• 08 aug 2018

  Strandferie i Split: 1 uge med 3* hotel og fly til kun 1.862 kr. inkl. fly

  Elsker du Adriaterhavet, solbeskinnede strande og smuk natur, så vil du elske Split! Split er en kroatisk perle af en kystby, der ligger i det naturskønne Dalmatien i den sydligste del af Kroatien. I dag har jeg så fundet billige afbudsbilletter i august og et flot, billigt lejlighedshotel tæt på stranden. Mere skal der sådan set ikke til for at få en skøn sol- og strandferie ved Adriaterhavet!

  Sommerferie i Split
  august
  1.862 kr.
  København
  Split
  Hotel i Split
  f.eks. det billige 3* Apartments Katarina
  1.214 kr.
  Billige fly til Split
  inkl. 5 kg håndbagage
  648 kr.
  Hotel
  1.214 kr.
  Fly
  648 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.862 kr.

  Hotel i Split

  I byen Podstrana lidt syd for Split har jeg på skyscanner.dk fundet det budgetvenlige 3* Apartments Katarina (9,5 ud af 10 på booking.com). Her får du en hyggelig lejlighed med eget badeværelse, aircondition, wi-fi og balkon eller terrasse. Der er ingen pool, men til gengæld ligger stranden kun en kort 6-minutters gåtur væk.

   

  Prisen for en lejlighed i en hel uge er 2.428 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.214 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Split, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Split

  Jeg har i dag fundet superbillige fly fra København til Split i august på prissammenligningssiden travelmarket.dk. F.eks. kan du finde billetter til kun 648 kr. pr. person fra d. 24.08. til d. 31.08. Herudover kan du også finde billige billetter den 10.08. – 17.08. (648 kr. pr. person), 17.08. – 24.08. (798 kr. pr. person) og den 31.08. – 07.09. (1.298 kr. pr. person).

   

  Hos TUI er der 5 kg håndbagage inkluderet i prisen – vil du have indchecket bagage med, koster det 400 kr. oveni.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 20 minutter og koster omkring 20 kr. Fra Split kan du så tage en bus videre til Podstrana, hvor hotellet ligger. Alternativt kan du tage en taxi eller leje en bil.

   

   

  Lejebil

  Vil du gerne leje en bil, kan du på skyscanner.dk se deres store udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje biler helt ned til 329 kr. pr. person i det ovenstående rejseeksempel.

   

  Bilen nedenfor får en 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  329 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel