• 23 aug 2018

  Forlæng sommeren ved Algarvekysten: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel med golfbane til kun 1.850 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en sol- og ferie til Algarvekysten? Algarve i Portugal byder på nogle af Europas mest fantastiske strande, smuk natur, flotte klipper og bjerge og betagende landskaber. Med denne ferie har jeg fundet et ophold på et 4* golf hotel som ligger direkte ved en flot golfbane, men det også noget for dem, der nødvendigvis ikke gider svinge golfkøllen. Der er indendørs og udendørs poolområder, tennisbaner og i den nærliggende by (Portimão) er der både mulighed for shopping, caféhygge og restaurantbesøg. Du finder også de fineste strande i området, f.eks. den velkendte Praia da Rocha strand og så rejser du ned til 26-28 grader og masser af solskin!

  Sol og strand ved Algarve
  slut august - september
  1.850 kr.
  København og Hamborg
  Faro
  Hotel ved Algarve
  f.eks. det 4* Pestana Gramacho Residence
  1.108 kr.
  Billige fly til Algarve
  inkl. 10 kg håndbagage
  742 kr.
  Hotel
  1.108 kr.
  Fly
  742 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.850 kr.

  Hotel ved Algarvekysten

  I dag har jeg fundet det dejlige Pestana Gramacho Residence Golf Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Som navnet måske allerede antyder, så er det her et hotel, som golfspillere kommer til at elske. Hotellet har nemlig direkte adgang til Pestana Carvoeiro golfbane. Men selv, hvis du ikke er den store golfspiller, så kan du ånde lettet op, da du sagtens kan slappe af ved både det indendørs og udendørs poolområde eller give den gas på tennisbanen. Fra hotellet har du 3,2 km til den nærmeste strand og den berømte Praia da Rocha strand ligger lidt under 9 km væk.

  Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.216 kr., dvs. 1.108 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Algarvekysten, er du mere end velkommen til det. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Algarve

  Hvis du vil til Algarve, så har jeg fundet billetterne til dig! Du rejser fra København til Faro og der findes billige billetter fra slutningen af august til september. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 19.09. – 26.09. til kun 742 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Priserne ligger fra 561 – 800 kr. Det er desværre ikke muligt at finde billetter til lignende priser fra Jylland, men alternativt kan du finde flyafgange fra Hamborg fra midt september – det er f.eks. muligt at rejse på samme dato til kun 496 kr. – ellers ligger priser mellem 500 – 800  kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København og Hamborg d. 19.09. – 26.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.08. – 05.09.
  • 01.09. – 08.09.
  • 05.09. – 12.09.
  • 08.09. – 12.09.
  • 08.09. – 15.09.
  • 12.09. – 19.09.
  • 26.09. – 03.10.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er 65 km fra lufthavnen til hotellet, så hvis du har tænkt dig at leje bil, så vil det tage dig ca. 45 minutter at køre selv – hvilket jeg helt klart vil anbefale, da det giver en del frihed. Hvis du vil med offentlig transport, skal du med en bus (linje 83) til ”Portimao” og derfra med en ny bus til ”Bela Vista”, hvorfra du har 2,6 km til hotellet.

   

  Billeje ved Algarve

  Hvis du har lyst til at opleve noget af det smukke kystområde, så vil jeg helt klart anbefale dig at leje en bil, da det giver så stor en frihed og så er det ret billigt at leje en bil i Portugal. Jeg har fundet en bil i hele din rejseperiode til kun 361 kr., dvs. 181 kr. pr. person ved en rejse for 2 (eller endnu billigere, hvis I er flere rejsende).

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den). Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel