• 31 okt 2020

  Flødebollekursus i Aarhus eller København: Lær at lave gourmet-flødeboller fra kun 349 kr.

  Vi har efterhånden ramt de de kolde og mørke efterårsmåneder, og denne årstid lægger altid op til forkælelse og hygge med dem, vi har kær. Det evige spørgsmål er bare altid, hvad man skal lave? Heldigvis er jeg i dag faldet over et hyggeligt tilbud, der kan forsøde din tilværelse lidt – bogstavelig talt 😉 Du kan nemlig komme på et flødebollekursus i Aarhus eller forskellige steder rundt omkring København! Her kan du tage hele familien eller vennerne med til en hyggelig eftermiddag, hvor I overtrækker, pynter – og selvfølgelig smager på – de lækre flødeboller. Og mon ikke hurtigt der går lidt konkurrence i, hvem der laver den pæneste, den højeste og den skæveste flødebolle? 😀

  Flødebollekursus i Danmark
  fra349 kr.
  Lav dine egne flødeboller
  Aarhus, Frederiksberg, Hellerup, Kgs. Lyngby
  fra349 kr.

  Flødebollekursus i valgfri by

  Dem, der har prøvet selv, fortæller ofte, at det faktisk ikke er så nemt, som man skulle tro. Og her snakker jeg selvfølgelig om den ædle kunst at lave flødeboller. Med den rette vejledning er jeg dog sikker på, at du kan lære det! Og heldigvis er der kompetent hjælp at hente, hvis du gerne vil lære at lave flødeboller (som vel ret beset er en kompetence, alle burde lære).

   

  På duglemmerdetaldrig.dk kan du nemlig booke et flødebollekursus hos Social Foodies. På kurset får du selv lov at prøve kræfter med at lave de lækre, skumfyldte kager. Og selvfølgelig får du lov at bringe dine (mere eller mindre vellykkede) kreationer med hjem – fem små og fem store flødeboller, for at være helt præcis. Alt køkkengrej, du måtte have brug for, stilles naturligvis til rådighed på kurset, så du skal ikke selv medbringe andet end dit gåpåmod.

   

  Det er muligt at deltage i flødebollekurset i Aarhus, Frederiksberg, Hellerup og Kgs. Lyngby.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Oplevelsen indeholder

  • 1 times flødebollekursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.
  • 5 små og 5 store flødeboller, som du selv kreerer og må tage med hjem bagefter.
  • Bunde & skum er lavet, så du skal bare koncentrere dig om at sprøjte flødebollerne op, overtrække dem med chokolade & pynte dem.
  • Smagsprøver undervejs.
  • Lån af relevant køkkengrej under kurset.

   

   

  Billeder fra flødebollekurset

  flødebollekursus

  flødebollekursus

  flødebollekursus

  flødebollekursus

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

   

   

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her