Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.390 kr.
San-Diego-Californien-USA-banner
Fly

Billige fly til San Diego: Flybilletter fra kun 3.390 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til San Diego: Flybilletter fra kun 3.390 kr. tur/retur

Californien er nok mest kendt for Los Angeles og San Francisco. Men helt nede i Sydcalifornien (tæt ved grænsen til Mexico) finder du et af statens allerfedeste rejsemål – solrige San Diego! Og her står menuen altså på ægte amerikansk storbyferie med masser af sightseeing, shopping og en fantastisk madscene. Samtidig disker San Diego op med et varmt og solrigt klima og flotte sandstrande ved den smukke stillehavskyst. Så det kan jo kun blive godt! Og i dag har jeg altså fundet billige fly til San Diego. Så hvis du nu er begyndt at drømme om en rejse til San Diego, kan du booke flybilletterne billigt  ☀️

Rejs til San Diego

september, oktober og november

fra

3.390 kr.

København (og Billund) ✈ San Diego

Fly til San Diego

Fly til San Diego

Mange, der rejser til San Diego, flyver faktisk til Los Angeles. Det plejer at være billigere, og San Diego ligger kun ca. to timers køretur syd for Los Angeles.

Men lige nu kan du faktisk finde flybilletter til San Diego, der enten koster det samme som eller er billigere end fly til LAX. Så det er da værd at udnytte!

I september, oktober og november (hvor gennemsnitstemperaturerne i San Diego ligger på hhv. 27, 24 og 22 grader) kan du finde returbilletter fra København til San Diego til ca. 3.400-3.500 kr.

Du kan faktisk finde billige flybilletter til San Diego på rigtig mange forskellige datoer (og hos flere forskellige flyselskaber). Jeg har dog især haft held med at finde de bedste/billigste flybilletter hos British Airways på tirsdage.

F.eks. har jeg fundet flybilletter fra København fra tirsdag den 24. oktober til tirsdag den 31. oktober til kun 3.390 kr. inkl. håndbagage. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Heathrow (2-3 timer).

Man kan egentligt også finde flybilletter fra Billund. Ofte var prisen dog højere og flytiderne knap så gode. Men det er en mulighed.

Fly til San Diego – billige rejsedatoer

  • Rigtig mange dage i september, oktober og til dels november
  • Især tirsdage plejer at give gode flybilletter

Hoteller i San Diego

På hotelfronten er San Diego som stort set alle andre amerikanske storbyer. Dyr.

Men hvis du leder lidt, burde det bestemt være muligt at finde noget, der rammer det rette kompromis mellem pris, kvalitet og beliggenhed.

Hoteller i San Diego

Billeder + attraktioner i San Diego

San Diego skyline

Fly til San Diego

Endnu et skyline-billede – nu med havneområdet i forgrunden

Fly til San Diego

Gaslamp Quarter i det centrale San Diego

Fly til San Diego

Udsigten mod Big Rock Reef fra kyststien langs Windansea Beach

Fly til San Diego

La Jolla – oplagt til en strandudflugt

Fly til San Diego

Balboa Park

Fly til San Diego

Det ser godt ud, gør det ikke?

Men faktisk har San Diego flere esser i ærmet. F.eks. ligger verdens største skibsmuseum – USS Midway – i San Diego. Herudover er den californiske storby også kendt for sin fantastiske San Diego Zoo og SeaWorld San Diego.

Alle disse attraktioner – og mange flere – kan du booke billetter til på GetYourGuide.

Fly til San Diego og lejebil

Store dele af USA er som skabt til roadtrip. Og hvis du gerne vil lidt ud og opleve mere af Californien, vil en lejebil være oplagt.

Pas, visum og corona i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage.

Hvis du er færdigvaccineret, kan du rejse ind i USA med en gyldig ESTA og en Combined Passenger Disclosure and Attestation.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til San Diego: Flybilletter fra kun 3.390 kr. tur/returBillige fly til San Diego: Flybilletter fra kun 3.390 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud