Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.331 kr.
Basilica-of-Notre-Dame-of-la-Garde-Marseille-Frankrig-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Er du glad for det franske køkken, og er du kulturinteresseret? Så vil jeg mene, at en rejse til Marseille er det perfekte valg til din næste getaway med kæresten, veninderne eller vennerne. Siden 2013, hvor byen var Europas kulturhovedstad, har Marseille været igennem en kulturel opblomstring. Nye museer og gallerier spirer, trendy restauranter og barer åbner – ja, Marseille er efterhånden blevet en pulserende, kulturel og gastronomisk storby. Lige meget hvad du mest er til, så har du en fantastisk getaway at se frem til! Og ikke nok med det, så kan du altså også se frem til dejlige temperaturer i løbet af foråret! ☀

Og så har Marseille den kæmpe fordel, at du også altid kan kombinere strand- og storbyferie. Men mere om det nedenfor 😉

Sightseeing i Marseille

april – oktober

fra

1.331 kr.

København ✈ Marseille

Billige fly til Marseille

Hotel i centrum af Marseille

869 kr.

Hotel

869 kr.

Fly

462 kr.

Total (pr. person):

1.331 kr.

Rejse til Marseille – fly

Fra Danmark tager det kun ca. to og en halv time at flyve til skønne Marseille.

Og det kan du gøre fra København. Det spanske lavprisflyselskab Volotea åbner nemlig en direkte til foråret.

Fra april til oktober vil der være to ugentlige afgange – hver torsdag og søndag.

Priserne svinger en del, men de billigste returbilletter ligger typisk mellem ca. 500 og 1.000 kr.

I flyboksen ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til flybilletter fra torsdag den 11. maj til søndag den 14. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 462 kr.

Ift. bagage må du hos Volotea som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, skal det tilkøbes (hvilket er billigst at høre direkte hos flyselskabet).

Eksempler på billige rejsedatoer

  • April – oktober: torsdage og søndage

Rejse til Marseille – hotel

Som de fleste storbyer har Marseille et kæmpe udvalg af hoteller.

Denne gang er jeg gået med et hotel, der hører til i den billige ende, men som leverer en supercentral beliggenhed.

Det drejer sig om det trestjernede ResidHome Vieux Port (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Med dette hotel får du en beliggenhed lige i centrum, og du er derfor ikke langt fra sightseeing og shoppingmuligheder.

F.eks. er du – som navnet antyder – også helt tæt på den berømte havn Vieux Port (Old Harbor). Den kan du læse mere om nedenfor.

Som det er tilfældet med alle hoteller i budgetklassen, bør du være klar over, at du ikke får den store luksus. Men selvom der er tale om rimeligt basic værelser, så får du stadig en fortrinlig beliggenhed. Og faktisk er værelserne også udstyret med et lille tekøkken, så du selv kan tilberede lette retter – det er også fedt.

Sidst, men ikke mindst, er der prisen. På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 1.737 kr. – dvs. kun 869 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Marseille, skal du naturligvis være velkommen til det.

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Rejse til Marseille – oplevelser

Vallon des Auffes

Vallon des Auffes er en superhyggelig gammel fiskehavn tæt på midtbyen. Her finder du farverige huse, små gader og en del caféer og restauranter.

Rejse til Marseille

Basilique Notre-Dame de la Garde

Basilikaen Notre Dame de la Garde står højt og majestætisk over Marseille, og den kan ses fra store dele af den franske havneby. Den ligger på en 155 meter høj bakketop. Notre Dame de la Garde er stadig Marseilles ubestridte vartegn – den regnes nemlig af mange katolikker for at være byens skytsengel. Den kaldes derfor også for Den Gode Mor. Der er så meget historie i den bygning, og den er helt klart et besøg værd.

Rejse til Marseille

Strande

Marseille ligger lige ved Middelhavet. Og det betyder, at Marseille er det perfekte sted til at kombinere strand- og byferie. Især området omkring Cassis (lidt udenfor Marseille) har virkelig lækre strande! Og med dejlige temperaturer omkring 20 til 30 grader i store dele af både forår, sommer og efterår er det ofte varmt nok til en lille strandtur.

Rejse til Marseille Rejse til Marseille

Basilique Saint-Victor

Dette hellige hus hørte engang til et kloster, der blev grundlagt i det 5. århundrede. Kirkens oprindelse strækker sig helt tilbage til den tidlige kristne tid, og Bascilique Saint-Victor er derfor en af de ældste bygninger i Marseille. Basilikaen har også en sort Madonna fra det 13. århundrede. Det synes jeg personligt er ret vildt!

Rejse til Marseille

Vieux Port (den gamle havn)

Viuex Port repræsenterer Marseilles fødested. Havnen er omgivet af rolige, blå farvande og ligger i den vestlige del af Marseille. Hvis du går en tur ved havnen, giver den gamle havn en fornemmelse af den maritime middelhavsatmosfære i Marseille. Havnefronten er et samlingspunkt for turister, og det siges at være det bedste sted at finde den autentiske og smagfulde fiske- og skaldyrsgryderet bouillabaisse, som er en specialitet i netop Marseille.

Rejse til Marseille

Hvis du lige pludselig løber tør for idéer til, hvad du skal få tiden til at gå med i Marseille (er det overhovedet muligt?  ), så kan du finde lidt inspiration til, hvad du kan se og lave i Marseille ved at følge linket nedenfor.

Oplevelser i Marseille

Corona

Der er ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Frankrig.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. flyForlænget weekend i skønne Marseille: 3 nætter på et centralt 3* hotel fra kun 1.331 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar