• 10 nov 2020

  Bo i Maldiverne i hele 2021: et års ubegrænset adgang til en vandbungalow på et 5* luksusresort til en vanvittig pris

  Coronakrise eller ej, har man vel lov at drømme! Og hvis du har lidt lommepenge til overs – nærmere bestemt 94.439 kr. – så har jeg fundet det vildeste tilbud til dig! For hvad ville du sige til at rive et helt år ud af kalenderen og flytte til Maldiverne? Og her tænker jeg ikke på en lille studiolejlighed eller et blikskur i en baggård – men på en over water bungalow på et 5* luksusresort! Det lyder vildt. Det lyder dyrt. Det lyder urealistisk. Men det lyder også som paradis på jord! Og det skræmmende er, at det faktisk slet ikke er noget tosset tilbud, når først man har regnet lidt på det!

  Flyt til Maldiverne på et 5* luksusrestort i 2021
  1. januar - 23. december 2021
  Vildt hotelophold på Maldiverne
  1 år på det 5* Anantara Veli Maldives Resort
  94.439 kr.

  Et års ophold på Maldiverne

  Nåh, hvor skal jeg starte? Måske med resortet? God idé. Maldiverne er kendt for at have sin andel af superekstravagante luksusresorter. Anantara Veli Maldives Resort er ét af disse resorter. På baggrund af mere end 2.500 anmeldelser på TripAdvisor scorer luksusresortet 5 ud af 5 og har naturligvis en Travellers’ Choice Award. Så selvom gæster altid vil have tårnhøje forventninger til et 5* resort på Maldiverne, så har Anantara Veli stadig formået at imponerer sine gæster stort.

   

  Som man ofte ser det i Maldiverne, ligger luksusresortet på sin egen lille tropiske paradisø. Her har Anantara Veli banket 67 yderst luksuriøse over water bungalows op, og det er altså i én af disse, du kan tilbringe stort set hele 2021! Nærmere bestemt bliver du indlogeret i en af resortets topersoners vandbungalower på 62 kvadratmeter. Det siger selvfølgelig sig selv, at bungalowen har den vildeste havudsigt over det turkisfarvede Indiske Ocean! Og generelt får du en superlækker bungalow, der er indrettet i en gennemført maldivisk stil, har moderne faciliteter (bl.a. wi-fi) og er udstyret med egen solterrasse med direkte adgang til vandet. Du kommer altså næppe til at mangle noget!

   

  Selve resortet byder også på forskellige faciliteter. Bl.a. er der infinity-pool, spa- og wellnessafdeling, tennisbaner, fitnesscenter og mulighed for et utal af vandsportsaktiviteter. Hvad angår spisesteder har du faktisk et ganske stort udvalg at vælge mellem, da du som gæst på Anantara Veli også kan besøge søsterresortet Anantara Dhigu. Apropos spisesteder, så vil mad uden tvivl udgøre den største udgiftspost, mens du er afsted. Når du bor på en lille tropisk ø i Det Indiske Ocean, har du nemlig ikke mulighed for at handle i supermarkeder og lave din egen mad. Derfor er du nødt til at spise på resortets restauranter. Af denne grund inkluderer tilbuddet i øvrigt også 25 % rabat på alle måltider (gratis morgenmad er dog inkluderet i tilbuddet).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Bestilling og priser

  Hvordan er tilbuddet så egentligt skruet sammen, og hvad koster det, tænker du måske? Anantara Veli Maldives Resort kalder tilbuddet “Unlimited Stays in Paradise”. Denne pakke indeholder et ubegrænset antal nætter i 2021 for en fast pris. For at være helt præcis gælder tilbuddet i perioden 1. januar til 23. december 2021. Uanset hvor mange nætter du booker, lyder prisen på 30.000 amerikanske dollar – hvilket svarer til 188.879 danske kroner. Dvs. 94.439 kr. pr. person, da I er to personer, som har adgang til resortet. Det lyder umiddelbart som et voldsomt beløb – og det er det i og for sig også. Men man skal dog huske på, at vi snakker om et helt års ophold i en over water bungalow – inklusive el, vand og varme, morgenmad, ubegrænsede transferer mellem resortet og Malé og alle skatter og servicegebyrer.

   

  Hvis man dividerer beløbet med 12 (for at finde den månedlige pris for opholdet), ender du med en pris, der svarer til en månedlig “husleje” på 7.870 kr. pr. person. Herudover kan du jo kigge på f.eks. Trivago for at se, hvad et lignende ophold i en vandbungalow normalt koster. Det har jeg selvfølgelig allerede gjort for dig, og jeg kan fortælle dig, at priserne typisk ligger på 8.000 kr. pr. nat! Så tilbuddet kan faktisk allerede “betale sig” efter et ophold på omkring 23 nætter.

   

  Jeg ved godt, at dette er et vildt tilbud i mere end én forstand. Men jeg synes også, at vi en gang imellem skal have lov at drømme lidt. Især nu hvor corona fortsætter med at forhindre os i at rejse. Og hvis man rent faktisk havde tiden og pengene, så er det jo faktisk slet ikke noget dårligt tilbud 😉

   

   

  Billeder fra Anantara Veli Maldives Resort

   

  Kunne du mon bo et helt år i sådan en bungalow? (Tror nok lige, det ville gå an)

   

  Perfekte strande, svajende palmer og krystalklart havvand i et helt år lyder faktisk temmeligt lækkert!

   

  Og hvem ved, måske er corona helt væk, når man vender tilbage i 2022?

   

  Gennemsnitstemperaturen i Maldiverne ligger i øvrigt lige omkring 30 grader – året rundt

   

  Her kan du se din kommende lejlighed en over water bungalow indefra

   

  Overvej lige en vild tan du kan få efter et helt år i Maldiverne!

   

   

  Flybilletter til Maldiverne

  Den nemmeste måde at komme til Maldiverne er ved at flyve. Selvom rejse- og flybranchen ikke er den samme post-corona, så kan du altså stadig finde flybilletter fra København til hovedstaden Malé.

   

  Flyselskaber som Qatar Airways, Turkish Airlines, Swiss Air og Lufthansa opererer fortsat fly på ruten mellem København og Malé, og du kan faktisk finde tur/retur-billetter til fornuftige priser. Med et tilbud som det ovenstående har du jo plads til at være lidt fleksibel med datoerne. Om du ankommer den 2., 10. eller 15. januar, gør ikke den store forskel. Og du behøver jo ikke opholde dig på resortet hele året. Så du kan altså mere eller mindre selv bestemme, hvornår du flyver til og fra Danmark.

   

  Jeg har som eksempel fundet flybilletter fra København til Malé med afgang tirsdag den 12. januar og hjemrejse søndag den 3. oktober. På disse datoer koster tur/retur-billetter med gode flytider kun 4.429 kr. Vær opmærksom på, at du kun kan finde flybilletter et år ud i fremtiden. Derfor har jeg i dette eksempel fundet en “tidlig” retur-flyvning.

  Flybilletter til Maldiverne
  inkl. håndbagage

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Bo i Maldiverne i hele 2021: et års ubegrænset adgang til en vandbungalow på et 5* luksusresort til en vanvittig pris

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Bassam Jolak says:

   Kan man købe opholdet til een person?

  3. Anders says:

   Er det muligt at få nogle ca. priser på maden ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anders 🙂

    Tak for kommentaren.

    Nedenfor har jeg netop svaret Nicolaj på et lignende spørgsmål 😉

  4. Nicolaj stilling says:

   Hvad tænker I typisk den daglige udgift til mad bliver for to hvis man spiser frokost og aftensmad?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nicolaj 🙂

    Tak for din kommentar.

    Resortet har en side, hvor du kan læse om de forskellige restauranter. Der oplyser de også priser. Den side finder du her: https://www.anantara.com/en/veli-maldives/restaurants

    Madudgiften afhænger selvfølgelig af, hvilke retter I bestiller. Måske kan I klare jer med en billig suppe eller salat til frokost, måske foretrækker I noget mere mættende, som til gengæld er lidt dyrere.

    Her har jeg fundet nogle priser på forskellige retter, der nok vil være blandt de billigere (priser i USD):

    Lasagne 36
    Risotto 32
    Pizza 25-36
    Caesar Salad 24
    Suppe 19-24

    Hvis man f.eks. forestiller sig, at I spiser, hvad der svarer til en lasagne og en suppe pr. dag, ender I med en pris på knap 60 USD (380 kr.) pr. person. Husk dog, at I får 25 % rabat.

    Drikkepenge er ikke obligatoriske i Maldiverne, men servicen er som regel i top, og lønningerne er ikke altid de bedste – så det er en fin gestus at give lidt.

    Jeg håber, at det kunne hjælpe lidt 😉

  5. Jens says:

   Må man gerne tage 7 af sine yndlings kærester med?

   P.S de er alle lækre kvinder der ser alle pisse godt ud.
   Vh Jens

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jens 🙂

    Tak for din kommentar.

    Den går desværre ikke – lige meget hvor flotte de er ;). Tilbuddet gælder nemlig kun for 2 personer.

  6. Nanna says:

   1) er det muligt at leje en større hytte med plads til 2 voksne og 2 børn ( 2 og 4 år) hvis ja hvis er prisen så?

   2) så vidt jeg er orienteret er der pt. Ingen flyforbindelser til Male. Risikerer man ikke at det slet ikke vil være muligt at komme dertil i 2021?

   På forhånd tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nanna 🙂

    Tak for din kommentar.

    1) Anantara Veli er et “adults-only” resort. Så det er desværre ikke muligt at medbringe børn på dette resort. Søsterresortet Anantara Dhigu er til gengæld et familieresort – de ser bare ikke ud til at have et lignende tilbud med ubegrænsede nætter for en fast pris :/

    2) Du kan godt finde flyforbindelser fra CPH til Malé. Men det er klart, at ruten post-corona ikke er lige så aktiv som før, da der er færre selskaber, som flyver. Jeg regner med at tilføje et kort afsnit om flybilletter til artiklen lidt senere

  7. Ida says:

   Skal det være de samme 2 personer der bor der eller har man mulighed for at “dele” året med andre?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg havde faktisk selv tænkt tanken, at det ville være et endnu vildere tilbud, hvis man måtte dele bungalowen med andre. Men Anantara Veli har udformet tilbuddet således, at det kun er de to samme personer, der må benytte sig af bungalowen under hele tilbudsperioden. Så man kan desværre ikke dele tilbuddet med andre.

  8. YaseminPhoenix says:

   Spg. Er det velegnet for børn? Og hvad med transport derud?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yasemin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Anantara Veli er et “adults-only” resort. Så det er desværre ikke muligt at medbringe børn på dette resort. Søsterresortet Anantara Dhigu er til gengæld et familieresort – de ser bare ikke ud til at have et lignende tilbud med ubegrænsede nætter for en fast pris :/

    Ift. transporten skal man selv booke fly tur/retur til Malé. Transferen fra Malé til resortet er dog inkluderet i tilbuddet. Jeg regner med at tilføje et kort afsnit om flybilletter til artiklen lidt senere 😉

  9. Charlie says:

   Er det lovlig at tage sin 3 årig knægt med? Så vi faktisk er 2 voksne og 1 barn?
   Samt kan man finde en pris liste på mad og drikke på div spisesteder?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Anantara Veli ligger på en “adults-only island”. Så det er desværre ikke muligt at medbringe børn på dette resort. Søsterresortet Anantara Dhigu er til gengæld et familieresort – de ser bare ikke ud til at have et lignende tilbud med ubegrænsede nætter :/

    Ift. priser på restauranterne kan du på hjemmesiden finde en side om “Dining” (https://www.anantara.com/en/veli-maldives/restaurants). Her kan du læse om de forskellige restauranter. Ikke alle restauranterne oplyser priser, men nogle gør (priserne er oplyst i USD) 😉