Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 194 kr.
Feriecenter-Fyrklit-Hirtshals-Nordjylland-banner-1
Weekendophold

Familievenlig forlænget weekend: 3 nætter på et hyggeligt feriecenter fra kun 194 kr. inkl. adgang til badeland

Weekendophold |

Familievenlig forlænget weekend: 3 nætter på et hyggeligt feriecenter fra kun 194 kr. inkl. adgang til badeland

Det kan til tider være ualmindeligt besværligt at arrangere den helt store familieudflugt. Især hvis man vil udenlands. Heldigvis findes der også gode rejsetilbud inden for de danske grænser. Og dem har jeg undersøgt nærmere i dag. I den forbindelse er jeg faldet over et billigt tilbud på Feriecenter Fyrklit på den nordjyske vestkyst. Her får du en førsteklasses beliggenhed direkte ved Vesterhavet og en masse børnevenlige faciliteter. Så der er bestemt ingen grund til at kede sig!

Familieferie i skønne Nordjylland

fra

194 kr.

3 nætter på feriecenter ved Hirtshals

fra

194 kr.

Familievenlig efterårsferie

Hvilket feriecenter er det så, jeg har fundet? Det er såmænd det charmerende Feriecenter Fyrklit (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) tæt ved Hirtshals. Det første, der springer i øjnene ved feriecentret, er den forrygende smukke beliggenhed direkte Vesterhavet! Det er i hvert fald et stort plus i min bog, at du har den rå og blæsende natur ved vestkysten lige uden for døren.

Udover en beliggenhed på første parket ved Vesterhavet kan du som gæst på Feriecenter Fyrklit også fornøje dig med alverdens aktiviteter. F.eks. er der både kæmpestort legerum, bordtennis, dart, billard, spa, sauna og et vandland med vandrutsjebane – alt sammen til fri afbenyttelse for resortets gæster!

Lejligheder og priser

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Momondo, der sender dig videre til bookingsiden DTF Travel. Der kan du booke ophold på Fyrklit Feriecenter fra under 800 kr. pr. nat. Jeg har f.eks. fundet et lækkert weekendophold fra fredag den 5. februar til mandag den 8. februar. På disse datoer koster en renoveret lejlighed til 4 personer kun 775 kr. inkl. gratis afbestilling. Et firpersoners ophold ender således med en pris på kun 194 kr. pr. person. Vær opmærksom på, at slutrengøring er inkluderet i prisen, men at el og vand afregnes efter forbrug.

Vil du hellere afsted i længere tid, kan du selvfølgelig også det. Inde på bookingsiden kan du også tilpasse antallet af rejsende. Priserne for lignende ophold ligger meget stabilt. Du kan i øvrigt med fordel bruge DTF’s lavpriskalender til at få et overblik over priserne på forskellige datoer 😉

Familievenlig forlænget weekend: 3 nætter på et hyggeligt feriecenter fra kun 194 kr. inkl. adgang til badeland

Billeder fra Feriecenter Fyrklit

Feriecenter Fyrklit

Feriecenter Fyrklit

Feriecenter Fyrklit

Feriecenter Fyrklit

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familievenlig forlænget weekend: 3 nætter på et hyggeligt feriecenter fra kun 194 kr. inkl. adgang til badelandFamilievenlig forlænget weekend: 3 nætter på et hyggeligt feriecenter fra kun 194 kr. inkl. adgang til badeland

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud