Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie! ☀ fra 621 kr.
Bilbao-Baskerlandet-Spanien-Banner
Fly

Opdag Baskerlandet: Fly til Bilbao fra kun 621 kr. tur/retur

Fly |

Opdag Baskerlandet: Fly til Bilbao fra kun 621 kr. tur/retur

Spanien er for mange danskere et velbevandret ferieland. Men for langt de flestes vedkommende gælder det hovedsageligt landets solbeskinnede middelhavskyst. Spaniens bjergrige, nordlige region ved Atlanterhavet er derimod langt mere uudforsket territorie. Dels fordi det ikke ligefrem vrimler med flyruter til denne del af landet, dels fordi regionen ikke har den samme mainstream appel som middelhavsdestinationerne. Men jeg kan garantere dig for, at det nordlige Spanien er en rejse værd! Og i dag har jeg fundet billige fly til Bilbao i Baskerlandet – sommerferien! Som Baskerlandets største by er Bilbao den perfekte destination til en baskisk ferie. Bilbao er nemlig spækket med vidunderlig arkitektur (Guggenheim), er omgivet af malerisk smuk natur og tilbyder en af Spaniens mest fortryllende madscener! Fra Bilbao kan du også nemt tage videre mod San Sebastian. Så pak tasken, og gør dig klar til Baskerlandet! 🇪🇸☀️

OBS: Bilbao er byen, hvor Tour de France har Grand Départ i 2023. Så hvis du vil ned og opleve det store TdF-spektakel i din sommerferie, kan du booke billige fly nu 😉

Rejse til Baskerlandet

juni, juli og august

fra

621 kr.

Hamborg og København ✈ Bilbao

Billige fly til Bilbao

Fra København

Fly til Bilbao

Jeg fik nævnt det i introen – det vrimler ikke med direkte flyafgange til Spaniens nordlige atlanterhavsregion.

Men nu kan du faktisk finde direkte fly til Bilbao fra både Hamborg og København.

Fra København har Vueling tre ugentlige afgange. Prisniveauet for returbilletter svinger i løbet af året. Jeg har her fokuseret på sommerafgangene. De billigste billetter finder du i juni og august med priser mellem ca. 600 og 1.000 kr., mens du i juli kan finde billetter til mellem ca. 1.000 og 1.500 kr.

Fra Hamborg flyver både Vueling og Eurowings direkte til Bilbao to gange om ugen. Og her kan du finde billige flybilletter i hele juli og august – ofte helt ned fra kun 600 til 800 kr. tur/retur.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra Hamborg mandag den 3. juli til mandag den 10. juli. På disse datoer koster tur/retur-billetter kun 621 kr.

Hos Eurowings og Vueling må du som udgangspunkt medbringe en mindre taske, der kan være under sædet. Vil du gerne have ekstra håndbagage til bagagehylden, skal det tilkøbes ved siden af.

Fly til Bilbao – billige datoer

Fra København

Generelt (direkte afgange)

 • Januar – marts: mandage, torsdage, lørdage
 • April – oktober: mandage, onsdage, fredage

Billige sommerafgange

 • 05.06. – 12.06.
 • 09.06. – 16.06.
 • 16.06. – 23.06.
 • 28.06. – 05.07. – Grand Départ i Tour de France
 • 03.07. – 10.07.
 • 05.07. – 12.07.
 • 10.07. – 17.07.
 • 14.07. – 21.07.
 • 21.07. – 26.07.
 • 04.08. – 11.08.
 • 11.08. – 18.08.
 • 18.08. – 25.08.
 • 21.08. – 28.08.
 • 23.08. – 30.08.
 • Og flere

Fra Hamborg

 • Stort set alle mandage og fredage i juli og august

Hoteller i Bilbao

Du skal naturligvis også bruge et hotel – eller flere.

Flybilletter til Bilbao kan jo bruges til lidt af hvert. Du kan sagtens tilbringe hele ferien i Bilbao, men der findes også andre baskiske rejsemål, du kunne besøge – f.eks. San Sebastian.

Hvordan du planlægger ferien, er helt op til dig. Herunder kan du i hvert fald søge efter hoteller i Bilbao – men du kan snildt tilpasse søgningen, som du vil.

Hoteller i Bilbao

Fly til Bilbao – inspiration

Bilbao er nok for mange en lidt ukendt størrelse. Så her får du lige et lille udpluk af, hvad den baskiske by har at byde på.

Guggenheim

Bilbaos med afstand største attraktion er Guggenheim Museum Bilbao. Dette fantastiske museum – tegnet af den verdensberømte arkitekt Frank Gehry – har siden sin indvielse i 1997 været Bilbaos mest fremtrædende seværdighed og er i dag et af de lettest genkendelige museer i verden.

At kalde noget for et arkitektonisk mesterværk er efterhånden blevet lidt af en floskel – men lige med Guggenheim-museet i Bilbao er det så sandt, som det er sagt.

Guggenheim er et must-see i Bilbao

Fly til Bilbao

Uden for Guggenheim kan du også hilse på blomsterhunden Puppy

Fly til Bilbao

Casco Viejo

Bilbao er en historierig by – med mere end 700 år på bagen – og det kan du tydeligt fornemme i byens gamle bydel Casco Viejo.

I Casco Viejo anbefaler Bilbaos turistbureau en gåtur, der lægger vejen forbi Jardins del Arenal (“indgangen” til den historiske del af byen), Plaza Nueva (byens hjerte), Plaza Miguel de Unamuno, Portal de Zamudio, Calle SomeraMercado de la Ribera (byens gamle marked), Calle la Ribera, Palacio Yhon, Plaza de Santiago og Calle Coreo.

I øvrigt skal det siges, at klimaet i Bilbao er væsentligt mildere end andre steder i Spanien. Bilbao ligger i et frodigt smørhul i de baskiske bjerge tæt ved Atlanterhavet. Gennemsnitstemperaturerne for juli og august ligger således på yderst behagelige 25-26 grader. Og gennemsnitstemperaturerne for september og oktober ligger på hhv. 24 og 21 grader – perfekt til udendørs sightseeing!

Nervión-floden deler Bilbao i to – her kan du se Ribera-markedet i den gamle bydel til venstre

Fly til Bilbao

San Mamés

Baskerne er, ligesom de fleste andre spaniere, tossede med fodbold (og sport i al almindelighed). Og i Bilbao holder de med Athletic Bilbao, der spiller deres hjemmekampe i La Liga på San Mamés med plads til godt 53.000 tilskuere. Er der en smule interesse for sport gemt i dig, så må du endelig smutte fobi dette flotte stadion.

Athletics største rivaler er i øvrigt Baskerlandets andet store fodboldhold – Real Sociedad – der holder til i San Sebastian.

San Mamés er ikke den nemmeste udebanekamp på kalenderen

Fly til Bilbao

San Sebastian

Som jeg fik nævnt i hotelafsnittet, er det også muligt at arrangere udflugter til andre dele af Baskerlandet. Og i den forbindelse vil jeg gerne slå et slag for San Sebastian.

San Sebastian er ligesom Bilbao et kulinarisk mekka, hvor du ikke kan undgå at spise og drikke godt. Samtidig er San Sebastian indehaver af en af Europas lækreste strande – den berømte La Concha! Så hvis du ikke kan undvære lidt strand-action på din ferie i Baskerlandet, så skal du helt klart inkludere San Sebastian på denne tur!

Der er ca. 10 daglige busafgange mellem Bilbao og San Sebastian, som varetages af busselskabet Alsa (et af Spaniens førende busselskaber). Turen tager knap halvanden time, og priserne starter fra 6,65 euro (ca. 50 kr.). Du kan booke billet på alsa.com.

Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil.

La Concha er før blevet kåret som Europas bedste strand

Fly til Bilbao

Pintxos er traditionelle baskiske snacks og findes i både Bilbao og San Sebastian

Fly til Bilbao

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du smutte ind på GetYourGuide. Der finder du en masse spændende ture og udflugter – alt lige fra byvandringer og cykelture til tapas-ture og vinsmagning i La Rioja!

Corona og Spanien

Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Spanien.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Opdag Baskerlandet: Fly til Bilbao fra kun 621 kr. tur/returOpdag Baskerlandet: Fly til Bilbao fra kun 621 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud