Vil du gerne en tur til Costa Bravas middelhavsstrande, så er flybilletter til Barcelona et godt sted at starte. Og dem kan du heldigvis booke ganske billigt lige nu fra København og Billund.

   

  Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter. Derfor kan du tit finde returbilletter til mellem ca. 500 og 1.000 kr.

   

  Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling. Ryanair har direkte afgange alle onsdage, fredage og søndage, mens Vueling flyver på fredage og tirsdage (april – oktober). Prisniveauet svinger mellem ca. 400 og 1.000 kr. for de kommende måneder.

   

  Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse, hvor du flyver fra København fra lørdag den 15. april til tirsdag den 18. april. På disse datoer koster flybilletter kun 487 kr.

   

  Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer – Costa Brava

  Fra København

  Direkte afgange alle ugens dage 

  • 15.04. – 18.04.
  • 22.04. – 25.04.
  • 06.05. – 09.05.
  • 13.05. – 16.05.
  • 20.05. – 24.05.
  • 27.05. – 31.05.
  • 03.06. – 08.06.
  • 08.06. – 13.06.
  • Og flere

   

   

  Fra Billund

  Direkte afgange  tirsdage, onsdage, fredage og søndage

  • 07.04. – 12.04.
  • 14.04. – 18.04.
  • 21.04. – 26.04.
  • 05.05. – 12.05.
  • 16.06. – 21.06.
  • 17.06. – 21.06.
  • og flere

   

   

  Hotel ved Costa Brava

  Og nu til hotellet! Jeg har her fundet et af Costa Bravas nyeste skud på stammen over luksushoteller!

   

  Efter planen skulle det spritnye Hotel l’Azure være åbnet i marts 2020, men det satte corona en stopper for. I stedet åbnede hotellet i 2021.

   

  Hotel l’Azure er en del af den catalanske hotelkæde H Top Hotels & Resorts, der ønskede at skabe deres første firstjernede luksushotel – med infinity-pool, spaområde og hele molevitten.

   

  Derfor smed de ca. 24 mio. euro i en totalrenovering af det tidligere Hotel Gran Casino Royal i Lloret de Mar. Og at dømme ud fra billeder og anmeldelserne på hotellet (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022) er de lykkedes meget godt med at skabe et luksushotel!

   

  Hotellet ligger centralt i Lloret de Mar – ca. 800 meter fra stranden. Men du behøver skam ikke tage på stranden for at bade. Hotellet byder selv på et lækkert udendørs poolområde med to swimmingpools. Hotellet er endda inddelt i forskellige områder for både børn og voksne. Familier vil uden tvivl sætte pris på det store udendørs poolområde med tilhørende “Splash Park” til de mindste.

   

  Andre dele af hotellet er derimod forbeholdt voksne – f.eks. tagterrassen. Heroppe finder du en velforsynet bar, en elegant infinity-pool og en forrygende udsigt over byen!

   

  I voksenafdelingen finder du også hotellets 600 kvadratmeter store spa-afdeling med opvarmet pool, saunaer, jacuzzier og fitnesscenter.

   

  Jeg har som sagt lavet et eksempel, hvor jeg tager udgangspunkt i flybilletter fra lørdag den 15. april til tirsdag den 18. april. På disse datoer kan du booke et dobbeltværelse fra kun 1.553 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 777 kr. pr. person.

   

  OBS: Du har også mulighed for at booke opholdet med forplejning (morgenmad, halvpension eller helpension).

   

  Costa Brava

  Costa Brava

  Costa Brava

  Costa Brava

  Costa Brava

  Costa Brava

  Costa Brava

   

  Transport

  Fra Barcelona kan du tage bussen direkte fra lufthavnen til Lloret de Mar. Turen tager ca. 1,5 timer og koster 13 euro (knap 100 kr.). Du kan se mere på busselskabets hjemmeside (bare indtast fra Aeroporto El Prat til Lloret de Mar Estacio).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et nyt 4* hotel fra kun 1.264 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel
  Webview: false