• 07 maj 2018

  Europas Caribien: 1 uge på et lækkert 4* hotel på Sardinien til kun 1.185 kr. inkl. fly

  Middelhavets næststørste ø er i sandhed et ægte ferieparadis! Vil du opleve krystalklart vand og fejende flotte strande, så skal Sardinien med sikkerhed være dit næste rejsemål! Middelhavsøen lidt syd for Korsika er fantastisk frodig og gemmer på et imponerende flot landskab. Du kan også smage på et af verdens absolut bedste køkkener og møde den supervenlige lokalbefolkning. Sardinien er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for! Især ikke med det tilbud, jeg har fundet i dag!

  Oplev Sardiniens caribiske strande
  maj - juni
  1.185 kr.
  København
  Olbia
  Hotel på Sardinien
  f.eks. det anmelderroste 4* Badus
  532 kr.
  Billige fly til Sardinien
  inkl. 10 kg håndbagage
  532 kr.
  Hotel
  532 kr.
  Fly
  653 kr.
  Total (pr.person)
  1.185 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det lækre 4* lejlighedshotel Badus (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger i et skønt naturområde ved feriebyen Badesi på Sardiniens vestkyst – kun 3 km fra stranden. Badus byder bl.a. på en udendørs swimmingpool, restaurant, legeplads, bowlingbane, gratis wifi og fri parkering. Så du har et utal af muligheder for sjov og ballade! Og hvis du har børn, vil Badus uden tvivl være et hit.

  Tidligere gæster (heriblandt et par danskere) storroser hotellet. Især poolområdet, personalet og de naturskønne omgivelser får rigtig pæne ord med på vejen!

  Prisen for 1 uge på det 4* Hotel Badus er 1.064 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 532 kr. pr. person. Vær dog opmærksom på, at der kommer et rengøringsgebyr på 40 euro (298 kr.) oveni – dvs. 149 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Sardinien, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Norwegian kører lige nu en tilbudskampagne, hvor du får 30 % rabat på en række flybilletter – og det er sidste dag i dag! Derfor kan du på norwegian.dk lige nu finde en billige flybilletter fra København til Olbia på Sardinien. De billigste billetter findes i maj og juni.

  F.eks. har jeg i eksemplet ovenfor fundet billetter fra den 22.05. – 29.05. til bare 653 kr. Hos Norwegian har du som sædvanlig 10 kg gratis håndbagage inkluderet i prisen.

  Det er desværre ikke muligt at finde disse billige Norwegian-billetter fra Aalborg eller Billund.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 22.05. – 29.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.05. – 22.05./26.05.
  • 22.05. – 29.05./02.06.
  • 26.05. – 02.06./05.06.
  • 29.05. – 05.06./09.06.
  • 05.06. – 12.06./16.06.
  • 09.06. – 16.06./19.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • Og flere

   

  Lejebil

  Lejebil vil være en rigtig god idé til en ferie på Sardinien! Det giver simpelthen en fantastisk frihed til at udforske meget mere af den fantastiske ø. På skyscanner.dk kan du leje en bil i hele rejseperioden til kun 714 kr. (dvs. 357 kr. pr. person). Bilen kommer med ubegrænset kilometer, fair brændstofpolitik, forsikring (med selvrisiko – som mange rejseforsikringer dækker) og kan afhentes i lufthavnsterminalen.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra hotellet

  Lufthavnen ligger i Olbia i det nordøstlige hjørne af Sardinien, og Hotel Badus ligger på den nordvestlige kyst – ca. 77 km stik vest for lufthaven. Det er muligt at komme dertil med offentlig transport, men det er en smule besværligt. Jeg vil personligt altid selv foretrække en lejebil, når jeg tager til Sardinien. Så det vil uden tvivl være min anbefaling.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Europas Caribien: 1 uge på et lækkert 4* hotel på Sardinien til kun 1.185 kr. inkl. fly

  1. Iben says:

   Fed side!
   Kunne I måske overtales til søge på rejser ud over hele sommerferie perioden? (uge 32 med) 🙂 F.eks ….. Sardiniens rejsen ser super spændende ud, blot i uge 31 🙂
   På forhånd Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Iben 🙂

    Tak for din kommentar!

    Jeg kan love dig for, at jeg hver dag holder øje med rejser i hele sommerferieperioden 😉 Desværre hænger de gode tilbud ikke ligefrem på træerne. Men så snart jeg finder noget billigt, kan du tro, at jeg skriver om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for juli og august. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Susanne says:

   Du er en super god spejder 🙂

  3. Bettina says:

   Bum bum

  4. Palani says:

   Hej. Kan i hjælpe med at rejse d 25/26 marts til ugen ud? så rejsen i 7-8 dage.

  5. Maja says:

   Altid super dejlige tilbud – bare sjældent i skolernes sommerferie.

  6. lwtv says:

   Thank you ever so for you post.Much thanks again.

  7. Christina says:

   Super tilbud – tak fordi du deler alle de gode tilbud.

   Jeg synes dog at se at den besparelse booking.com har på hotelværelset, står som ikke inkluderet rengøringsgebyr på siden. Dvs prisen bliver det samme i sidste ende som hos hotels.com – medmindre gebyret også kommer oven i der

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Godt set 😉 Hotels.com har også et rengøringsgebyr. Det er dog på 60 euro i stedet for booking.com’s 40 euro. 🙂

  se fly se hotel