• 17 maj 2021

  Flydende spaoplevelse i København: Sejltur i en opvarmet spabåd hos CopenHot fra kun 440 kr. pr. person

  Elsker du tanken om København kombineret med spa og gode venner? Så vil du elske det tilbud, jeg har fundet i dag! Du har helt sikkert ikke prøvet denne form for spa før. Du kan nemlig komme afsted i en flydende spa i København! Wellness-stedet CopenHot er det eneste sted i Danmark, hvor du kan sejle i spabåde. Og nu tænker du sikkert, at en sejltur i Københavns kanaler lyder en anelse koldt – men du kan tage det helt roligt. Du kommer til at sidde behageligt og nyde det 40 grader varme vand i din sejlende hot tub! Så selv hvis du er jordens største frossenpind, skal du nok holde varmen på denne tur på. Lyder det ikke bare helt fantastisk?

  Flydende spa i København
  Gyldigt i 24 måneder fra købsdatoen
  fra440 kr.
  Flydende spa i København
  440 kr.

  Flydende spa i København

  Du kan godt gøre dig klar til en helt unik form for wellness i København!

   

  CopenHot har udviklet et koncept, de kalder New Nordic Wellness – og man må sige, at folk har taget godt imod det. På TripAdvisor scorer de end 4,5 ud af 5, og de bliver rost til skyerne for de lækre hot tubs og det høje serviceniveau. Åh, jeg får sådan lyst til selv at tage afsted, når jeg sidder og skriver artiklen 😍 Med det halvkolde vejr vi har lige nu, kunne det simpelthen være helt suverænt!

   

  CopenHot er placeret i Refshaleøens rustikke omgivelser, og deres New Nordic Wellness-koncept omfatter udendørs hot tubs og sejlende hot tubs. Det er da et koncept, der nærmest sælger sig selv, hva’?

   

  Jeg har som sagt fundet et tilbud på en sejlende hot tub. Disse spabåde bliver fyldt op med ca. 1.800 liter rent havvand og varmet op med brænde, så du kan holde dig varm under hele den halvanden time lange sejltur. Den sejlende hot tub er også installeret med bluetooth-højttaler, så du og dine venner kan høre musik undervejs! At sejle rundt i en spabåd er i øvrigt en helt enestående mulighed for at opleve København på en anderledes måde end den klassiske kanalrundfart.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på DGDA.dk. Tilbuddet inkluderer 1,5 times tur i en fempersoners sejlende hot tub, kaptajn, eget aflåst omklædningsrum og adgang til en højttaler ombord. Alt dette får du til en pris på 2.200 kr. Ved en tur for fem personer bliver prisen således kun 440 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1,5 times flydende spa
  • Mulighed for at være 5 personer i spaen på samme tid
  • Spa & skipper
  • UE-boom bluetooth højttaler
  • Mulighed for omklædning før & efter sejlads
  • Lån af håndklæder

   

  OBS: Der er plads til 1-5 personer i spabåden.

   

  OBS: Du skal være minimum 18 år for at deltage.

   

   

  Flydende spa i København – CopenHot

  Flydende spa i København

  Flydende spa i København

  Flydende spa i København

  Flydende spa i København

   

   

  Hoteller i København

  Hvis ikke du bor på Sjælland, kan det være, at du gerne vil supplere spaoplevelsen med et lille København-ophold. Vil du gerne det, kan du lede efter hoteller i København herunder 😉

  Hoteller i København
  Du behøver selvfølgelig ikke bo på 5* hotel. Men det kunne da være rart 😉

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Flydende spaoplevelse i København: Sejltur i en opvarmet spabåd hos CopenHot fra kun 440 kr. pr. person

  1. Anna says:

   Stop this. If it’s 440 kr A Person don’t say it’s 440 kr, that’s misleading

   • Rejsespejder says:

    Hej Anna,
    to ensure simple price structure for all articles, all prices are listed pr. person. This is common procedure in the travel industry.

  Se tilbud her