• 09 maj 2016

  Fly til De Olympiske Lege: tur/retur til Rio de Janeiro til kun 2.883 kr.

  rsz_rio-de-janeiro-1087666_1280

  Hvis det altid har været en af dine drømme at tage til De Olympiske Lege, så er chancen der i år! I Rio de Janeiro kan du være med til at se nogle af verdens største sportsstjerner kæmpe om medaljerne.  Dog kan fly til Brasilien, mens Olympiaden finder sted, være enormt dyre. Men i dag har jeg fundet et fremragende tilbud!

  momondo.dk kan du lige nu få billetterne til Brasilien til kun 2.749 kr. Det handler om såkaldte ”open-jaw”-billetter. Dvs. at du tager af sted fra én by og flyver tilbage til en anden. Med dette eksempel flyver du fra Venedig til Sao Paolo og tilbage fra Rio de Janeiro til København. Dvs. det eneste andet, du skal booke til denne rejse, er transport fra Danmark til Venedig og så fra Sao Paolo til Rio de Janeiro og begge findes meget billigt (se nedenfor)!

  2016-05-09 14_50_51-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Sao Paolo – Rio de Janeiro

  2016-05-09 14_57_08-Capture

  Bemærk: til kun 100 kr. oveni kan du flyve direkte til Rio de Janeiro (og spare 3 timer).

  SE FLY-TILBUD HER

  Fra Danmark kan du flyve meget billigt til Venedig. F.eks. fra København med easyJet eller Norwegian til kun 390 kr. Husk! Du har kun brug for en enkeltbillet, da du flyver tilbage fra Rio de Janeiro til København. Fra Aalborg og Billund ligger priserne omkring 700 kr.

  Flyet til Brasilien starter først sent om aftenen, så du har ikke engang brug for en overnatning i Venedig. Men på den anden side er det næsten oplagt at tage et par dage i en af Europas mest spændende byer. Hvis du har brug for et hotel, kan du kigge forbi trivago.dk, hvor du kan få en oversigt over alle hoteller i Venedig.

  Bare til sammenligning koster fly til Rio de Janeiro over 6.000 kr. i samme periode, hvis du flyver fra Danmark!

   

  Hoteller i Rio de Janeiro

  Hos trivago kan du få et overblik over alle hoteller i de forskellige prisklasser.

  HOTELLER I RIO DE JANEIRO

  Alternativt kan du kigge forbi AirBnb.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *