• 16 sep 2016

  Europas Caribien: 1 uge på Sardinien med lækkert hotel og fly til kun 1.427 kr.

  rsz_shutterstock_161947388

  Middelhavets anden største ø er et ægte ferieparadis. Vil du opleve krystalklart vand og dejlige strande er dette det helt rigtige sted. Sardinien er fantastisk frodigt og med et landskab der kan imponere enhver. Mød de lokale og smag på et af verdens absolut bedste køkkener. Så tag en tur til hvide strande, palmer og vuggende bølger på Sardinien.

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en tur til smukke Sardinien.

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det lækre lejlighedshotel Badus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet ligger i et skønt naturområdet ved feriebyen Badesi på Sardiniens vestkyst, ca. 3 km fra stranden. Hotel Badus byder på en udendørs swimmingpool, bowlingbane, restaurant og gratis WiFi.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  2016-09-16-15_32_05-captureSE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller på Sardinen. Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller kan du få et overblik her

  2016-09-16-15_33_55-captureHOTELLER PÅ SARDINIEN

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu få billige billetter til Sardinien i september og oktober. F.eks. fra København fra d. 5. til d. 12. oktober til kun 898 kr. Der findes også en afgang fra Aalborg.

  2016-09-16-15_35_26-capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel (v/ 2 pers.)

  529 kr.

  Fly

  898 kr.

  TOTAL (per person)

  1.427 kr.

   

   

  Lejebil

   

  Hvis ud vil opleve hele øen anbefaler jeg at leje en bil. Kig forbi rentalcars.com hvor du kan får et overblik over alle store udlejningsfirmaer. F.eks. kan du få en Fiat 500 (e.lign.) til kun 690 kr. i hele ugen (345 kr. pr. person).

   

  2016-09-16-15_38_22-capture

   

  Transport

  Jeg anbefaler at leje en bil på Sardinien, fordi der er så meget at se på denne ø. Hvis du dog ikke ønsker/kan det, så kører der busser til ferieområdet (Valladoria).

  Busselskabet Digitur kører en gang om dagen fra luthavnen til alle feriebyer i området langs kysten. Du kan se tiderne her. Da bussen allerede kører kl. 12, er det ikke lige en option på vejen til hotellet (men tiderne passer meget godt ift. retur-flyet) Så man vil være nødt til at tage en overnatning i Alghero. Alternativt kan du tage de offentlige busser fra lufthavnen til lufthavnen til Sassari og derfra til Valladoria.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Europas Caribien: 1 uge på Sardinien med lækkert hotel og fly til kun 1.427 kr.

  1. Bine says:

   Hej. Tak for en fantastisk side. Ved du om flybilletterne bliver meget dyrere, hvis vi skal have en 4 mdr gammel baby med?

  2. Christina Gregersen says:

   Findes der evt rejser fra d 24/25 til d 28. Bare en kort tur. Eks Barcelona?

  3. Line Lauridsen says:

   Hejsa. Findes der en lignende tur fra d. 20 oktober og en uge frem? 🙂

   mange hilsner Line

  4. Nanna Marcella says:

   Hej rejsespejder 🙂 

   jeg kan ikke finde gode tilbud fra København i efterårsferien (uge 42). Vi kigger på London eller noget varmt, som ikke er alt for langt væk. Har du set gode tilbud til det?