• 05 maj 2018

  Ferie ved Adriaterhavet: 1 uge på et charmerende 3* hotel i Montenegro til kun 1.823 kr. inkl. fly

  Så snart man nævner Adriaterhavet, tænker langt de fleste straks på Italien eller Kroatien. Men i den sydlige del af Adriaterhavet finder du et lidt overset turistmål, der sagtens kan bide skeer med sine nabolande. Her ligger Montenegro, der med hyggelige kystbyer som Budva og Tivat helt sikkert burde indgå som et seriøst bud på din næste sol- og strandferie. Og her har jeg fundet billige fly og et charmerende strandhotel, der viser hvorfor!

  Sol, strand og varme ved Adriaterhavet
  maj og juni
  1.823 kr.
  København
  Montenegro
  Hotel i Budva
  f.eks. Apartments Angelina
  1.025 kr.
  Billige fly til Montenegro
  inkl. 5 kg håndbagage
  798 kr.
  Hotel
  1.025 kr.
  Fly
  798 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.823 kr.

  Hotel

  Ca. 30 km syd for lufthavnen i Tivat ligger den charmerende kystby Budva. Her har jeg på skyscanner.dk fundet det lækre lejlighedshotel Apartments Angelica.

  Hotellet er ganske nyt (fra 2012), så du får rigtig fine forhold i form af flotte, nye lejligheder med egen balkon, gratis wi-fi, grill-udstyr til fri afbenyttelse og et rigtig lækkert poolområde! Og så glemte jeg helt at sige, at stranden kun ligger 200 meter væk!

  Prisen for en studiolejlighed til 3 personer i en hel uge er 2.049 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 1.025 kr. pr. person – og er I 3 afsted, bliver prisen kun 683 kr. pr. person!

  Vil du gerne selv finde et hotel i Budva, kan du gøre det her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige fly fra København til Tivat i Montenegro. Den billigste rejse finder du hos TUI fra den 20.05. til den 27.05., hvor billetterne kun koster 798 kr. inkl. 5 kg håndbagage. Vil du gerne have 15 kg ekstra indchecket bagage med, koster det 400 kr. ekstra.

  Af andre billige rejsedatoer kan du finde billetter til 1.248 kr. fra den 27.05. – 03.06., til 1.398 kr. fra den 03.06. – 10.06. og til 1.448 kr. fra den 10.06. – 17.06.

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og Budva. Turen tager ca. 20 minutter, og priserne ligger omkring 150-200 kr.

   

  Lejebil

  Hvis du vil ud og udforske lidt af Montenegro på egen hånd, så vil en lejebil være en rigtig god idé. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler – måske vil du leje bil et par dage, eller hele under hele rejsen. Det er helt op til dig.

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Montenegro (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Ferie ved Adriaterhavet: 1 uge på et charmerende 3* hotel i Montenegro til kun 1.823 kr. inkl. fly

  1. hans danielsson says:

   glæder mig til tilbud

  se fly se hotel