Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie! ☀ fra 1.091 kr.
Banner-8-1
Fly

Sommerferie på Gotland: Direkte fly til den svenske solskins-ø fra kun 1.091 kr. tur/retur!

Fly |

Sommerferie på Gotland: Direkte fly til den svenske solskins-ø fra kun 1.091 kr. tur/retur!

I denne forårssol kan man godt mærke, at sommeren så småt ligger på lur, og hvad er så mere oplagt end at planlægge en lækker sommerferietur? Hvis du også elsker hyggelige ø-ferier, så se lige med her! I dag har jeg nemlig fundet et superfedt tilbud på fly til Gotland! På den svenske solskins-ø, Gotland, kan du opleve lidt af det hele – øen byder nemlig både på masser af kultur og natur. Du kan blandt andet opleve UNESCO-byen Visby, som bugner af historiske seværdigheder fra vikingetiden og middelalderen. Visby er også byen, hvor hele Pippi Langstrømpe-serien er optaget! Men ikke nok med det, så er det også muligt at tage på vandretur på øens klipper og slænge sig på de flotte sandstrande! Hvad mere kan man egentlig ønske sig? ☀️

Sommerferie på Gotland

juli og august

fra

1.091 kr.

Aarhus ✈ Visby

Fly til Gotland

Malmø

Fly til Gotland

I dag har jeg fundet et superfedt tilbud, som passer perfekt til skolernes sommerferie. Du kan som noget nyt nemlig finde direkte flybilletter fra Danmark til det svenske Gotland!

Det skyldes, at Braathens Regional Airlines i sommeren 2023 åbner en direkte flyrute fra Aarhus til Visby på Gotland. På denne måde slipper du for at bruge 12 timer i bil!

Det betyder, at du nu kan booke direkte flybilletter til den svenske ø på alle mandage og fredage i perioden fra den 3. juli til den 11. august 2023.

Priserne på billetterne ligger på disse dage ret stabilt omkring de 1.100 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra fredag den 7. juli til mandag den 10. juli til 1.091 kr.

Hvis du bor i den østlige del af Danmark, er det også en mulighed at tage flyet fra Malmø til Visby på alle ugens dage.

Priserne på disse billetter svinger en del, men det er muligt at finde returbilletter til omkring 1.000 kr. på enkelte datoer i sommerferien.

Eksempler på billige fly til Gotland i sommerferien

Fra Aarhus

  • Billige afgange på alle mandage og fredage (3. juli – 11. august)

Fra Malmø

  • 03.07. – 06.07.
  • 04.07. – 07.07.
  • 07.07. – 10.07.
  • 18.07. – 21.07.
  • 21.07. – 25.07.

Hoteller på Gotland

Du skal jo også have et sted at bo på Gotland. Og nedenfor kan du lede efter hotel på Gotland.

Hoteller på Gotland

Billeder fra Gotland

Gotland er for svenskerne, hvad Bornholm er for danskerne. En klassisk sommermagnet med et fantastisk miks af kultur, gastronomi, historie, natur, masser af sol og unik svensk sommeridyl!

Fly til Gotland

Fly til Gotland

Fly til Gotland

Fly til Gotland

Fly til Gotland

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerferie på Gotland: Direkte fly til den svenske solskins-ø fra kun 1.091 kr. tur/retur!Sommerferie på Gotland: Direkte fly til den svenske solskins-ø fra kun 1.091 kr. tur/retur!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud