• 09 jun 2017

  Ferie på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* hotel lige ved stranden til kun 2.531 kr. inkl. all-inclusive og fly

  Mallorca er og bliver bare et sikkert ferie-hit! Her er der alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte ferie – krystalklart vand, lækre strande, et super lækkert køkken og ikke mindst et helt fantastisk vejr! Jeg har i dag fundet et rejse-tilbud, hvor du kun skal bekymre dig om, hvad for noget badetøj du skal tage på og om du skal ligge ved stranden eller poolen!

   

  Hotel

  Som sagt, så kan du godt lade alle dine bekymringer blive derhjemme for jeg har nemlig fundet et all-inclusive hotel til dig. Du skal bo på det 3* Palia Dolce Farniente (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger få meter fra stranden og 3 km fra centrum af byen Cala d’Or. Her er der både et lækkert poolområde, børnepool, tennisbaner og gratis børneklub. Et dobbeltværelse i 7 nætter inkl. all-inclusive koster 4.065 kr., dvs. 2.033 kr. pr. person ved en rejse for 2. På udkig efter hoteller med enkeltværelser? Så kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Mallorca har nogle skønne hoteller – så det er bare med at se listen igennem her, og finde præcis det hotel, der passer dig bedst.

  HOTELLER PÅ MALLORCA

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Mallorca med afgange i juni. Du kan både rejse fra København, Aalborg og Billund. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 13.06. – 20.06. til kun 498 kr. eller fra Billund til kun 499 kr. inkl. håndbagage. Ved spies koster ekstra bagage 250 kr. t/r og ved tui koster det 400 kr.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København eller Billund d. 13.06. – 20.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Hotel 2.033 kr.
  Fly 498 kr.
  TOTAL (pr. person) 2.531 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 58 km fra lufthavnen. Du kan tage en bus (A51) fra lufthavnen til ”Av. Sa Marina” og derfra har du 300 meter til hotellet – turen tager ca. 1 time og 20 min. og koster mellem 60-90 kr. Hvis du ikke er så meget til offentlig transport og hvis du ikke lejer bil selv, så kan du booke transfer f.eks. igennem skyscanner.dk. Her kan du blive kørt lige til døren til 127 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du synes det er fedt med lidt større frihed og har mod på at udforske øen på egen hånd, så kan du leje en bil f.eks. via rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Ferie på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* hotel lige ved stranden til kun 2.531 kr. inkl. all-inclusive og fly

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Ida says:

   Hej, 
   Du kan vel ikke finde noget lignede bare i Juli? 🙂 maks 4000kr.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ida,

    Du kan tro, at jeg nok skal nok skarpt øje med gode juli-tilbud – hvis du er fleksibel med datoer og destination, så kan der meget vel dukke noget godt last-minute/afbudsrejser op. Jeg opdatere bloggen løbende, så det er bare med at holde øje 🙂

  3. Heidi says:

   Så vidt jeg kan se, så har Tui sat prisen for indchecket baggage op til kr. 600,- ?