• 29 jul 2017

  Lyn-verdensrejse: Verden rundt på 2 uger til bl.a. USA, Hawaii, Japan og Thailand til kun 6.141 kr.

  Har du altid drømt om at rejse verden rundt, men har både tid og budget begrænset dig?  Så kunne det her være noget for dig! Jeg har sammensat fly, så du kommer verden rundt på kun 2 uger og oplever 4 forskellige dele af verden til kun 6.141 kr.  Californien, Hawaii, Japan og Thailandventer bare på dig.

  Dette rejseeksempel er ment som inspiration og du kan sagtens forlænge din tur, tilføje flere lande eller rejse på et andet tidspunkt – det er kun din fantasi (og måske også pengepung), der sætter grænser.

  Turen starter i København, hvor du smutter ombord på et direkte fly til San Francisco (OAK) til kun 1.187 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Med dette eksempel rejser du d. 17.10. – men der findes billetter til omkring denne pris fra oktober til maj. Hvis du vil kigge lidt efter hoteller i denne dejlige by, så kan du se en oversigt her.

  København - San Francisco
  1.187 kr.

   

  Efter et par dage i smukke omgivelser i San Francisco går turen mod måske endnu smukkere og i hvert fald mere eksotiske omgivelser. Du rejser fra San Francisco (SFO) til Honolulu på Hawaii f.eks. d. 19.10. til kun 1.321 kr. – du finder billetter til omkring denne pris fra oktober – november og fra december til maj ligger priserne på ca. 1.500 kr. For hoteller på Honolulu kan se mere her.

  San Francisco - Hawaii
  1.321 kr.

   

  Så er det på tide at smide badetøjet og pakke kufferten – for efter næsten hele 4 dage i paradis, så går turen videre til spændende Japan. Jeg har f.eks. fundet billetter til Osaka d. 23.10. til kun 1.392 kr. – billetter til ca. denne pris findes fra oktober til marts. Se mere her for en liste over hoteller i Osaka.

  Hawaii - Osaka
  1.392 kr.

   

  Fra det ene asiatiske land til det andet, og trods det, at de begge er asiatiske lande, så er de alligevel meget forskellige. Du skal fra Japan til Thailand. Med det eksempel, jeg har fundet, rejser du til Bangkok d. 26.10. til kun 842 kr. – billetpriserne i november – december ligger på ca. 1.000 kr. og januar til marts fra ca. 900 – 1.100 kr. Hvis du leder efter hoteller i Bangkok, så kan du se mere her.

  Osaka - Bangkok
  842 kr.

   

  Efter 2 uger med de mest fantastiske oplevelser i de vildeste omgivelser, så går turen hjemad. Du flyver fra Bangkok mod København med et direkte fly f.eks. d. 30.10. til kun 1.399 kr. – fra oktober – december ligger priserne på 1.400 – 1.700 kr. og fra januar til maj ligger priserne lige nu mellem 2.000 – 2.300 kr.

  Bangkok - København
  1.399 kr.

  Prisoversigt

  København – San Francisco: 1.187 kr.

  San Francisco – Honolulu: 1.321 kr.

  Honolulu – Osaka: 1.392 kr.

  Osaka – Bangkok: 842 kr.

  Bangkok – København: 1.399 kr.

  Pris i alt (pr. person): 6.141 kr.

   

  Visum

  San Francisco og Hawaii: Visumfri i op til 90 dage. Visumfriheden er betinget af forudgående elektronisk registrering i ESTA. Læs mere om ESTA her. Du kan foretage din registrering og tjekke din ESTA-status på dette link.

  Japan: Visumfri i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt under opholdets varighed.

  Thailand: Visumfri i indtil 30 dage for turistrejser.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Lyn-verdensrejse: Verden rundt på 2 uger til bl.a. USA, Hawaii, Japan og Thailand til kun 6.141 kr.

  1. Tina says:

   Bestemt inspireret – tak

  2. Niels says:

   Fantastisk tur – imponerende at man kan rejse så langt, så billigt – og så endda direkte på alle afgange 🙂

  3. Morten Fog says:

   Keep up the good work! <3
   Best "like" on facebook ever!