10 jan 2018

Forårstur til blomstrende Mallorca: 1 uge på et superlækkert 3* hotel til kun 2.345 kr. med fly og all inclusive

Mallorca er en af mine absolutte yndlingsdestinationer om foråret. For mens vi herhjemme stadig går og døjer med kølige temperaturer, så skinner solen for fuld kraft nede i middelhavsregionen! Og særligt om foråret, når naturen vågner igen og alting blomstrer, kan du opleve Mallorca fra sin allermest tiltalende side. Vejret er varmt og solrigt, uden at det er for meget. Der er heller ikke lige så mange turister som om sommeren – og priserne er virkelig budgetvenlige!

Mallorca til foråret
april - maj
2.345 kr.
Aarhus, København
Mallorca
Hotel på Mallorca
f.eks. det 3* all inclusive-hotel Globales Samoa
1.764 kr.
OBS Skyscanner viser en lidt for høj pris
Billige fly til Mallorca
inkl. 8 kg håndbagage
581 kr.
Fra Aarhus
Fra København
Hotel
1.764 kr.
Fly
581 kr.
Total (pr.person)
2.345 kr.

Hotel

Mallorca er fyldt med lækre hoteller, og når du rejser uden for sæson, kan du finde dem til rigtig gode priser. På skyscanner har jeg f.eks. fundet det superflotte 3* Globales Samoa (4 ud af 5 på TripAdvisor) med all inclusive! De 3 stjerner er faktisk i underkanten af, hvad hotellet fortjener, for det er et virkelig lækkert hotel!

Globales Samoa ligger kun 2 minutter fra stranden, og byder på en stor, lækker udendørs swimmingpool med terrasse. Så badeforholdene får topkarakter! Samtlige værelser er udstyret med aircondition og eget badeværelse med badekar, og receptionen er døgnåben. Til de aktive typer er der mulighed for aktiviteter som tennis og minigolf. Og med all inclusive er du altid velkommen til at nyde et måltid på restauranten eller nuppe en kølig drink i baren!

Prisen for en et dobbeltværelse i en hel uge er 3.528 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.764 kr. pr. person. Det er altså billigt, når al mad og drikke er inkluderet i prisen! Vil du hellere selv finde et hotel på Mallorca, skal du være velkommen til at finde det rette hotel for dig lige her. Og er du på udkig efter enkeltværelser, kan du finde en fin oversigt her.

 

Fly

travelmarket har jeg fundet billige billetter fra Aarhus og København til Mallorca. Du kan finde billetter i april og maj fra omkring 600 kr. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en rejse med SAS fra Aarhus den 14.04. til den 21.04. til 581 kr. Det er SAS Go light billetter, dvs. der er kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med så koster det ekstra.

Alternativt kan du flyve fra København med Norwegian i samme tidsperiode til omkring 700 kr.

Der findes også afgange fra både Billund og Aalborg med priser omkring 1.000 kr.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Aarhus d. 14.04. – 21.04.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aarhus

 • 07.04. – 14.04.
 • 14.04. – 21.04.
 • 21.04. – 05.05.
 • Og flere

 

Fra København

 • 03.04. – 10.04.
 • 04.04. – 11.04.
 • 10.04. – 17.04.
 • 11.04. – 18.04.
 • 11.05. – 18.05.
 • 12.05. – 16.05.
 • 20.05. – 27.05.
 • 21.05. – 30.05.
 • Og mange flere

 

Transport til/fra lufthavnen

Den nemmeste måde at komme fra lufthavn til hotel er nok ved at booke en transfer. Det kan du f.eks. gøre på skyscanner, hvor du kan blive transporteret fra lufthavnen til hotellet for kun 132 kr.

 

Lejbil

Hvis du gerne vil udforske lidt af Mallorca, mens du er her, bør du dog overveje en lejebil. Hos rentalcars.com kan du se det store udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer til Forårstur til blomstrende Mallorca: 1 uge på et superlækkert 3* hotel til kun 2.345 kr. med fly og all inclusive

 1. Ida says:

  Vi er dem som ikke er så gode til at bestille hver ting, fly hotel osv.
  Vi er 3 generationer det ønsker at rejse sammen, 2 bedste 2 forældre og 2 børn, en på 2.5 og 1 under 1 år.
  Ønsker sol, som i over 25grader, pool og all inklusive. Også gerne strand.

 2. Lena says:

  Hej – kan man ikke bestille gennem jer ??

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Lena 🙂

   Rejsespejder er ikke et rejsebureau – men en rejseblog 🙂

   Hvis du er interesseret i at købe en af de rejser, jeg har fundet, kan du booke fly og hotel hver for sig. Det gør du ved hjælp af de links, jeg laver i artiklen (“se fly-tilbud her” og “se hotel-tilbud her”) 😉

 3. Anne Marie mårtensen says:

  Kan man leje bil når man er 74 år V H Anne Marie

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Anne Marie

   Det kan variere alt efter den enkelte biludlejer. Så vidt jeg ved, har nogle firmaer en grænse på 70 år. Men du må prøve dig frem, når du forøger at booke bilen

se fly se hotel