Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

UGE 42 💥 fra 5.689 kr.
Familievenlige-luksusrejser-i-efteraarsferien-banner
Pakkerejser

Familievenlige luksusrejser i efterårsferien: F.eks. 1 uge på 4* resort på Mallorca fra kun 5.689 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Familievenlige luksusrejser i efterårsferien: F.eks. 1 uge på 4* resort på Mallorca fra kun 5.689 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Efteråret er kommet, og det betyder, at den næste store ferieperiode hedder efterårsferien i uge 42! Og den glæder du dig sikkert til. Men hvis du nogensinde har kigget på rejser i uge 42, så ved du sikkert også, at det er megadyrt at rejse midt i oktober. Efterårsferien er for rejsetilbudsjægere, hvad Mount Everest er for bjergbestigere (dvs. en kæmpe udfordring). Ikke desto mindre vil jeg i dag prøve at tage kampen op! Og for at gøre det hele endnu mere udfordrende vil jeg faktisk prøve at finde gode tilbud på luksusrejser i efterårsferien! Det lyder måske voldsomt dyrt. Og prisniveauet er da også højere end normalt. Men jeg har faktisk fundet en håndfuld rigtig fine bud på familievenlige luksushoteller i uge 42! ☀️

Luksusrejser i uge 42

oktober

fra

5.689 kr.

København, Billund, Aalborg, Hamborg ✈ Egypten, Tyrkiet, Mallorca, Gran Canaria, Kreta

Uge 42 falder i 2023 fra mandag den 16. oktober til søndag den 22. oktober. Hertil kommer så weekenden i uge 41 (lørdag den 14. oktober og søndag den 15. oktober).

Herudover har jeg tilladt mig at udvide rejseperioden lidt (bare en lille smule).

Tilbuddene herunder vil derfor have afrejse i perioden fra torsdag 12. oktober til tirsdag den 17. oktober. På den måde vil du i værste tilfælde skulle bruge to feriedage uden for uge 42.

Luksusrejser i efterårsferien – Mallorca

Hvor starter man bedst en liste over luksusrejser i efterårsferien? Hvad med den ukronede konge i charterbranchen – Mallorca!

På Mallorca faldt jeg over det firstjernede Vell Mari Hotel & Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger i Ca’n Picafort på Mallorcas nordkyst i den smukke Alcudiabugt. Ca’n Picafort er en hyggelig og rolig ferieby med en lang sandstrand og et fint udvalg af hyggelige restauranter og butikker.

Skal der ske lidt mere, kan du med fordel tage en smuttur til feriebyen Alcudia, som ligger 12 kilometer fra hotellet.

På hotellet kan du fornøje dig med et væld af faciliteter. Her er nemlig både et stort og roligt poolområde samt et område med børnepool. Med andre ord er der noget for en hver smag.

Derudover kan du brænde krudt af på hotellets tennis-, fodbold- og volleyballbaner. Så der er også god mulighed for at være lidt sporty på ferien. Efterfølgende kan du så slappe af og nyde hotellets wellnessafdeling.

Du bor i ferielejligheder med eget tekøkken. Dog må du endelig ikke glemme at udnytte, at du har all inclusive under dit ophold. Måske med en iskold drink i hotellets bar? Salud! 

Priser & bestilling

Du kan flyve fra både København, Billund, Aalborg og Hamborg.

Den billigste pris i efterårsferien finder du fra København tirsdag den 17. oktober til kun 5.689 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer fly tur/retur, firstjernet hotel og all inclusive.

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien – Tyrkiet

Fra det vestlige Middelhav drager vi nu over til det østlige Middelhav. Her lokker solrige Tyrkiet nemlig også med luksuriøse all inclusive-rejser i efterårsferien!

Blandt de tyrkiske hoteller faldt jeg over det anmelderroste Labranda Mares Marmaris (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Labranda-kæden går man sjældent galt i byen med, og dette resort ser da også virkelig idyllisk ud.

Resortet ligger direkte ved Det Ægæiske Hav – omgivet af skovklædte bjergskråninger. Smukke omgivelser med optimale betingelser for en afslappende og fredfyldt efterårsferie i luksuriøse rammer.

Hele ferien behøver dog ikke at gå med afslapning. Med havet så tæt på kan du også hurtigt bruge adskillige skønne timer i vandkanten eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Labranda-hotellet har også to lækre poolområder, og for børnene er der både vandrutsjebaner, børnepools og legeplads.

Der er også sørget for god underholdning på resortet for både store og små, da der bl.a. er et varieret udvalg af forskellige faciliteter. Og trænger du til at slappe ekstra meget af, så har resortet hamam, sauna og mulighed for massage.

Værelserne er indrettet lyst og lækkert og har alle aircondition og balkon/terrasse, hvor du eventuelt kan sidde og nyde de lune aftentimer.

Og som prikken over i’et er hele ferien med all inclusive. På resortet kan du derfor nyde godt af både tyrkiske og internationale retter, og så kan du ellers drikke alle de farverige drinks, du orker. Det lyder ikke helt dumt, vel? 

Priser & bestilling

Du kan flyve fra både København og Billund.

Den billigste pris i efterårsferien finder du fra København fredag den 13. oktober til kun 6.873 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer fly tur/retur, femstjernet hotel og all inclusive.

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien – Kreta

Ikke så langt fra Marmaris-kysten finder vi næste destination på listen. Gode, gamle Kreta!

Og her har du så sandelig også luksuriøs forkælelse i vente! Jeg har nemlig fundet et godt uge 42-tilbud på det femstjernede Avra Imperial Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) med halvpension.

Hotellet ligger i den hyggelige by Kolymbari i det nordvestlige hjørne af Kreta. Her har du de smukkeste bjerglandskaber i baggrunden og kun en kort gåtur ned til stranden, hvor der både er liggestole og parasoller.

Og hvis du elsker en god dukkert i swimmingpool, så er du kommet til det helt rigtige sted. Faktisk har Avra Imperial to poolområder – med flere forskellige swimmingpools og børnepool ved begge områder.

Der er naturligvis også poolbar, liggestole og parasoller, så du kan tage en velfortjent slapper i skyggen – måske med en kold drink ved siden og yndlingsbogen i hånden.

Det femstjernede resort har selvfølgelig også en spa-afdeling (aldersgrænse på 14 år). Her er der mulighed for diverse behandlinger/massager (mod gebyr), og ellers er der en skøn indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad.

Du kan også give den gas i fitnesscenteret eller spille tennis, bordtennis og billard. Rejser du med børn, så bare rolig – der er også masser af aktiviteter til dem. Der er både børneklub (3-7 år og 8-15 år), mini-disko, legeplads og legerum.

Priser & bestilling

Du kan flyve fra både København, Billund og Hamborg.

Den billigste pris i efterårsferien finder du fra København lørdag den 14. oktober til kun 7.713 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer fly tur/retur, femstjernet hotel og halvpension.

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien – Egypten

Vi forlader nu Middelhavet og tager turen ned til Det Røde Hav.

Priserne her er lidt højere, men det skyldes i høj grad, at du i Egypten kan være så godt som sikker på varmt og solrigt vejr i oktober.

I Egypten har jeg fundet det anmelderroste Hotel Titanic Palace (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette femstjernede hotel ligger i Hurghada og er, hvad jeg vil betegne som et paradis for vandhunde, børn og barnlige sjæle. Hotellet har otte vandrutsjebaner, en raftingflod, et bølgebassin og meget mere – det er jo nærmest et helt vandland!

Der er også volleyball, tennis, bordtennis, minigolf, fitnesscenter, sauna, jacuzzi og mange andre aktiviteter (nogle aktiviteter koster gebyr) – så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig på denne ferie. Er du mere til saltvand, er det heller ikke noget problem – du kommer nemlig til at bo lige op ad det røde hav.

Hotel Titanic Palace er desuden (ligesom alle resorterne på denne liste) et all inclusive-resort, så du behøver slet ikke at tænke på noget som helst under dit ophold. Morgenmad, frokost, middag, snacks, kaffe, kager og drikkevarer er inkluderet i prisen 

Priser & bestilling

Du kan flyve fra både København og Aarhus.

Den billigste pris i efterårsferien finder du fra København søndag den 15. oktober til kun 9.096 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer fly tur/retur, femstjernet hotel og all inclusive.

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien – Gran Canaria

Sidste stop på listen er Gran Canaria! Igen er prisniveauet her noget højere end i middelhavsområdet – og igen skyldes det, at du her får en destination, der i oktober nærmest garanterer godt vejr.

Men selvom prisen ganske vist er høj, skal jeg også lige love for, at du kommer til at tilbringe din efterårsferie på et lækkert resort!

Jeg har nemlig fundet en rejse til det anmelderroste Barcelo Margaritas (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023) med all inclusive!

Dette moderne Barcelo-hotel i Play del Inglés leverer bare en helstøbt ferie på alle fronter.

Serviceniveauet, faciliteterne, omgivelserne og alt andet spiller bare 100 procent. Hotellet ligger desuden kun en kort gåtur fra indkøbscentret Gran Chapparal og tilbyder shuttleservice direkte til stranden.

Værelserne er supermoderne og indrettet lyst og flot. Det samme gælder det imponerende poolområde med to swimmingpools, liggestole, parasoller og palmer – og megafede oase-vibes!

Hotellet har også en herlig buffetrestaurant og en velforsynet poolbar. Begge disse steder skal du nok hurtigt lære at kende, da dit ophold er med all inclusive. Morgenmad, frokost, aftensmad plus forfriskende drinks og lækre snacks er således inkluderet. Læææækkert 😉

Priser & bestilling

Du kan flyve fra både København og Hamborg.

Den billigste pris i efterårsferien finder du fra København lørdag den 14. oktober til kun 10.957 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer fly tur/retur, firstjernet hotel og all inclusive.

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Luksusrejser i efterårsferien

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familievenlige luksusrejser i efterårsferien: F.eks. 1 uge på 4* resort på Mallorca fra kun 5.689 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveFamilievenlige luksusrejser i efterårsferien: F.eks. 1 uge på 4* resort på Mallorca fra kun 5.689 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud