• 20 jun 2019

  Ferie på Menorca: 1 uge på et skønt hotel fra kun 2.398 kr. inkl. fly

  Mens regnen pisker ned udenfor, kan det være lidt svært at tro, at det faktisk er juli om halvanden uge. Så hvis ellers du er klar til at pakke kufferten og tage på ferie til smukke sandstrande, skønt vejr og turkisblåt hav, så er Menorca klar til at byde dig velkommen med åbne arme! Mallorcas søsterø er et sandt middelhavsparadis med en 216 km lang kystlinje, maleriske landskaber og et antal solskinstimer, der kan give kulør til selv de blegeste kroppe!

  Charterferie til Menorca
  juni, juli og august
  fra2.398 kr.
  København
  Menorca
  1 uge på Menorca
  inkl. hotel og fly
  fra2.398 kr.

  Pakkerejse til Menorca

  OPDATERING: PRISEN ER FALDET TIL 1.598 KR. PR. PERSON VED EN REJSE FOR 2!

   

  Som du kan se ovenfor, har jeg fundet en lille lækkerbisken af et rejsetilbud. Menorca er en af Middelhavets ø-perler, og her kan du lige nu booke en hel uges ophold på det hyggelige og anmelderroste 2* Club Ciudadela (som TripAdvisor faktisk rangerer som et 3* hotel).

   

  Hotellet ligger i den sydvestlige del af øen mellem de to strande i Cala’n Bosch og Xoriguer. Så du kan faktisk vælge og vrage mellem to lækre strande! Du kan selvfølgelig også blive på hotellet, hvor der er et velholdt poolområde, hvor du både finder liggestole, parasoller og en lille bar/restaurant. Udover at du fra hotellet kan gå til strandene, skal det også nævnes, at du befinder dig i gåafstand til et fint udvalg af restauranter og shoppingmuligheder samt marinaen i Cala’n Bosch.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra torsdag den 27. juni til torsdag den 4. juli – dvs. ind i skolernes sommerferie – til kun 2.398 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 4.796 kr.)! Herefter ligger priserne i resten af juli mellem 4.848 kr. og 6.948 kr. pr. person. I august starter priserne fra ca. 5.048 kr. pr. person. Langt de fleste tilbud til Menorca har afrejse fra København, og det er desværre ikke muligt at flyve fra Jylland. Dog findes der enkelte afgange fra Hamborg.

   

  Hvis du hellere vil opgradere til et hotel med lidt flere stjerner, kan du også gøre det – du kan tjekke hele udvalget ud ved at trykke på tilbudsknappen foroven.

   

   

  Prisniveau

  • Juni fra 2.398 kr.
  • Juli fra 4.848 kr.
  • August fra 5.048 kr.

   

  Billeder fra Club Ciudadela og Menorca

   

   

  Transport til/fra hotellet

  TUI tilbyder at stå for lufthavnstransferen for 400 kr. ekstra, men du kan selv booke en shuttle til og fra lufthavnen billigere. F.eks. på skyscanner.net hvor du kan bestille en transfer tur/retur for under 130 kr.

   

   

  Oplevelser

  Uanset om du vil stikke til søs på en af de helt store bådture, prøve kræfter med jet ski eller bare har brug for at leje en billig scooter, så kan du finde gode tilbud på getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Ferie på Menorca: 1 uge på et skønt hotel fra kun 2.398 kr. inkl. fly

  1. Mette Nielsen says:

   Hej.
   Kan du på nogen måde hjælpe en familie i nød? Vi er lige kørt afsted til Italien, men nu er bilen i stykker og vi vender hjem med tre drøn-ulykkelige børn på bagsædet. Har prøvet at søge efter en afbudsrejse vi har råd til, men det er uoverskueligt, synes jeg. Kan du mon hjælpe? Vi er 2 voksne og 3 børn, alder 8, 11 og 14. Vi vil meget gerne af sted inden for 1 uge. Og helst ikke til mere end 3.500 kr pr pers. Er det mon muligt?
   Vh. Mette

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Øv, hvor surt! Jeg er bange for, at det bliver utroligt svært til den pris. Især med den dårlige sommer vi indtil videre har haft herhjemme. Men jeg vil råde jer til at holde øje med https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

    Her linker jeg til de bedste afbudsrejser, jeg finder i løbet af dagen.

  Se tilbud her