• 02 jan 2018

  Forlænget weekend på pisterne: 3 nætter på et lækkert 4* hotel til 1.123 kr. inkl. fly og halvpension

  Skisæsonen rammer i de kommende måneder højsæsonen –  og det skal fejres! Derfor har jeg her fundet en lille perle af en skirejse til dig. Du skal hverken til Frankrig eller Østrig, men derimod bulgarske Borovetz. Måske ikke en kendt skidestination herhjemme, men skientusiaster vil uden tvivl nikke genkendende (og anerkendende) til Borovetz, der har afholdt adskillige internationale skistævner. Borovetz byder nemlig på mere end 58 km pister i absolut verdensklasse! Og det bedste ved skiferie i Bulgarien er, at priserne er så dejligt lave, at du kan få en forlænget weekend på et lækkert 4* hotel til lidt over 1.00 kr. midt i højsæsonen!

  Hotel i Borovetz
  f.ekd. det lækre 4* Lion Hotel Borovets
  785 kr.
  Tilbuddet her inkluderer halvpension
  Billige fly til Sofia
  inkl. 55 x 40 x 23 cm (10 kg)
  338 kr.
  Hotel
  785 kr.
  Fly
  338 kr.
  Total (pr.person)
  1.123 kr.

  Hotel

  skyscanner har jeg fundet det særdeles anmelderroste 4* Lion Hotel Borovets (4 ud af 5 på tripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Lion Hotel Borovets er et nyrenoveret hotel med gode faciliteter. Når du ikke står på ski, kan du f.eks. frit nyde hotellets lækre indendørs pool! Herudover tilbyder hotellet mod et gebyr tyrkisk bad og et spa-center med et lækkert udvalg af massagebehandlinger.

  Tidligere gæster giver hotellet store plusser for dets store og rene værelser. Lion Hotel Borovets ligger ca. 2 km fra pisterne, men hotellet har en gratis shuttle service, der kører dig direkte til pisterne. Der er desuden gratis wifi og parkering på hotellet.

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter på dette superlækre 4* hotel er 1.569 kr. inkl. halvpension. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 785 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel ved Borovetz, skal du være velkommen til at gøre det – du finder en fin oversigt her. Og er du på udkig efter enkeltværelser, kan du se her.

   

  Fly

  skyscanner har jeg i dag fundet billige billetter fra København til Sofia med Wizz Air. Jeg har f.eks. fundet en billig afgang fra d. 27.01. – 30.01. til kun 338 kr. inkl. 10 kg håndbagage (55 x 40 x 23 cm). Det er generelt muligt at finde billetter i prisniveauet 300 kr. til 500 kr. fra januar til marts.

  Du kan finde billetter til forlængede weekender fra lørdag til tirsdag, men det er også muligt at rejse fra tirsdag til lørdag eller en hel uge. Selv i vinterferien kan du fra tirsdag til tirsdag finde billige fly til 500 kr.!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 27.01. – 30.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejseeksempler

  • 09.01. – 16.01.
  • 13.01. – 16.01.
  • 16.01. – 20.01.
  • 16.01. – 23.01.
  • 20.01. – 23.01.
  • 23.01. – 27.01.
  • 27.01. – 30.01.
  • 06.02. – 10.02.
  • 06.02. – 13.02.
  • 13.02. – 20.02.
  • 20.02. – 27.02.
  • 06.03. – 13.03.
  • 13.03. – 20.03.
  • 17.03. – 20.03.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Sofia er der en times kørsel til Borovetz. Min anbefaling vil være at leje en bil – det kan nemlig gøres rigtig billigt. Og så har hotellet gratis parkering. På rentalcars.com kan du f.eks. leje en Renault Clio i 3 dage til 288 kr. – altså en pris på 144 kr. pr. person ved en rejse for 2! Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Bulgarien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Hvis du ikke vil/kan leje en bil, kan du også tage bussen/shuttle-bussen fra Sofia til Borovets. Du kan læse nærmere her.

   

  Skileje og liftkort

  Der findes forskellige skishop, hvor du kan leje skiudstyr. Priserne er forholdsvis lave og koster 15 Lev (ca. 50 kr.) pr. dag – se her.

  Liftkort koster 55 Lev (ca. 200 kr.) i højsæsonen

   

  Andre ski-resorts

  Borovets er selvfølgelig ikke det eneste sted, du kan stå på ski i Bulgarien. Et par andre som jeg kan anbefale er:

  Vitosha: ligger lige i udkanten af hovedstaden Sofia (hvor du lander). Her få du ca. 20 km pister, og så er det selvfølgelig en fordel, at det er så tæt på Sofia. På den måde kan du både få skiferie og storbyferie i én og samme rejse! Her kan du desuden sagtens finde 4* hoteller til meget budgetvenlige priser.

  Bansko: Bulgariens anden stor skiresort-by med ca. 50 km pister.

   

  Borovetz-video

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Forlænget weekend på pisterne: 3 nætter på et lækkert 4* hotel til 1.123 kr. inkl. fly og halvpension

  1. Morten says:

   Syntes det svært at finde ud af hva mer prisen vil være hvis man selv ønsker at tage sine egne ski støvler og hjelm med

   Det fylder betydeligt mere 😉

  2. Louise says:

   Hold fast, det er godt! Nu har vi bestilt!
   Vil du anbefale at købe skiliftkort/skileje inden afrejse? 🙂
   Mvh. Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Fedt at høre! Og jeg beklager mit sene svar.

    Jeg synes bare, I skal gøre, hvad I har det bedst med. Begge dele er muligt 🙂

  3. Louise says:

   Hej
   Hvad koster det for et barn på 4 år?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Rejsen her har været utrolig populær, så hotelprisen er steget lidt. Men hvis du klikker ind på bookingsiden (som lige nu er booking.com) kan du ændre søgningen til at inkludere en barn på 4 og se prisen 🙂

  4. Stefan says:

   Tak for tippet – vi har bestilt en tur her d. 20!

  5. Tina Gustafsson says:

   Hej

   Skiferie i Bulgarien – hvor billigt kan det gøres for en gruppe på 14 person. Gerne med pris pr person

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Med så stor en gruppe anbefaler jeg altid at kontakte flyselskabet og hotellet direkte (eller snakke med et rejseselskab). På diverse bookingsider kan du nemlig ikke bestille billetter til så mange.

  se fly se hotel