• 29 jan 2017

  Flydende bjerge i Kina: 8 dage til kun 3.833 kr. inkl. fly, togbilletter og hotel

  rsz_shutterstock_395116939

  Hvis du gaber, når du hører om Mallorca, Kreta eller Italien og du hellere vil prøve noget helt andet, som ikke mange andre har prøvet endnu, har jeg i dag fundet noget til dig!

  I den kinesiske nationalpark Zhangjiajie kan du finde et naturvidunder, som du ikke finder andre steder i verden. 3.000 tårnhøje sandstensspidser stikker op af jorden og skaber er landskabsbillede, som du aldrig vil glemme!

  Unesco erklærede i 1992 nationalparken i Huanprovinsen for verdensarv.

  Og hvis du nu tænker, at du måske allerede har set disse bjerge et sted, så kan det være, at det var i biografen i filmen Avatar. Skaberen af filmen, James Cameron, fik inspiration til det magiske landskab på planeten Pandora med sine flydende bjerge fra et besøg i Zhangjiajie.

  momondo.dk kan du lige nu få billige flybilletter til Wuhan. Der findes billige billetter fra januar til juni og igen fra august til november 2017. Jeg har f.eks. fundet fly fra Hamborg med Air France (inkl. 23 kg bagage) fra d. 10. til d. 18. maj til kun 3.023 kr. Alternativt kan du også flyve fra Aalborg, København og Billund til omkring 3.500 kr. dog med dårligere flytider og der findes heller ikke så mange datoer.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Tog fra Wuhan til nationalparken Zhangjiajie/Wulingyuan

  Fra Wuhan tager du nattoget til nationalparken Zhangjiajie. Turen tager ca. 10 timer. Du kører kl. 1 om natten og er i Zhangjiajie kl. 11. Der findes billetter til kun 102 Yuan (ca. 102 kr.) for en siddeplads. Hvis du vil have en sengeplads, kan du booke det til 201 kr. (hard sleeper) eller 310 kr. (soft sleeper).

  TOG TIL ZHANGJIAJE

  Obs! Ligesom hos DSB kan man kun booke togbilletter i Kina ca. 3 måneder frem – så hvis du vil af sted senere på året, skal du vente lidt endnu med at bestille togbilletterne.

   

  Hotel i Zhangjiajie / Wulingyuan

  I Wulingyuan, en lille by lige ved nationalparkens nordlige indgang, har jeg fundet det dejlige Suhang Hotel. Her får du 4 nætter til kun 646 kr. Dvs. 323 kr. pr. person ved en rejse for to.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Nationalpark Zhangjiajie

  For at komme ind i parken skal man købe billetter ved indgangen, som koster mellem 145 og 250 Yuan (145 – 250 kr.) for 4 dage afhængig af, hvilken sæson man rejser i. Billetterne giver også gratis adgang til alle busser i parken. Hvis du er studerende koster billetterne meget mindre.

  I selve parken er der tre svævebaner med panoramaudsigt. Desuden findes der en af verdens største udendørs-elevatorer, som kan køre dig hurtigt til toppen af et af bjergene, hvorfra du har en vidunderlig udsigt. Derudover kan du tage på tur på de mange stier i parken og beundre de smukke klippeformationer.

  Et andet highlight er en nybygget bro i 300 m's højde, som forbinder to af bjergerne og har en bund af glas!, som Euroman har skrevet om forleden.

  rsz_ip_prof_architect_haim_dotan_zhangjiajie_glass_bridge-1_18052015

  Efter nogle vidunderlige dage i Zhangjiajie er det igen tid til at tage turen tilbage til Wuhan. Du tager samme nattog som på vejen dertil. I Wuhan findes der mange billige hoteller. F.eks. Jinjiang Inn til kun 171 kr. (85 kr. pr. person).

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly Kbh. – Wuhan – Kbh.

  3.023 kr.

  Tog fra Wuhan – Zhangjiajie

  201 kr.

  Hotel i Wulingyuan

  323 kr.

  Tog fra Zhangjiajie – Wuhan

  201 kr.

  Hotel i Wuhan

  85 kr.

  TOTAL (per person)

  3.833 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *