19 aug 2017

Ferie i Montenegro: 1 uge på et skønt 3* lejlighedshotel til kun 1.879 kr. inkl. fly

Har du lyst til at opleve et nyt land? Så tag turen til Montenegro! Landet er den mindste republik af det tidligere Jugoslavien, men er et af de mest varierede og seværdige lande i Europa. Her finder du stadig hyggelige landsbyer langs kysten, mystiske skovområder, vilde bjerge, skønne strande og smukke bugter! Som du kan læse er Montenegro helt klart et land, som man bare skal opleve. Om du vil bade i Adriaterhavet eller være aktiv med f.eks. bjergvandreture – du kan det hele her!

1 uge i smukke Montenegro
september
1.879 kr.
København
Tivat
Hoteller i Budva
f.eks. 3* lejlighedshotel
781 kr.
Du skal selv indtaste de korrekte rejsedatoer
Fly til Tivat
inkl. håndbagage
1.098 kr.
Hotel
781 kr.
Fly
1.098 kr.
Total (pr.person)
1.879 kr.

Hotel

TripAdvisor.dk har jeg fundet det dejlige 3* Apartments Đjurašević (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger tæt i feriebyen Sveti Stefan, kun 13 minutters gang fra stranden. Alle værelser på hotellet kommer med aircondition, balkon og gratis WiFi. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 781 kr. pr. person ved en rejse for 2, dvs. værelset koster kun 1.562 kr. for hele ugen. Når du booker igennem tripadvisor, skal du selv indtaste de ønskede rejsedatoer – i dette tilfælde d. 17.09. – 24.09.

Hvis du er på udkig efter en oversigt over hoteller i Budva, så kan du se udvalget her.

 

Fly

momondo.dk kan du lige nu finde billige fly til Montenegro i september. F.eks. har jeg fundet billetter fra d. 17.09. – 24.09. september til kun 1.098 kr. det er også muligt at flyve d. 24.09. til kun 1.248 kr. Desværre findes der ingen billige fly fra Jylland så turen til København kan godt betale sig.

 

Transport til hotellet

Der er ikke så gode muligheder hverken med offentlig transport eller shuttle til hotellet, så hvis ikke du vil leje en bil, skal du tage en taxi. Der er ca. 30 km mellem lufthavnen og hotellet.

 

Lejebil

Lejlighedshotellet ligger 30 minutters kørsel fra lufthavnen, derudover ligger der nogle gode strande lidt væk fra lejligheden. Desuden byder dette lille land på så mange flotte steder at jeg anbefaler at leje en bil. Vil du leje en bil i lufthavnen i Tivat kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan leje en bil hele ugen til kun 1.400 kr.!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *