Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.390 kr.
Hawaii-banner
Fly

Billige fly til Hawaii: Flybilletter til Honolulu fra kun 4.390 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Hawaii: Flybilletter til Honolulu fra kun 4.390 kr. tur/retur inkl. bagage

Forestil dig lige, at du sidder på en hvid sandstrand på Hawaii og nyder den tropiske varme, udsigten til det krystalklare Stillehav, lyden af blide bølgeskvulp og det varme sand mellem dine tæer. Lyder det ikke bare som en drøm? Så bliver du garanteret glad for at høre, at jeg i dag har fundet billige fly til Hawaii! Med de flybilletter, jeg har fundet, er Hawaiis tropiske strandparadis altså inden for din rækkevidde. Så pak solhatten og badeshortsene – Hawaii venter forude ☀

**OPDATERING 08/11** Priserne på mange af datoerne er desværre allerede steget, så lige nu er det kun november-datoerne, der står til under 5.000 kr.

Drømmerejse til Hawaii

november, januar, februar og marts

fra

4.390 kr.

København ✈ Honolulu

Billige fly til Hawaii

inkl. 23 kg bagage

Fly til Hawaii

Fly til Hawaii hører normalt til i den dyre ende. Ja, faktisk koster returbilletter oftest fra 7.000+. Så forestil dig lige min begejstring, da jeg fandt billetter fra København til Honolulu helt ned fra 4.300 kr. tur/retur!

Det er primært tyske Condor, der lige nu tilbyder en række billige afgange i november, januar, februar og marts – og vintermånederne udgør altså højsæsonen på Hawaii, så det kunne jo næsten ikke være mere perfekt!

Priserne på flybilletterne ligger mellem ca. 4.300 og 5.500 kr. tur/retur.

Det helt unikke ved de her billetter er, at ikke nok med at prisen er billig, så er de også inklusive 23 kg indtjekket bagage. Så det er altså virkelig et scoop!

Afgangene er med to mellemlandinger hver vej. De fleste af afgangene har en enkelt lang mellemlanding i Frankfurt, men det er nu engang den pris, man må betale, hvis man vil billigt til Hawaii.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter fra København fra mandag den 29. januar til søndag den 11. februar. På disse datoer koster billetter kun 4.390 kr.

Det er sjældent, at man kan finde så billige fly fra Danmark til Hawaii, som dem jeg har fundet i dag, så hvis du gerne vil rejse billigt til Hawaii på andre datoer, end dem jeg nævner nedenfor, kan du i stedet vælge at tage på en kombi-rejse til USA og Hawaii.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.11. – 06.12./07.12.
  • 20.01. – 01.02./04.02./08.02.
  • 22.01. – 04.02./09.02./16.02.
  • 27.01. – 09.02./11.02./14.02.
  • 29.01. – 09.02./11.02.
  • 05.02. – 14.02.
  • 12.02. – 01.03.
  • 04.03. – 20.03.
  • 09.03. – 20.03.
  • Og flere

Fly til Hawaii – hotel

Du skal selvfølgelig også bruge et hotel på Hawaii. Nedenfor har jeg lavet en søgning på hoteller i Honolulu til din første nat. Herefter kan du blot tilpasse søgningen til din egen rejse.

Hoteller i Honolulu

Fly til Hawaii – lejebil

Jeg kan klart anbefale at booke en lejebil til din rejse, så du kan udforske Hawaii og alle de enestående paradisstrande på egen hånd. Du kan søge efter lejebil lige her.

Billeder fra Hawaii

Fly til Hawaii

Na Pali-kysten på øen Kauai

Fly til Hawaii

Honolulu

Fly til Hawaii

Bali Hai

Fly til Hawaii

Waikiki Beach ved Honolulu

Fly til Hawaii

Fly til Hawaii – oplevelser

Hvis du gerne vil have lidt rejseinspiration til din ferie på Hawaii, så kan du med fordel kigge forbi getyourguide.dk, hvor du finder masser af bud på spændende aktiviteter.

Pas, visum og corona i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Hawaii: Flybilletter til Honolulu fra kun 4.390 kr. tur/retur inkl. bagageBillige fly til Hawaii: Flybilletter til Honolulu fra kun 4.390 kr. tur/retur inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud