Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 175 kr.
Design-uden-navn-39-5
Andet

Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.

Andet |

Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.

Jeg er faldet over et anderledes og meget børnevenligt familieophold i Nordjylland – nemlig en overnatning i en vaskeægte cirkusvogn 🙂 Her er det altså oplagt at tage familien under armen og begive jer ud på et cirkuseventyr.

Cirkusvognene er fra det svenske Cirkus Maximum, hvor alle vognene nu er blevet moderniseret. Som om det at overnatte i en cirkusvogn ikke er en oplevelse nok i sig selv, så har stedet både kælekaniner og katte, som børn og dyreelskere kan klappe dagen lang 😀 Er du mere til hest, kan der også arrangeres rideture hos pensionatet. Så hvad holder dig egentlig tilbage for at tage afsted? Jeg er i hvert fald overbevist om, at børnene vil synes om idéen 😉

Familieophold i cirkusvogn

Fra påsken t.o.m. uge 42

fra

175 kr.

Familieophold i cirkusvogn på Gjøl

fra

175 kr.

Familieophold i cirkusvogn

Pensionatet på Gjøl er drevet af parret Kirsten og Jesper, der tilbyder overnatning i de hyggelige cirkusvogne. Vognene er alle nyligt renoveret og har alle direkte udsigt til Limfjorden – så ka’ man da ikke be’ om mere 😉 Nå jo, der er også TV i vognene 😛

Opholdet får utrolig varme anbefalinger på især Booking.com. Personalet beskrives som hjertevarme og hjælpsomme. Generelt byder pensionatet på en fredelig og hjemlig stemning, som virkelig skaber en skøn ramme for et familieophold med naturen lige i baghaven. Det må i sandhed siges at være en lille perle i det nordjyske, du finder her 🙂

På grunden er der en overdækket havepavillon, som du kan dase under. I haven er der desuden trampolin til glæde for børn og barnlige sjæle. Derudover er der grill og bålplads, som også er til fri afbenyttelse.

Pensionatet ligger centralt i Gjøl og med kort gåafstand til indkøbssteder og det hyggelige havneområde. Gjøl ligger desuden kun en kort køretur fra både Fårup Sommerland, Blokhus Strand og Aalborg, så det er oplagt at kombinere et familieophold i cirkusvognen med andre oplevelser i det nordjyske.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Truestory. Her kan du booke et ophold for op til 4 personer fra 700 kr. i alt. Det svarer altså til kun 175 kr. pr. person. Opholdet inkluderer en overnatning i cirkusvogn med et familierum med to værelser.

Du overnatter i enten “Theodor” eller “Hulda”, som er navnene på to af cirkusvognene 🙂 Der er dog også mulighed for at opgradere opholdet, så du bor i den lidt større cirkusvogn “Charlie”. Her er prisen 850 kr. for en overnatning for op til 4 personer.

Det er ikke muligt at købe mad på stedet, men man er selvfølgelig velkommen til selv at lave sin mad. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, køleskab og ovn, så man kan sagtens selv lave maden. Alternativt ligger der en hyggelig kro og kulturcafé på havnen, som har et bredt udvalg af retter.

En ting kan du dog få på pensionatet – nemlig æg! De er nemlig selvforsynende med æg fra de fritgående høns, og æggene er gratis for pensionatets gæster. Så gå du bare på æggerov i redekasserne 😉

Pensionatet holder åbent fra påsken til og med uge 42. Gavekortet du køber fra Truestory er gyldigt i to år.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i en vaskeægte cirkusvogn
  • Grill, bålsted, borde og stole
  • Klappedyr såsom katte, kaniner og høns
  • Trampolin til børnene
  • Wi-fi og TV
  • Forudbetalt el-forbrug
  • Slutrengøring
  • Parkering

Familieophold i cirkusvogn – billeder

Familieophold i cirkusvogn

Familieophold i cirkusvogn

Familieophold i cirkusvogn

Familieophold i cirkusvogn

Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.

Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.Familieophold i Nordjylland: Overnat i en moderniseret cirkusvogn fra kun 175 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud