• 06 jun 2017

  Ferie på Menorca: 1 uge på et skønt 4* hotel til kun 2.631 kr. inkl. halvpension og fly

  Er du klar til at tage på ferie til smukke sandstrande, skønt vejr, turkisblåt hav og fantastisk natur? Så skal du helt klart til tur til Menorca! Er du til en aktiv ferie, så er der rigtig gode vandre- og cykelforhold, så du kan få udfordret kondien under varmere himmelstrøg og hvis du vil dykke eller snorkle, findes der ligeledes gode forhold for dette. Men Menorca byder også på total afslapning, lige meget om du er til strand eller pool, så skal du nok komme helt ned i gear med denne rejse.

   

  Hotel

  Hvis du er til de mere afslappende forhold, så har jeg fundet det perfekte hotel til dig med mulighed for enten halvpension eller all-inclusive! Du kan bo på det 4* Globales Almirante (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger lige ved stranden med den smukkeste udsigt over Cala’n Forcat bugten. Her er der et stort og lækkert poolområde, børnepool og der er både tennisbane, minigolf og fitness (mod gebyr) og gratis børneklub. Et dobbeltværelse på dette hotel i 7 nætter koster 4.466 kr. inkl. halvpension, dvs. 2.233 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er også muligt at opgradere til all-inclusive, sådan et ophold koster 5.875 kr., dvs. 2.938 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et rigtig stort udvalg af hoteller på Menorca – du kan se oversigten her, hvor du samtidig kan finde præcis det hotel, der passer bedst til dine ønsker. Hvis du leder efter hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

  HOTELLER PÅ MENORCA

   

  Fly

  Lige nu har jeg fundet et par billige afgange til Menorca på momondo.dk. Du kan enten rejse fra København eller Billund – jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 11.06. – 18.06. til kun 398 kr. inkl. håndbagage (vil du have mere bagage med koster det 400 kr. ialt oveni) – du kan også rejse med denne afgang fra Billund til 498 kr. Der findes også en afgang d. 18.06. – 25.06. fra begge lufthavne (CPH til 448 kr. og BLL til 398 kr.). Vær opmærksom på, at hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

  Hotel (m. halvpension) 2.233 kr.
  Fly 398 kr.
  TOTAL (pr. person) 2.631 kr.

   

  Hotel (m. all-inclusive) 2.938 kr.
  Fly 398 kr.
  TOTAL (pr. person) 3.336 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. en lille times kørsel fra lufthavnen. Jeg vil helt klart selv vælge at booke transfer eller køre selv, men det er muligt at benytte sig af offentlig transport – her skal du dog med 3 forskellige busser (fra lufthavnen med linje 10 til ”Mahon”, herfra til ”Via Perimentral” med linje 1 eller 14 og derfra til ”Platja Cala en Forcat” med linje 61 og så har du under 200 meter til hotellet). Turen koster ca. 50 kr. i alt – men vær opmærksom på de forskellige bustider osv.

  Hvis du vil booke transfer, kan du f.eks. gøre det via. skyscanner.dk – her kan du komme med fra 164 kr. t/r. Turen tager ca. 1,5 time og shuttlebussen kører dig lige til hotellets dør.

   

  Lejebil

  Hvis du vil have større frihed og muligheden for at køre selv, så kan du vælge at leje en bil. Du kan se et stort udvalg af lejebiler på rentalcars.com. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *