Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.223 kr.
Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.223 kr. p.p. inkl. fly og halvpension
Korte rejser

Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.223 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Korte rejser |

Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.223 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

En gang imellem drømmer vi alle om sol og strand. Men der må egentligt også gerne være mulighed for lidt storby-action. Og naturligvis skal hotellet også helst være lidt luksuriøst. Men det skal selvfølgelig også være billigt. Ak ve, vi må nok bare erkende, at den perfekte rejse ikke eksiste—! Eller gør den?? Jeg har i hvert fald fundet en ualmindelig lækker rejse til Costa Brava! Her kan du kombinere sol- og strandferie ved Spaniens måske mest naturskønne solkyst med udflugter til storbyparadiset Barcelona! Samtidig har jeg fundet et superlækkert firstjernet hotel i Lloret de Mar – 20 meter fra stranden. Og jeg har tilmed fundet rejsen som en forlænget weekend fra lige omkring 1.200 kr. pr. person med halvpension! ☀️🏖️

Forlænget weekend ved Costa Brava

april – oktober

fra

1.223 kr.

✈️ Fra Aalborg, Billund og København

Flot, firstjernet voksenhotel lige ved stranden

🍽️ Inklusive halvpension

Fly til Costa Brava

425 kr.

Hotel ved Costa Brava

798 kr.

Hotel

798 kr.

Fly

425 kr.

Total (pr. person):

1.223 kr.

Hotel ved Costa Brava

Langs den solrige spanske kyst Costa Brava ligger hotellerne som perler på en snor. Så udvalget er ikke til at klage over. Men i Lloret de Mar har jeg nok fundet kronen på værket – hvis jeg altså selv skal sige det 😉

Det firstjernede voksenhotel GHT Miratge (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) ligger blot 20 meter fra stranden langs den palmeklædte strandpromenade i Lloret de Mar. Her får du beliggenhed og udsigt for alle pengene!

Og lige netop udsigten kan du jo passende nyde fra hotellets poolområde, som meget belejligt er placeret på tagterrassen. Her kan du også glæde dig til en dukkert i den opvarmede pool.

Hvad mere har man egentlig brug for? Det skulle da lige være en iskold drink fra hotellets bar, som du kan nyde under vejrforhold, der med garanti er bedre end hjemme.

Når du har fået sol, vand og drinks nok, kan du trække dig tilbage i et superlækkert og moderne dobbeltværelse. Her kan du få din skønhedssøvn i lækre og moderne indrettede rammer. Desuden byder værelset på de næsten obligatoriske godter i form af aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Skal det være lidt ekstra nemt og lækkert, kan du booke opholdet med forplejning. Det er nemlig muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Og faktisk er det så billigt at tilkøbe halvpension (kun 89 kr. pr. nat ekstra), at alt andet simpelthen ikke giver mening! Så det har jeg gjort i dette eksempel.

I tilbudsboksene ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en forlænget weekend fra fredag den 5. april til mandag den 8. april. På disse datoer kan du booke et topersoners ophold for i alt 1.595 kr. inkl. halvpension. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 798 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Costa Brava, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Costa Brava - poolområde

Rejse til Costa Brava - hotelværelse

Rejse til Costa Brava - terrasse

Rejse til Costa Brava - bar

Fly til Barcelona

Vil du gerne en tur til Costa Bravas middelhavsstrande, vil det ofte give mest mening at flyve til enten Barcelona eller Girona.

Fra Aalborg kan du flyve til både Barcelona (Norwegian) og Girona (Ryanair).

Til denne rejse vil det nok tit bedst kunne betale sig at flyve med Ryanair til Girona, som ligger tættere på Lloret de Mar end Barcelona. Priser hos Ryanair er generelt også billigere.

Ryanair flyver alle mandage og fredage fra april til oktober, og priserne uden for højsæsonen ligger ofte mellem ca. 400 og 1.000 kr. tur/retur (og i sommerferien fra ca. 1.500 kr.).

Fra Billund kan du flyve direkte med Ryanair og Vueling til Barcelona. Der er direkte afgange alle tirsdage, torsdage og lørdage (april – oktober).

Priserne svinger en del, men det burde bestemt være muligt at finde afgange til mellem 500 og 1.000 kr. tur/retur.

Fra København konkurrerer flere flyselskaber på ruten til Barcelona. Selskaber som SAS, Norwegian og Vueling tilbyder alle direkte billetter.

Derfor kan du finde direkte afgange alle ugens dage, og det burde også tit være muligt at finde returbilletter til mellem ca. 500 og 1.100 kr.

Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse, hvor du flyver fra Aalborg fra fredag den 5. april til mandag den 8. april. På disse datoer koster flybilletter kun 425 kr.

Flybilletter hos langt de fleste lavprisflyselskaber inkluderer altid et styk mindre håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

billige rejsedatoer til Costa Brava

København

Direkte afgange alle ugens dage

 • 04.04. – 09.04.
 • 05.04. – 09.04.
 • 12.04. – 15.04.
 • 19.04. – 23.04.
 • 27.04. – 30.04.
 • 04.05. – 08.05.
 • 11.05. – 15.05.
 • 18.05. – 22.05.
 • 25.05. – 29.05.
 • 06.06. – 11.06.
 • 07.06. – 11.06.
 • Og flere

Billund

 • April – oktober: Tirsdage, torsdage og lørdage

Aalborg

 • April – oktober: Mandage og fredage

Transport fra lufthavnen til Costa Brava

Fra Barcelona kan du tage en bus direkte fra lufthavnen til Lloret de Mar. Det drejer sig om Moventis’ linje 2 (ruteplan). Turen tager ca. to timer.

Fra Girona vil jeg nok anbefale dig at booke en taxi (ca. 280 kr. pr. person). Du ankommer nemlig sent, og der er kun en ca. 30 minutters køretur fra lufthavnen til hotellet.

Inspiration til Costa Brava

Du skal altid være velkommen til at smutte forbi min guide til Costa Brava og blive klogere på denne skønne del af Spanien.

Getyourguide er også altid en god side at lade sig inspirere af.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.223 kr. p.p. inkl. fly og halvpensionForlænget weekend ved Costa Brava: 3 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.223 kr. p.p. inkl. fly og halvpension

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar